Strumn Gaz Biraz Kötü Tercih Olmuş Gibi Ama Başarılar...
Strumn Gaz Biraz Kötü Tercih Olmuş Gibi Ama Başarılar...
Lige çok iyi başlamışız bu sene gideriz Avrupa'ya![]()
Kariyerime 1 yıldız veren arkadaş ta kimse söylesin de hatamızı biz de bilip düzeltmeye çalışalım![]()
AVUSTURYA ŞAMPİYONU STURM GRAZ!!!
Sene boyunca rahat bir şampiyonluk aldık.Puan kayıplarımızın çoğu tatile gittiğimiz maçlardandı. Açıkçası Blackpool gibi zevk vermedi bana çünkü kurduğum kadro bu ligin üstündeydi.Seneye de ŞL için kalıcam takımda ama İngiltereden teklif gelirse gidebilirim Avrupadan elendiğimizde ama Avrupadan elenene kadar hiçbir yere gitmek yokLig maçları kolay maçlar olduğu için size böyle toplu SS atcam ama Avrupa maçlarında her maçın SSini alacam.
KUPADA FİNALDE KAYBETTİK
Çekişmeli bir maç sonunda LASK Linz e kaybettik ve sezonu çifte kupayla tamamlama fırsatını kaçırdık.
Bu arada 2 yıldızımıza da serbest kalma maddesi koymuşuz.3,4 MNlik dc mizi 6,5a 1,5a aldığımız AMR mizi 3,2 ye transfer ettiler..karlı gibi duruyoruz ama çok güç kaybettik.Ama 2 yabancı kontenjanımız da boşalmış oldu.Bu sene kontratları daha dikkatli yapacağız.
3. TURDA RAKİP ELFSBORG
3. öneleme turunda rakip İsveç şampiyonu Elfsborg oldu.Seribaşı olduğumuzu düşünürsek zor bir kura çektik sayılır ama İsveç şampiyonunu yeneceğimize inancımız tam.Onlardan çok daha iyi bir kadroya sahibiz ve kaybedersek Avrupadan eleniyoruz.Bu da bize daha da bir yenme hırsı veriyor
Ben de sinir oluyorum böyle durumlarda. Kayserispor kariyerimde 4-5 maçım var böyle adaletsiz.Tabi bazıları kendi lehime.
![]()
Arkadaşlar İngiltereden bir takımla devam etmek istiyorum..Swensea ilgileniyo benle sizce gidiim mi ? West Ham Aston Villa gibi takımlar da ilgilenebilir başvuruyum mu sizce yoksa bekliyim mi ?
YENİ TAKIMIM SWENSEA
Bu haberle resmen yıkıldımAvusturyadan kesin ayrılacaktım ve İngiltereden güçsüz bir takımı güçlendirmek için aralık-ocak ayını bekleyecektim. Swensea ve West Ham boştaydı ki West Ham'a başvuru yapmadım güçlü takım olması nedeniyle.Daha sonra bi baktım Blackpool da menajerini kovmuş.Dünyalar benim oldu.Eski takımıma dönmek mükemmel olacaktı ama bana güldüler
Artık ilk amacım Swensea ile Blackpool'u geçmek , elimden geliyorsa küme düşürmek.Yazıklar olsun o takıma
To be continued...
Takımın altyapısı hoşuma gitti.Geleceği çok parlak isimler var.Eğer bu sene ligde kalırsak seneye çok iyi oyuncular transfer etmeyi planlıyoruz ve bir Blackpool mucizesi daha yaratmayı düşünüyoruz.Küme düşersek ise bu kadro alt lig için yeter de artar bile
Tek kale oynadığımız maçta 1 pozisyon ve 1 uzaktan şutla yendiler bizi.Gago bende hiçbir halt oynamazken burda resmen döktürdü ve uzaktan golüyle bizi bitirdi.FMye söv söv bitmez ama oyuncularım iyi oynadı.
Kupada normal bir yenilgi aldık.Full defans yaptık anca bu kadarına gücümüz yetti.İlk 2 golleri uzaktan şuttu yani yapacak birşey yoktu.
Bu maçı mutlaka kazanmalıydık ve zorla da olsa kazandık.Ligde kalmamız lazım bu sene.17.lik bile büyük başarıdır çünkü hiç transfer falan yapmadım takıma ama seneye eğer ligde kalabilirsek çok iyi bir takım kuracaz.
İşimiz zor ama imkansız değil.Belki görünüşte 17.yle 4 puan fark var.Bu fazla gibi gelebilir ama 8.yle de 9 puan farkımız varyani tam 12 takım düşme korkusu yaşıyor.Bu bizim için büyük avantaj
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni takımınblackpol un sana gülmeside çok komik
bekliyoruz devamını.inş düşmezsin ...
Epey macera yaşıyorsun.Her türlü zorluğu tadmışsınKariyerin zevkli gidiyor.
- Yaptığın en büyük hata, Chelsea takımına attığın imza idi. Ondan sonra bir daha geri dönüşü olmadı. Swensea takımnı umarım kümede tutarsında birkez daha Blackpool ile yüzleşirsin
Doğru söylüyorsun.Bir anlık sinir yüzünden yaptık maalesef o hatayı da.Swansea kümede kalırsa seneye bir Blackpool daha yaratırım ama küme düşersek eğer de bir sene gecikmeli olacak bu iş ki şu an kümede kalmam zor gözüküyo. Zaten Blackpool'un kötülüğü için elimden gelen herşeyi yapacam artık.Ben de onlara gülecem![]()
HAhahainşallah hadi bakalım.bu arada anlatımında çok keyifli , sıkılmadan dizi izler gibi takip e diyorum .kendi oyunumu bırakıp senin maçlarına konsantre olmuş vaziyetteyiz :
![]()
MUCİZE GERÇEKLEŞECEK Mİ ?
Deplasmanda şampiyonluğunu garantilemenin rahatlığıyla oynayan City'i yenerek iddiamızı son haftaya taşımayı başardık.Çok üstün oynadığımız maçta uzun süre 2-2 giden oyunda kaç kere 'Adaletin bu mu FM?' dedim ama neyse ki golleri bulduk ve hiç beklemediğimiz bir galibiyet aldık.Hem de eze eze!
Maçların sonuçları da iyiydi ama Aston Villa bir gün sonra Blackburn'ü yenince bizim iş yine sakata bindi.Son maç Fulhamla evimizde.Kazanmamız şart! Bu sene düşmeyi kesinlikle haketmedik.Çok iyi futbol oynadık , çok haksız yenilgiler aldık. Umarım hak yerini bulur
Bu arada City de şampiyon olarak 7 yıllık Manu hegemonyasına son verdi.Manuyu sevmeme rağmen artık durması gerekiyordu