Sayfa 35 / 220 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O değil de,o kadar maça çıktık ama tüm kulvarlarda iyi bir şekilde devam ediyorsak,bunda Roland Koch'un payı çok büyük kesinlikle.Farkını hissetirdi kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Katılıyorum. Kesinlikle gittiği her takımda mükemmel kondisyonlar çıkartıyor ortaya.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O değil de,o kadar maça çıktık ama tüm kulvarlarda iyi bir şekilde devam ediyorsak,bunda Roland Koch'un payı çok büyük kesinlikle.Farkını hissetirdi kesinlikle.
    İmzamı atarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Roland Koch, teknik kadroya yapılan en büyük transfer oldu zaten bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pascal Nouma son dönemlerde siyasi konularda yaşanan kriz dolayısıyla adını Numan olarak değiştirdi. Ailesini de buraya getirip Türk vatandaşlığına geçireceğini söylüyor. Artık tamamen bizden biri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Numan bizi discoya götür.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dogdugum yer degil,doydugum yer demis Nouma

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fiyapı sponsorluk sözleşmesini feshetti

30 Aralık 2011 19:31 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş'ın stadına geçtiğimiz yıl adını vererek sponsor olan Fiyapı ile siyah beyazlı kulüp arasındaki anlaşma feshedildi.

Fiyapı, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ile İnönü Stadıyla ilgili yaptığı sponsorluk sözleşmesini feshettiğini bildirdi.
    Fiyapı'nın Kadıköy 23. Noterliği kanalıyla çektiği ihtarnamede, Fiyapı'nın, sözleşmenin 3. maddesindeki ödeme vecibelerini yerine getirdiği halde muhatap şirket tarafından ödemelere karşılık faturaların tüm uyarılara rağmen bugüne kadar alınamadığı ve fatura tanzim etmek için karşı taraf şirket yetkililerinin talimatı gerektiği ve yönlendirilen yetkililere de ulaşılamadığı gibi, bunun kasıtlı olarak engellendiğinin gözlemlendiği belirtildi.
    İhtarnamede, ''Esasen yasal olarak düzenlemeleri gereken evrakın hiçbir uyarıya gerek duyulmaksızın muhatapça yerine getirilmesi gerekmektedir. Ayrıca 'son ödemenin yerine getirilmesinden sonra fatura tanzim edileceği' hususundaki sözleşme maddesi, yasaya aykırıdır. Kaldı ki müvekkilim bir dönem için ödemeleri tamamlamıştır. Fatura tanzimini engelleyen bir husus bulunmamaktadır.
    Neticede bu durum müvekkil şirketin gider yazmasını engellediği gibi müvekkile ayrıca vergi yükü getirecektir. Açıklanan nedenlerle muhatabın bu davranışı sözleşmenin feshine sebep olmuş olup, bu ciddiyetsizlik karşısında müvekkil şirket tarafından sözleşme haklı olarak fesih edilmiştir'' denildi.
    Fesih sonucu olarak fatura tanzim edilmemesinden doğan ve bir vesikaya dayanmadığı için gider yazılamayan kısmın kurumlar vergisi yükü 525 bin lira, indirilemeyen KDV tutarı 472 bin 500 lira olmak üzere toplam 997 bin 500 liralık meblağın talep olunduğu ifade edilen ihtarnamede, ''İkinci dönem alınmış olan reklam bedeli KDV hariç 750 bin dolar olup bu dönem için tarafımızdan ödenmiş olan 1,5 milyon dolardır. Fesih tarihi itibariyle hizmet bedeli olarak fazla ödenmiş olan 750 bin doların iadesi talep olunur'' denildi.
    İhtarnamede şu ifadelere yer verildi:
    ''Muhatap ile Eko Faktoring AŞ arasında yapılmış 27 Eylül 2011 tarihli 3 milyon dolar tutarındaki alacak temliki reklam sözleşmesinin feshinin doğal sonucu olarak tarafımızca yerine getirilemeyeceği hususu bildirilir.
    Yukarıda açıklanan nedenlerle sözleşme feshinden kaynaklanan 997 bin 500 lira ile fazla ödenen 750 bin doların bir hafta içerisinde hesaplarımıza ödenmesi, aksi halde yasal yollara başvurulacağı ihtar olunur'' ifadeleri yer aldı.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ile Fi-Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ arasında imzalanan sözleşme ile BJK İnönü Stadı'nın isminin 1 Ekim 2010-15 Eylül 2012 tarihleri arasında ''Fi-Yapı İnönü Stadı'' olarak kullanılmasına karar verilmişti.
    Fi-Yapı'nın bu reklam anlaşması kapsamında, şirkete 1 Ekim 2010-30 Eylül 2011 dönemi için toplam 3 milyon 500 bin lira artı KDV, 1 Ekim 2011-15 Eylül 2012 dönemi için ise toplam 3 milyon dolar artı KDV tutarında ödeme yapması kararlaştırılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Demirören, stada da Milangaz ismini vermeye kalkışmasın şimdi. Milangaz İnönü Stadı. Söylemesi bile ürkütücü.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Milangaz sponsor olursa gazlar takımı.

Sponsor almasınlar arkadaş. zaten fiyapı yı hiç sevmemiştim. İnönü yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vatan'ın manşeti çok hoşuma gitti.

İnönü'de Sis ama Kartal Mis

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Vatan'ın manşeti çok hoşuma gitti.

İnönü'de Sis ama Kartal Mis
    Çok yaratıcı harbiden

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa'nın maçtan sonra açıklaması da çok hoş.

Necip'e Ayıp Oldu.

"Attığım golde Necip'in harika bir asisti vardı golden sonra ona koşmam gerekiyordu ancak Fernandes bana sarıldığı için ona koşamadım. Necip'e ayıp oldu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Ocak.2012 at 19:36 Reason: yanlış isim.:)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Mustafa'nın maçtan sonra açıklaması da çok hoş.

Necip'e Ayıp Oldu.

"Attığım golde Necip'in harika bir asisti vardı golden sonra ona koşmam gerekiyordu ancak Fernandes bana sarıldığı için ona koşamadım. Necip'e ayıp oldu.
    Takım olmak böyle birşey heralde
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Ocak.2012 at 19:37

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hilbert 5-6 hafta uzak kalacakmış sahalardan...NtvSpor'da gördüm şimdi yazayım dedim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hilbert ve Aurelio en az 5 hafta yoklar. Quaresma'da Şubat başına kadar ancak hazır olabilecekmiş.

Hilbert'in yokluğunda belki Tanju şans bulur diyeceğim ama Ekrem ve Toraman var.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Anıtlar kurulu izin vermiş. Yeni stat için kazma sezon sonu vuruluyormuş. İyi haber tabi ama bir yandan battıkça batıyoruz finansal olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kazma vurulmadan inanmam. Eğer doğruysa gelecekte finansal olarak biraz rahatlayabiliriz. Tabi planlamanın iyi yapılması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Yeni İnönü" projesine onay çıktı

Beşiktaş'a stat müjdesi.. Anıtlar Kurulu, Beşiktaş'ın yeni stat projesine onay verdi. Bu kararın ardından siyah beyazlı kulüp çalışmalarına hız verirken, ilk kazma sezon sonunda vurulacak.

Anıtlar Kurulu uzun süredir veto ettiği Beşiktaş'ın yeni stat projesiyle ilgili kararını açıkladı. Kurul, Siyah-Beyazlıların "Yeni İnönü" projesine onay vererek, İstanbul Büyükşehir ve Beşiktaş Belediyeleri'ne tebliğ etti.

Beşiktaş Kulübü karar üzerine çalışmalarını hızlandırdı.
    Mevcut konum üzerine yapılacak yeni stat için ilk kazma sezon sonunda vurulacak.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki senedir sezon sonunda stat yapılacak diyorlar ama fos çıkıyor. İlla ki bir kaç pürüz çıkıyor. Hep bir ümit bekliyoruz bakalım bu sefer doğrumu...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen güya şampiyon olduğumuz senenin sonunda vurulacaktı o kazma. Ama işin içine sürekli başka kazmalar girdi. Hadi bakalım bari bu sefer doğru olsun. Bu taraftar halısahada bile destekler ama emektar İnönü'ye makyaj yapma vakti geldi de geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En sonunda müjdeli karar çıkmış Anıtlar Kurulundan.

Açıkcası ben stadın yenilenmesini istemiyorum ama olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Şimdi stat komple yıkılıp yenisi yapılacak değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir an önce yeni stat çalışmalarının başlaması lazım.Bu konuda çok fazla uğraştırdılar bizi.Umarım bu kez sezon sonu çalışmalar başlayacak sözü doğru olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arkadaşımın kuzeni polis ve 3 büyüklerin de hepsinin stadında görev aldı. Bunların içinde de, en kötüsü ne yazık ki İnönü dedi. Gerçekten, stadımızın iyi olmadığını o stadda maç izleyen başka kişilerden de duydum. Umarım şu haber doğru çıkar ve stadımız bir an önce yenilenerek modern halini alır.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Last edited by Mamadou : 07.Ocak.2012 at 15:30

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yapacaksak en azından 50 bin kişi filan olmalı. Zaten şuan 32.000 kişi stad. 40 Bin yapacaksak ne anlamı kalıyor ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Attığı golden sonra asisti yapan Necip yerine Fernandes'e koşan Mustafa kendini savundu: "Abi bizim takımda asistleri genelde Fernandes yapıyo. Yine o yapmıştır dedim, ne bileyim?"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Meireles View Post

Şu foto müthiş gerçekten.Facebook'ta görür görmez,avatar yaptım.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri