Sayfa 217 / 483 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yasa değişeceği dönemde Aziz Yıldırım zaten çıkamazdı, göreceksiniz yasa kimler için değişiyor demiştim şimdi de diyorum, 58. madde değişirse kimlerin işine gelecek kimler daha dava belli olmadan rahatlayacak göreceksiniz. Fenerbahçe suçluysa zaten her türlü düşürülecek, teşvik verenler ve girişimde bulunanlar? Şimdi düşürülmesi gerekirken, değişirse düşürülmeyecek? Anlayana...
    Nihat Özdemir... kesinlikle artık kulüp ile olan bağlantısı kesilmeli... tarafını seçti ve şuan onu kulüpte bir casus olarak görüyorum. bu maddenin neden bu kadar üstüne gittiği hükümetteki bağlantılarındandır. hatta bugün bir şey okudum inşallah doğru değildir; 'gizli tanık Nihat Özdemir mi?' diyordu .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammet bence Nihat Özdemir o kadar küçülmemiştir ya onu da yapmaz artık heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nihat Özdemir'in ne mal olduğunu ben gayet iyi biliyorum.. Eminim az araştıran kişiler de biliyodur ne mal olduğunu, nelerin peşinde koştuğunu, peşinde koştuğu şeyleri elde edebilmek için nasıl Fenerbahçe'den rant sağladığını, yine bazı şeyleri elde edebilmek için nasıl Fenerbahçe'yi satabileceğini.. Sadece ufak bi google search işinizi rahatlıkla görür emin olun..

Bu arada Serkan abi, o kadar yaygara yapıldı yok Aziz Yıldırım için yasa çıkartıldı dendi, yasadan sonra çıkanlar ortada..
    58. madde biliyosunuz sadece şike ve teşvik girişiminde bulunanların düşmesini sağlıyor, eğer bu değiştirilirse girişimde bulunanlar düşmeyecek.. eee iddianamede sadece girişimle suçlanan takımlar belli ancak yine Fenerbahçe için deniliyor..
    Yok itiraf etti, yok para alırken görüntüsü var denen İbrahim Akın bugün Gazianteple anlaşıyor ancak sadece söylentiden ibaret olan şeyler yüzünden Tercüman Samet Güzel'in tedbir cezası kaldırımıyor..

Diyoruz ya herkes anlamak istediği gibi anlıyor bazı şeyleri.. O yüzden gelip de burda tartışmak çok mantıksız... Hoş zaten herkes kendi işine bakıyo bundan sonra, malum, ne oldum değil ne olacağım diyeceksin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sizden çok farklı düşünüyorum. Sizin düşüncenizin aksine Nihat Özdemir bu olaylara en olgun yaklaşan isim. Bu iddaaname'yi ortaya çıkardılar ve eğer %100 suçsuz olsak bile(-ki öyleyiz) Türkiye'nin 4 bölü 3'ünün baskısından korkup her türlü günah keçisi ilan edileceğiz. Nihat Özdemir'de bunu bildiğinden dolayı zararı tamamen azaltmaya uğraşıyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aziz Yıldırım yasası olmadığı belli olan yasa geçti,
    Bu yasanın çıkış tarihini biliyormusun? Yasadaki cezaları biliyormuydun? Hiçbir konudan senin haberin yoktu. Ancak bu yasayı çıkarma işinin üstlenenlerin, Aziz Yıldırım'ın, Şekip Mosturoğlu'nun vardı. Hatta doğruluğunu teyit etmedim ancak iddianamede bunlarla ilgili konuşmada varmış.

Nedense cezaların ağır bulunması, 58. maddenin değiştirilmesinin gerekliliği bu olaylar patlak verince elzem ihtiyaç oldu. Sebep. Bana hikaye anlatmasın kimse sebep. 1 adet mantıklı sebep. Çok şey mi istiyorum. Binbir türlü yazı yazıyorsunuz, fotolar koyuyorsunuz, özlü sözler paylaşıyorsunuz. Sebep türetmek zor mu geliyor.

Aziz Yıldırım yasa değişmesinde ben her şeyi çürüteceğim demiş. Hapishaneleri gezelim. Suçlu olan bir tek mahkum yoktur.

İnsanlar tahliye olacağı için değil suçlu çıkarsa cezanın düşmesi nedeniyle yasaya yükleniyordu. Sonuç; tahliye olmadı ama cezası düştü. Şimdi Aziz Yıldırım yasası mı değil mi? Tekrar gözden geçirelim. Suçsuzsa ayrı konu suçluysa güzel önlem aynen 58. madde de olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yasanın çıkış tarihinden bahsetmiyorum, değiştirilmesi esnasında Aziz Yıldırım dışarı çıksın diye bu yasa değiştiriliyor dendi, hatta cumhurbaşkanı tarafından bile kişiye özel denerek Aziz Yıldırım kastedildi ama sonuç? Yasa değişti, Aziz Yıldırım çıkmadı. Aziz Yıldırım çıkmaz çünkü örgüt kurmak suçundan da yargılananacak, tutuklu kaldığı süre tutuksuz yargılanması için yeterli değil demiştim. Mahkeme başlar, hakim örgüt kurma suçunu uygun görmezse belki o zaman tutuksuz yargılanır ancak.

Şimdi de 58. madde değişecek Fenerbahçe için deniyor. 58. maddede teşebbüsler ve teşvik için küme düşmenin kaldırılması değişecek ve Fenerbahçe şike yapmakla suçlanıyor yani ispat edilirse verilecek ceza yine küme düşme, 58. madde değişse de.

Ayrıca bu yasanın ilk halinde bu şekilde değildi cezalar diye söylemler var, yani bu yasanın taslağı hazırlanırken düşünülen cezalar sonra Ankara'ya gönderildiğinde elden geçmiş deniyor ki bunun da benim yazdığımla alakası yok, verdiğin cevabı da anlayamadım zaten.

Yasada değişiklik yapılacağı zaman Aziz Yıldırım için değişiklik yapılacak dediniz mi demediniz mi? Aziz Yıldırım şu anda nerede?

58. maddede değişiklik Fenerbahçe için yapılacak diyenler? Şike yapana küme düşme cezası kalkmayacak deniyor, kalkmazsa buna cevabınız ne olacak? Olur da şu anda yargılananların hepsi şuçlu bulundu, şike yapan ve teşvik ile teşebbüste bulunanların cezaları öngörülen gibi değişirse kim küme düşecek kimler düşmeyecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha bu arada Sporda Şiddet Yasası'nın çıkması için, böyle bir yasaya ihtiyaç olduğunu söyleyip uğraşan, en çok mesaisini harcayan isim de Aziz Yıldırım'dır. Bunu biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış bilmiyorsam 58.madde teşebbüs halinde düşme olmasın diyor. bunu nasıl bize bağlıyorsunuz? biz direkt iddialara göre yapmışız.. nihat özdemir diyecekseniz onun şu an ne olduğunu hangi tarafta olduğunu bilmiyoruz..

evet; dedi başkan.. ama hapishaneleri gezelim, suçlu bulamazsınız ile bağlantısını kuramadım. sanki yargılanmış ta hüküm giymiş sonrasında ben suçsuzum diyor gibi konuşuyorsunuz. malum hapishanede olup ta mahkum olanlar tutuklu değil hüküm giymiş olur. ama her zamanki gibi; hakim o hükmü giydirmeden siz giydiriyorsunuz..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugüne kadar yasada, ceza süreleri de konuşulmuyorsa, 58. maddenin ne olduğunu kimse bilmiyorsa ve bugün bunların değişmesi için çaba varsa bunu birşeylerden soyutlayarak sadece kendinizi kandırırsınız. Bu soruşturma içinde sen, ben olsaydık öyle ceza yerdik ki aleme ibret olurdu. Kimse yasa değişsin, bunlara yazık demezdi.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    evet; dedi başkan.. ama hapishaneleri gezelim, suçlu bulamazsınız ile bağlantısını kuramadım. sanki yargılanmış ta hüküm giymiş sonrasında ben suçsuzum diyor gibi konuşuyorsunuz. malum hapishanede olup ta mahkum olanlar tutuklu değil hüküm giymiş olur. ama her zamanki gibi; hakim o hükmü giydirmeden siz giydiriyorsunuz..
    Açıkçası cümlede anlam kısmında eksiklerin olduğunu düşünüyorum. O nedenle sürekli kelimelerin işlevine takılıyorsun. Doğru cevap Aziz Yıldırım çıkıp ben suçluyum, yasayı değiştirin ve beni kurtarın diyecek hali yoktur. Heralde yasa değişmesin, biz bu iddiaları çürüteceğiz diyecektir. Bunlarda yasanın onlar için değiştirildiği gerçeğini değiştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ı içeriden çıkacak değişiklik deniyordu, bekledikleri olmayınca şimdi başka şeye dönmüş. Evet kişiye özel çıkarılmış ama bu kişi Aziz Yıldırım değil.

58. madde evet değiştirilmek isteniyor ama ben hiç duymadım şike yapanın küme düşme cezası kaldırılacağını. Basın bu şekilde algılanması için çabalasa da.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Valla Serkan'cım sen bu sitede küfür atmanın cezasını belirlemek için çaba harcayacaksın. Sonra haberin olmakla beraber bu küfür olayının cezası banlama olacak. Arkasından bazı iddialarla küfür ettiğine dair suçlanacaksın. Ben, Vieri, meddah çıkıp sağda solda bu banlama işleri çok ağır, bu cezayı 1-3 hafta yazarlık alma işine indirgeyelim diyeceğiz. Hop 1-2 kuralı değişeceğiz. Bunun senle alakası olmayacak. Buradaki hiçbir üyede admine göre kural değiştiniz demeyecek. Güldürme beni.

Ayrıca o tv yayınlarında bam bam flash flash tahliye yolu göründü diye anonslar yapıldı. Program içeriğinde her zaman cezaların indirilmesi tartışıldı. Tahliye değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

takıldığım nokta kelimenin işlevi değil. hapishane de yatanlar cezayı yemişler, elbet suçlar var. ama başkanın davası bile yapılmamış. siz de ikisini aynı kefeye koyan bir şey yazmışsınız. evet; ona takıldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Aziz Yıldırım suçlu bulunursa yine 50 yıl civarı yatacak. Fenerbahçe de küme düşürülmüş olacak. Diğer takımlara da eğer suçlu bulunurlarsa puan silme cezası verilecek.

Öyle inanıyordunuz, şimdi böyle çevirmeniz normali her şey düşündüğüm gibi gidiyor. Aziz Yıldırım aklandığında (bir şey bildiğimden değil, öyle inandığımdan böyle yazıyorum) aylar öncesinden dediğim gibi, kesin yapmıştır bir şeyler ve aklandı şikeci Fener damgası vurulacak. Türk futbolunda herkes temiz tüm günah Fenerbahçe'ye yüklenmiş olacak, bu dava sonucu ne olursa olsun bazıları amacına ulaşmış olacak.

Ama hesaplayamadıkları bir şey vardı, Fenerbahçe taraftarı. Bu kenetlenmeyi beklemeyenler şaşkın, bu takımı amatör kümeye de düşürseler, taraftarın desteği artarak devam edecektir. Taraftar kulübünü asla sahipsiz bırakmayacaktır ve düştüğü yerden kaldıracaktır içindeki pislikleri temizleyerek eğer ki suçlu bulunursa. Aksi halde zaten Fenerbahçe'nin önünde kimse duramaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Anlattığın kısımlara itirazım bulunmuyor. İlgilenmiyorum da açıkçası.

Benim inanamadığım bir nokta vardı. Bu yasa değişikliğinin Aziz Yıldırım'dan bağımsız olduğuna öyle inanarak yazıyorsun ki ben acaba başka bir dünyada mıyım diye kendimi anormal hissettim. Bu anormalliği gerçekten hissettim. Sırf bir benzetme yapmak için yazmadım. O nedenle de sohbete girmek istedim.

Konu içerisinde ne söylediğimi çok net biliyorum. Bu soruşturma olmasaydı kimse bu yasanın ne olduğunu bilmeyecekti. Herhangi birisi yargılansaydı kimse yine yasayı tartışmayacaktı. Bugün tartışılıyorsa olağan değil manidardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ı da etkiliyor demek ayrı Aziz Yıldırım için çıkarılıyor demek ayrı. 58. madde değişirse Fenerbahçe de daha az ceza alacak demek ayrı, 58. maddeyi değiştirip Fenerbahçe'yi küme düşürmeyecekler demek ayrı.

Bu nokta anlaşılıyorsa sıkıntı yok ama sanmıyorum hala ısrarla 58. maddenin değişmesinin sadece Fenerbahçe'yi kurtaracağını düşünenler olduğunu gördükçe ki yasa değişti, İbrahim Akın dışarı çıktı ki sen yazmıştın en net delil işte İbrahim Akın olayı diye ve İbrahim Akın 2. devre futbol oynayacak belki. En net haldeki birisi futbol oynayabilecekse ve yukarıda ismi geçti Samet Güzel hala stadlara giremiyorsa, burada da gariplik yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sen bana bir soru soruyorsun. İbrahim Akın çıkarken Fenerbahçe tercümanı neden yasaklı kalıyor. Gariplik yok mu diyorsun. Sorunu alıp başka yerlere çekmiyorum ya da farklı mecralardan cevaplamıyorum. Direk cevap veriyorum. Evet, gariplik var. Bu da Fenerbahçe'nin üstüne fazla gidilmesi anlamına geliyor. Normalde iddialara göre hemen hemen aynı işlere bulaşan bir adam dışarı çıkarken Aziz Yıldırım çıkmıyor. Hadi Aziz Yıldırım içerde kalsın da tercümanın yasağı niye kalkmıyor. Bunları birinin çıkıp açıklaması lazım, insanları tatmin etmesi lazım. Eğer bunları tatmin etmezseniz güvenirlilik düşer. İddianame sakıza döner.

Bu benim en baştan beri inandığım bir olaydır. Sen bu yorumumu hak verir gibi görünüp de Fenerbahçe'nin düşmesi için gün sayıyorlar olarak değerlendiriyorsun. Benim açımdan bu anormallikler babamın katili içinde (ki normalde acayip taraflı bakmam lazım) olsa, Galatasaray içinde olsa, Fenerbahçe içinde olsa anormaldir. Anormal şart şurt göstermeden anormaldir. Anlatabiliyorum sanırım. Bu faul değil ki sana göresi bana göresi olsun ta ki tatmin eden bir açıklama gelene kadar.

Bende diyorum ki Aziz Yıldırım'ın ceza alma ihtimaline karşı, Fenerbahçe'nin de düşme durumuna karşı önlem alınıyor. Bu yasanın değişme tartışması, 58. maddenin tartışması öyle anormal bir dönemde yapılıyor ki hiç alakası olmasa bile kurtarma yasası gibi duruyor diyorum. Aziz Yıldırım olmasında benim babam olsun, siteye uyarladım örnek verdim, sosyal hayatada uyarlayayım istersen. Bu şekilde yapılan işlerde kimseyi inandıramazsın. Bende inanmıyorum.

Gelelim 58. madde değişse bile suçlu çıkarsa kurtulmuyor olayına. Madem böyle birşey varsa ve ortada başka takımlarında suçlu çıkması durumunda düşmesi garanti ise neden neden neden ölene kadar neden şimdi bu maddenin değişmesi gündeme geldi. Yani Fenerbahçe'ye yarasın, yaramasın anormal anlatabiliyormuyum.

Sen bunu kabul etmiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İbrahim Akın olayı diye ve İbrahim Akın 2. devre futbol oynayacak belki.
    An itibariyle G.Antepspor'la anlaştı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kabul etmediğim bir nokta yok, bence hiç hapis yatmalarına bile gerek yok, ömür boyu spordan men edilmeleri ve ömür boyu taşıyacakları utanç onlara yeter.

İşte birileri bize dokunmasın diye ya da bize dokunuyor çıkarlarıma karşı durum oluşuyor diye değişiklik yapıyor olabilir. Bunu da söyledim, cumhurbaşkanımız önüne her gelen yasayı onaylarken bunu neden reddetti? Bu bile bana samimi gelmiyor, böyle bakınca da başkalarının çıkarlarını görüyorum, anormallik var zaten. Neden siyasiler bir anda birlik oldular mesela? Hem yasa geçmiş oldu hem de cumhurbaşkanına destek arttı ki işin içinde siyaset varsa, ben bu ülkede herşeyden şüphe duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    An itibariyle G.Antepspor'la anlaştı
    Şike yaptığı en net görülen denilen oyuncu futbol oynayacak ama diğer olayın diğer tarafındaki tutuklu yargılanmaya devam edecek. Savcı bu kadar emindi, madem ki net görülüyordu, suç üstü yapsaydı sezon bitmeden dava biterdi.

Sezon bitmesini bekle, şampiyonluktan sonra başla ve sonrasındaki pek çok tutarsızlık...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Güzel yere değindin. Sende bende buradaki herkeste anormalliklerin farkında. Anormallikleri savunma olarak kullanmamamız lazım. Yani bir anormallik anlatılırken başka bir anormallikle diğerini konuşmamamız lazım. Öyle olduğu zaman birbirinin üstünü kapatıyor gibi oluruz.

En basitinden Alex'in tercümanı neden çıkmadı gariplik yok mu dediğinde ama Özer'in cezası kalktı diyebilirdim. Onu kaldırdıklarına göre demek ki kasıtlı değil yoksa onuda kaldırmazlardı diyebilirdim. Genelde ben hep böyle muhabbetlerin içinde kendimi buluyorum. Tercüman'ın yasağı kalkmıyorsa anormaldir. Kimsenin kalkmasaydı anlayış gösterebilirdik. İstesem kalkmamasına 50 türlü sebep bulurum. Yeter ki taraflı bakmak isteyeyim.

Eğer sana Özer'li bir cevap verseydim ne olurdu garipliği bambaşka bir olayla açıklamış olurdum Garip olduğunu inkar ederdim. Bunu yaptığımız sürece bir yere gidemeyiz. Birşey garipse gariptir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu gariplik çoğunluk tarafından görülüyorsa benim açımdan sıkıntı yok ama görüldüğünü sanmadığım için bu kadar çabalıyorum burada.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben kendi adıma söyleyeyim. Anlaşılacağını umuyorum.

Sürecin çok net bir şekilde takipçisiyim. Bu kadar konuşma varsa yargılanacak kişilerin sütten çıkmış aşık olmadığını biliyorum ve bu sürecin Fenerbahçe aleyhinde gerçekleşen anormalliklerini de biliyorum. Bir adam telefonda ekinler bilmem ne oldu diyorsa bana orada normal bir muhabbetin geçtiğini kimse anlatmasın. Kaya Çilingiroğlu'nun dediği gibi arkadaşım beni öyle arasa ekin mekin dese sen manyakmısın derim. Bununla beraber Aziz Yıldırım'ın tutuklanacağı belli olmadan adresinde metris cezaevi yazıyorsa, adamın gözaltı sırasında çekilen fotoları yayınlanıyorsa bunlarda tesadüfle, hatayla açıklanamaz. Belli ki süreç doğru ya da yanlış bu olayı kullananlar var.

İddianamede Galatasaray'ın 1 milyon doları ile ilgili tek bir konu var. Konuştum, eleştirdim. İddianamede Demet Akalan'nı küçük düşürecek bir konu var. Tek bir defa var. Konuştum, eleştirdim. Can Arat'ın yine öyle tek defa rezil etmişler adamı eleştirdik,m. Akp'li isim iddianamede yok eleştirdim. 2. bir Akp'li ismin silinme durumu yok. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya yollanmaması bir defa oldu. Eleştirdim. 2. defa gönderilmeme olayı yok.

Olaylar tek tek olunca eleştirip geçiyoruz. Aziz Yıldırım ve ekibinin ya da İbrahim Akın'ın 1'den fazla bir sürü konuşması var. Konuşmalar taksitle ortaya çıktığı için her gördüğüme şaşırıp eleştiriyorum. Eleştirdiğimiz farklı olaylar ama kahramanı tek olduğu için ya da bir camiaya ait olduğu için sanki o camia ile ya da o kişilerle uğraşıyoruz gibi oluyor.

Adamın birisi bir oyuncudan maç kadrosu öğreniyorsa ben buna şaşarım. Galatasaray'lı yönetici Alex'ten bunu öğrense şaşarım, Fenerbahçe'li yönetici Barış Özbek'ten öğrense şaşarım, Mourinho, Xavi'den öğrense şaşarım. Bu adamlarla bağlantılı birileri öğrenip yöneticiyi, antrenörü bilgilendirse şaşarım, eleştiririm.

İsim Fenerbahçe olunca sanki tüm anormallikleri görmezden gelip sadece onu anlatıyor gibi oluyorum. Ben o anormallikleride eleştirdim. Başta siyasi kabul etmediğim olayın siyasi olduğuna da inandım. Şu cümlem ortaya konabilir. Siyasiler mi Aziz Yıldırım'a o konuşmaları yaptırıyor diye.

Üstte anlatmıştım. Ben bu konuşmaları anlatırken birisi bana siyasidir, sizin takım çok temiz mi gibi yaklaşıyor. Yani ben bir anormallikten bahsediyorum. Bana başka bir anormalliği savunma olarak koyuyur. Siyasi olması ayrı bu kişilerin bu konuşmaları yapması ayrıdır. Biz hep böyle tartıştığımız için bu cümleyi kurduğunda sanki siyasi olmasını kabul etmiyormuşsun gibi oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kill For You facebook sayfasında şöyle birşey paylaşmış. Çok hoşuma gitti ve bende burada paylaşmak istedim.

Alper Potuk'a verilen 5 milyon € ile ne yapabilirdik ?
    -Tanesi 35.000 $dan 186 tane maç bağlayabilirdik.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İbrahim Akın futbol oynuyor bizim tercüman Samet Güzel hala stada giremiyor.Çelişkiye bak.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14185

ezalara bakın ne kadar adil bir pfdk var.Adamlar pusuda bekliyor bizim yöneticiler açıklama yapsında hak mahrumiyeti verelim para kazanalım diye.Başkası yapınca anca seyrederler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14185

ezalara bakın ne kadar adil bir pfdk var.Adamlar pusuda bekliyor bizim yöneticiler açıklama yapsında hak mahrumiyeti verelim para kazanalım diye.Başkası yapınca anca seyrederler.
    bu konuyla alakası ne ? trabzonspor sohbet alanı var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şike konularıyla ilgili konuştukları için ceza aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şike konularıyla ilgili konuştukları için ceza aldılar.
    Konuşmasınlar o zaman (: ne o öyle her gün açıklama üzerine açıklama, yakışıyor mu koca camia'ya, oranın başkanına. Kulübün resmi sitesinin bir ağırlığı vardır, bana göre yanlış yoldalar. Zaten adli makamlara sevk edilen bir dava var ve süreç başladı devam ediyor, her gün "şampiyonuz artık, eksik olan kupa, haklılığımız göründü" diye farklı farklı açıklamalar yapmak niye ? ya aksi yönde bir karar çıkarsa ? Volkan Babacan olayındaki gibi yine "Şakaydı Canım" mı diyecek ?
    Büyük lokma ye büyük söz konuşma der atalarımız, Sadri Şener bile bile lades yolunda, hadi bakalım yarın ne açıklama yapacak gazeteleri büyük bir merakla bekliyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sanirim Sadri Sener 5 gundur pdfk'ya sevk edilmiyor bu bir rekor olabilir

PDFK'nin adil bir kurum oldugunu dusunmuyorum. Elbeteki bizim yoneticilerimizin boyle konusmasi cezalandirilmali ki verdikleri ceza yerinde ama bunu baskasi yaptigindada ayni sekilde ceza bekliyor insan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Zamanında yanlış hatırlamıyorsam Aziz Yıldırım'a 6 ay gibi uzun bir süre ceza verilmişti...Hergün çıkıp federasyona resmi adaptan habersiz şekilde atıp tutarsanız illaki ceza alacaksınız.
    Last edited by Homer J.S : 27.Aralık.2011 at 21:27 Reason: Tahrik unsurları çıkartıldı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri