Zamanında yanlış hatırlamıyorsam Aziz Yıldırım'a 6 ay gibi uzun bir süre ceza verilmişti...Hergün çıkıp federasyona resmi adaptan habersiz şekilde atıp tutarsanız illaki ceza alacaksınız.
Zamanında yanlış hatırlamıyorsam Aziz Yıldırım'a 6 ay gibi uzun bir süre ceza verilmişti...Hergün çıkıp federasyona resmi adaptan habersiz şekilde atıp tutarsanız illaki ceza alacaksınız.
Last edited by Homer J.S : 27.Aralık.2011 at 21:27 Reason: Tahrik unsurları çıkartıldı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bedava gitmedik,demek gitmemiz gerekiyordu ve bizim hakettiğimizi düşünüyorlardı ki aldılar.Kimin neyi haketmediğinide zamanla sizde göreceksiniz.
Baldemir
Konuşacak tabi adam olayı yaşayanlardanız.Senle ilgili bir haksızlık olsa susar oturur kaderine razı mı olursun hakkını mı ararsın?He ben o kadar yükün altına girecek cesareti gösteremem dersen o ayrı.
İddaa'lar yanlış çıkabilir hiç şike olmayadabilir ama şuanda etik kurul polis delilleri vs şikenin varolduğunu gösteriyor.Yanlış çıkarsa özür dilecek olan yada şaka yaptık diyecek olan Sadri Şener değil bu deillileri ve raporları ortaya koyanlardır.
Last edited by Trabzonspor : 27.Aralık.2011 at 21:13
sonunaolan ne güzel sepatik cümle.
'bazı' Fenerbahçeli arkadaşların bu süre zarfında ve hukuk konusunda anlamadıkları bir olay var. bunu 'suçsuzluk karinesi' ile kapatmaya çalışsalarda böyle cümlelerde patlak veriyor.
'yargısız infaz' olmaz. ama iddaalara varsa 'yargısız aklama' da olmaz. Fenerbahçe aklanır, o zaman biz bedavaya gitmiş oluruz. ha olur da Fenerbahçe suçlu çıkarsa, o zaman Trabzonspor'un şampiyonlar ligine gidişine baktığınız eleştirsel açı sizin bedava gidememenizden kaynaklanmış olur.
ha bunlar işine gelmiyorsa, diğer takımların Fenerbahçeyi suçu işlemiş gibi göstermesine de gocunmayacaksın.
yönetimlere verilen, oyunculara verilen cezalar konusunda da adalet belli, bunları konuşmaya gerek dahi yok.
Şu an dünya üzerinde kullanılan hukuk kurallarına göre trabzonspor fenerbahçe'nin haklarını, tff'nin kirli oyunları sayesinde gasp etmiştir.Sorumlu bunda trabzonspor olmayabilir ama bu böyledir.
"Vay efendim suçlu olduğunuz kesin değil ama ne malum suçsuz olduğunuz" mantığı sadece havada kalan bir düşüncedir çünkü hiç bir evrensel düzenlemeye, yasaya uygun değildir.Bu yüzden dava bitene kadar benim söylediğim doğrudur.Yani fenerbahçe durduk yere avrupadan men edilmiştir.Ha dava spor hukuku tarafından karara bağlanmışsa federasyon nezdinde, o zaman küme düşürme cezaları da gelmeliydi. Bu da olmadığına göre,evrensel hukuk kuralları da belli olduğuna göre konunun tartışılacak bir tarafı yok esasında.
Bunun dışında İbrahim Akın dahi sahalara dönüyor.Hani şikeyi itiraf ettiği söylenen tek futbolcu,çııkmasıyla birlikte hapiste futbolcu kalmamış olan futbolcu.Kısacası dava sonucunda da fenerbahçe haklı çıkacak gibi duruyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
belki de tff yanlış bir karar verdi ve siz Bucanın süper ligde oynama hakkını gaspedip süper ligde oynuyorsunuz bu sene. suç yine sizde değil ama bu böyle olsa mesela?
"Vay efendim suçlu olduğunuz kesin değil ama ne malum suçsuz olduğunuz" mantığı sadece havada kalan bir düşüncedir çünkü hiç bir evrensel düzenlemeye, yasaya uygun değildir.
uygundur. bir iddaa varsa ve elde kanıt fazlaysa dava sonucuna kadar kişi-kurum üzerinde yaptırım uygulanabilir. tutuklu yargılama, geçici açığa alınma, ya da yürütmeyi durdurma gibi.
ben dava işine girmiyorum. ama kimin haklı olup kimin haklı olmadığı, kimin bedavadan oynayıp oynamadığının kararını şimdiden vermek olaya tek gözlükten bakmaktır. böyle olunca da buna karşı çıkılması doğaldır.