Sayfa 542 / 896 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
16,231 ile 16,260 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe çok önemli bir mevkiye çok iyi bir transfer yaptı. Yerli olarak alınacak orta saha oyuncuları sınırlı zaten Türkiye'de. Fakat, Fernandes'in 8 milyon euro opsiyonu varken 2 milyon euroya alındığı bir piyasada 5 milyon euro bana da fazla geldi. Yaşının genç olması ve potansiyeli sağlam bir futbolcu olması bu durumu örtebilir. Performansı iyi olursa zaten, ödenen para hiç kimsenin aklına bile gelmeyecektir. Hayırlı olsun Alper F.Bahçe'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    F.Bahçe çok önemli bir mevkiye çok iyi bir transfer yaptı. Yerli olarak alınacak orta saha oyuncuları sınırlı zaten Türkiye'de. Fakat, Fernandes'in 8 milyon euro opsiyonu varken 2 milyon euroya alındığı bir piyasada 5 milyon euro bana da fazla geldi. Yaşının genç olması ve potansiyeli sağlam bir futbolcu olması bu durumu örtebilir. Performansı iyi olursa zaten, ödenen para hiç kimsenin aklına bile gelmeyecektir. Hayırlı olsun Alper F.Bahçe'ye.
    Alper Almanya'da oynayan bir gurbetçi futbolcu olsa maksimum 2-3 milyon euro'ya alınabilirdi ama malum iç piyasa şartları. Gökhan Emreciksin gibi bir adama bile ne kadar para ödemiştik zamanında ya da aynı şekilde sizin Tabata transferiniz öyleydi.Örnekler arttırılabilir rahatlıkla.Scout sistemlerini geliştirebilirse büyükler belki biraz rahat edilebilir bu konuda.Misal Amrabat için dünyaları istiyor Kayserispor,gelmeden önce keşfedilseydi çok cuzi bir fiyata biterdi transferi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kim ne derse desin ben Selçuğu beğeniyorum. Pek meziyetli bir topçu değil ama her takıma lazım.
    Yanındakine pas verecek ve gelen topları kesecek.

Pas yüzdesi çok düşük bir oyuncu değil bence sadece maç içinde konsantrasyon kaybı yaşadığı zamanlar pas vermekten aciz duruma düşüyor. Dönen topları toplayabiliyor, gelen topları kesebiliyor. Çok faydalı, başarılı gözükmese de işe yarayan bi topçu bence.

Ama sonuç olarak Alperi Selçuğa bende tercih ederim o ayrı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında o 5 milyon euro şöyle verildi:

Alper Potuk + Selçuk Şahin'den kurtulmak = 5 Milyon euro, bence ucuza kapattık

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alper Almanya'da oynayan bir gurbetçi futbolcu olsa maksimum 2-3 milyon euro'ya alınabilirdi ama malum iç piyasa şartları. Gökhan Emreciksin gibi bir adama bile ne kadar para ödemiştik zamanında ya da aynı şekilde sizin Tabata transferiniz öyleydi.Örnekler arttırılabilir rahatlıkla.Scout sistemlerini geliştirebilirse büyükler belki biraz rahat edilebilir bu konuda.Misal Amrabat için dünyaları istiyor Kayserispor,gelmeden önce keşfedilseydi çok cuzi bir fiyata biterdi transferi.
    Aynen öyle. Mesela Avrupa'dan Veli, Burak, Tanju gibi gurbetçileri toplam 2 milyon civarı bir bonservisle satın almıştık sezon başı. Yaşları da genç üstelik. Türkiye'de ise dediğiniz gibi Tabata, Alper Potuk, İsmail, M.Topuz, G.Ünal vs. gibi örnekler mevcut. Anadolu kulüpleri futbolcularını satmak istemiyor, fakat büyük takımların ısrarını ve önceki transferlere harcadığı paraları görünce yüksekten uçuyorlar. Bu konuda hatayı büyük takım yöneticilerinde buluyorum. Kendi altyapısına ya da Avrupa piyasasındaki genç, grubetçi yeteneklere yönelmeleri lazımken, hâlâ gidip astronomik fiyatlı futbolcuların peşinden koşuyorlar. Hal böyle olunca borçlar da alıp başını gidiyor ve zararın boyutu oldukça artıyor.

Bu konuda bence, biraz Kayserispor, Gençlerbirliği gibi takımlar örnek alınmalı. Kadrolarındaki genç potansiyeller ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Kim ne derse desin ben Selçuğu beğeniyorum. Pek meziyetli bir topçu değil ama her takıma lazım.
    Yanındakine pas verecek ve gelen topları kesecek.

Pas yüzdesi çok düşük bir oyuncu değil bence sadece maç içinde konsantrasyon kaybı yaşadığı zamanlar pas vermekten aciz duruma düşüyor. Dönen topları toplayabiliyor, gelen topları kesebiliyor. Çok faydalı, başarılı gözükmese de işe yarayan bi topçu bence.

Ama sonuç olarak Alperi Selçuğa bende tercih ederim o ayrı
    İnan şu dediklerini yapabilse şuan ona karşı farklı duygular taşırdık Yandakine ve geridekine pas vermesine ileriye kolay kolay atmamasına rağmen pas yüzdesi düşükse gerisini sen düşün artık, top kesme konusuna girmiyorum bile, sağolsun karşı takımlar için bulunmaz hint kumaşı, tehlikeli bölgelerde yaptığı fauller bizlerde oluşturduğu durum için şunu diyebilirim
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Alper Potuk, daha düne kadar yere göğe sığdırılamıyordu ama yarından itibaren transfer eden takım Fenerbahçe olduğu için tukaka ilanı başlayacaktır...

Yüksek bonservis bedelinden dem vuranlar İsmail Köybaşı yada Tabata transferlerine bir gözatsınlar. Yada senede 4.5m € alan Selçuk İnan'a...

Alper Potuk'u FM'de bile 5m €'ya zor alıyorsunuz, bence geleceğe yönelik yerli alternatifler arasında Necip ile birlikte ortasahaya transfer edilebilecek tek oyuncuydu Alper. Necip'i de BJK satmayacağına göre, yapılan transfer her anlamda iyi bir transferdir.

Hayırlı olsun.
    Selçuk İnan senede 2 MN Euro kazanıyor, borsaya öyle bildirildi.

Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe adına.Ortasahada iyi bir alternatif olur, Baroni'den formayı bile kapar 5 MN hiçbirşey bence Alper için, tabii büyük takımlara gelip körelen gençlerden olmassa.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ömer Temelli twitter'da Papiss Cisse ve Luis Fabiano gündemimizde mi sorularına "olabilir" diye cevap verdi. Gökhan Töre'ye ilgimiz var mı sorusunu da "her zaman var" diye yanıtladı. Moussa Sow 1. tercihimiz mi sorusuna da "değil" dedi. Sow'dan daha iyi bir oyuncuyla mı ilgileniyorlar acaba ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Alper Potuk, daha düne kadar yere göğe sığdırılamıyordu ama yarından itibaren transfer eden takım Fenerbahçe olduğu için tukaka ilanı başlayacaktır...

Yüksek bonservis bedelinden dem vuranlar İsmail Köybaşı yada Tabata transferlerine bir gözatsınlar. Yada senede 4.5m € alan Selçuk İnan'a...

Alper Potuk'u FM'de bile 5m €'ya zor alıyorsunuz, bence geleceğe yönelik yerli alternatifler arasında Necip ile birlikte ortasahaya transfer edilebilecek tek oyuncuydu Alper. Necip'i de BJK satmayacağına göre, yapılan transfer her anlamda iyi bir transferdir.

Hayırlı olsun.
    İmzamı atarım.

Gökhan Töre keşke olsa.Ama şu an ekstra olur.Ki ekonomik olarak pek mantıklı olur mu bilemem.Gomis'i zaten istemem birde Dia+7 gibi bir rakama olursa eğer saçmalık olur resmen.Ki o adar etmez, sevsemde sevmesemde.Ha Lisandro olursa o zaman olur.Ama oda bana gerçekçi gelmiyor.Sow falan diye kandırmayalım birbirimizi hiç.Adamı 3 Temmuz'dan önce alamadık.Şimdi onca prestij ve ekonomik kayıbın ardından mı gelecek?Keşke olsa ama ben Sow, Lisandro seviyesinde bir forvet alabileceğimizi zannetmiyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    5m euroya almislar alperi galatasaraya 10m biciyorlar ilginc geldi...
    1.sinde bişi demedim ama bunu ikinci defa yazdın
    amacın ne hocam direk söylesen daha iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    1.sinde bişi demedim ama bunu ikinci defa yazdın
    amacın ne hocam direk söylesen daha iyi olur
    Bide soruyorsun bizi kayırıyorlar yahu
    Şaka bir yana iyi bir oyuncu ancak 5 M fazla mı azmı onu oynadığında göreceğiz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Bide soruyorsun bizi kayırıyorlar yahu
    Şaka bir yana iyi bir oyuncu ancak 5 M fazla mı azmı onu oynadığında göreceğiz
    En doğrusunu Cenker söylemiş. İstersen 20 milyon euro ver. Oynayıp hakkını verdikten sonra üzerinde fazla yorum yapmaya gerek kalmıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    En doğrusunu Cenker söylemiş. İstersen 20 milyon euro ver. Oynayıp hakkını verdikten sonra üzerinde fazla yorum yapmaya gerek kalmıyor.
    Her zaman

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

5 milyon € bu sartlarda normal fiyat.. türkiye futbolcu yetistirmekte zorlanan bir ülke alper gibi oyuncular cok olsa alper normal sartlarda 1-2 milyon eder..

Fenerbahçe'de Betafimi Gomis Sesleri İyice Yükselmeye Başladı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

http://www.sporx.com/futbol/transfer...um=facebookcom

Devre arasında yollanır umarım. 10 numara gibi ortasaha, 2 maç varsa 3 maç sahada geziniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özgür Çek Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden genç sol kanat oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden genç sol kanat oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'de devre arasına, ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 2. sırada giren Fenerbahçe, transfere ise hızlı bir başlangıç yaptı.
    Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u kadrosuna katan Sarı-lacivertliler, bu kez de eski oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Ankaragücü ile olan mevcut sözleşmesini, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle fesheden Özgür, altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Özgür Çek, Fenerbahçe'nin 2009 yılında gerçekleştirdiği Özer Hurmacı transferinde, Ankaraspor'a gönderilmişti.

NTVSpor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kağan Söylemezgiller olurmu acaba ?

19. Default

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Kağan Söylemezgiller olurmu acaba ?
    Zannetmiyorum . Hem Kağan'ın adı çok geçmişti bir ara Fenerbahçe ile sözde Emre ile konuşma yapma faslı falan , bunun dışında Alper'in gelmesinden sonra da o bölgeye oyuncu ihtiyacı kalmadı ki Kağan zaten bana kalırsa Fenerbahçe'de oynama potansiyeli olmayan bir oyuncu .

Edit : Karabükspor ile anlaşmış Kaan .
    Last edited by fbdevil190737 : 29.Aralık.2011 at 23:48

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya alper resmen geldimi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ya alper resmen geldimi
    Evet Eskişehirspor açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özgür ligde en sevdiğim beklerden biriydi. Ama sol açıkta daha iyi oynar gibi gibi. Caner, Ziegler, Uğur, Stoch'u geçer de geride veya ilerde formayı kapar inşallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

bu arada alperle henüz anlaşamamışız galiba
    Last edited by enesemin53 : 30.Aralık.2011 at 18:36

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper kesin degil daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper'le para konusunda anlaşamadığımız yazılıyor da yalandır o haber.3-4 milyon euro istemiyordur herhalde çocuk.Bizimkilerde saçmalamasınlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe'ye piyango çıktı

Eski futbolcusunu yeniden kadroya katmak isteyen kulüp harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan oyuncu da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Eski futbolcusunu yeniden kadrosuna katmak isteyen Brezilya kulübü harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan sambacı da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Hürriyet'in haberine göre; sezon başından beri çok sayıda yabancı futbolcusunu elden çıkaran Fenerbahçe'de sıradaki isim Cristian Baroni olabilir. 2009-10 sezonundan bu yana sarı lacivertli formayı giyen orta saha oyuncusuna, eski takımı Corinthians talip oldu. Brezilya kulübü, menajerler aracılığı ile Fenerbahçe'nin nabzını yoklamaya başladı.

Corinthians, Brezilyalı oyuncu için 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

28 yaşındaki futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor. Bu sezon takım içinde bazı sorunlar yaşayan Baroni, yakın arkadaşları ile sohbetinde huzursuz olduğunu dile getiriyor. Sarı lacivertli kulübe, bundan 2.5 yıl önce Andre Santos ile birlikte alınan sambacı için 5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. Gelen teklifin de bu rakama yakın olması, transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor.

"Kupa müzemizde duruyor"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, hak ederek kazandıklarını belirttiği geçen sezonki lig şampiyonluğunu, kendilerinden kimsenin alamayacağını ifade etti.

AA muhabirinin sorularını cevaplayan Brezilyalı orta alan oyuncusu, futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşadıkları, sezonun ilk yarısında ortaya koydukları performans, zaman zaman maçlarda takım içinde yaşanan tartışmalar, play-off sistemi ve şampiyonluk hedefi gibi çeşitli konulara yanıtlar verdi.

Trabzonspor cephesinin şampiyonluğun kendilerine verilmesi beklentisiyle ilgili düşünceleri sorulan Fenerbahçeli futbolcu, ''Bizden şampiyonluğu kimsenin alacağını ya da alabileceğini ben açıkçası düşünmüyorum. Kupa müzemizde duruyor, madalya da evimde duruyor, kutlamaların görüntüleri de zaten her yerde var'' dedi.

Bu konu hakkında söyleyecek çok şeyin olmadığını belirten Cristian, şunları kaydetti:

''Herkes istediğini söyleyebilir. Ancak şöyle bir gerçek var ki, kupa şu anda bizim müzemizde. Benim o şampiyonlukla kazandığım madalya da evimde duruyor. Bu görüşle baktığımız zaman bizden o şampiyonluğu kimsenin alacağını, ya da alabileceğini ben açıkçası düşünmüyorum. Sonuna kadar hakkımızla kazandığımız bir şampiyonluk. Kupa müzemizde duruyor, madalya da evimde duruyor, kutlamaların görüntüleri de zaten her yerde var.''

-''Emre ile dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor''-

Cristian, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile yaptığı maçta tartışma yaşadığı takım arkadaşı Emre Belözoğlu arasında bir problem bulunmadığını belirterek, ''Emre ile şu anda biz dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor'' dedi.

Fenerbahçeli futbolcu, Emre ile arasının nasıl olduğu sorusuna verdiği cevapta, bu olayların, ne kendisi ile Emre arasındaki arkadaşlığı ne de takım içi ortamı etkilediğini belirtti.

Cristian'ın ifadeleri şöyle:

''Emre ile şu anda aramda sorun yok. Biz Emre ile zaten arkadaşız, dostuz. Futbolda saha içinde çoğu zaman 'lütfen' diye birbirinizden bir şeyler isteyemezsiniz. Yeri geldiği zaman birbirinizle tartışırsınız. Yeri geldiği zaman birbirinize gerekli uyarılarda bulunursunuz. Futbolda her zaman saha içerisinde 'Arkadaşım lütfen şunu yapar mısın-' diyemezsiniz. Bu zaten futbolun doğasına aykırı. Bu yüzden de o andaki tansiyonla, o anda maçın sıcaklığıyla, belki Emre ile aramda sıcak konuşmalar olmuş olabilir.

Fakat bu olaylar ne benim Emre ile olan arkadaşlığımı, ne de takım içi ortamımızı etkiler. Emre ile şu anda biz dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor.''

-''Şampiyonluğumuza leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz''-

Fenerbahçe için ortaya atılan iddiaların, bu sezon şampiyonluğu daha da zorunlu kılıp kılmadığı sorusuna Brezilyalı futbolcu, ''Şampiyon olduğumuz takdirde, şampiyonluğumuza (Geçen sezonun şampiyonluğu) leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz'' dedi.

Sarı-lacivertli takımda her zaman şampiyon olma isteği ve sorumluluğu bulunduğunu anlatan Fenerbahçeli futbolcu, ''Üzerimizde her zaman şampiyon olma isteği ve sorumluluğu var. Ama bu sene üzerimize çok fazla gelindiğinden ve geçen seneki şampiyonluğumuz soruşturulduğundan dolayı, biz şampiyonlukların saha içinde kazanıldığını bir kez daha kanıtlamak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyon olduğumuz takdirde de, şampiyonluğumuza leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz. Bu yüzden tek hedefimiz bu sene şampiyon olmak. Sonuç olarak da şampiyonlukların sahada kazanıldığını bir kez daha göstermek'' şeklinde konuştu.

-''Ligde şampiyon bir takım boy gösteriyor''-

Sarı-lacivertli ekibin ilk yarıda ortaya koyduğu performansı göz önünde bulundurarak, oyun tarzını değerlendiren Cristian, ligde geçen sezonun şampiyonu olarak boy gösterdikleri için karşılarına çıkan her takımın önemli bir mücadele ortaya koyduğunu anlattı.

Fenerbahçe'nin, kazanmak için sürekli topa hakim olmak isteyen bir takım olduğunu ifade eden Brezilyalı orta alan oyuncusu, ''Şöyle de bir gerçek var ki, bu sene ligde şampiyon bir takım boy gösteriyor. Elbette ki bu takıma karşı bütün takımlar oynadığı zaman kazanmak isteyecektir. Biz oynadığımız her rakibimize karşı şampiyon sıfatıyla çıktığımız için onlar da bize karşı kazanmak istiyorlar. Biz de oyun felsefemizin en güzel örneklerini saha içinde sunup kazanmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

-''Kontratımın sonuna kadar burada olmak istiyorum''-

Fenerbahçe ile sözleşmesi süren Cristian, sarı-lacivertli ekipteki geleceğini nasıl gördüğü sorusu üzerine, en az kontratının sonuna kadar sarı-lacivertli ekipte kalmak istediğini belirtti.

Bu yöndeki soruya verdiği cevapta Brezilyalı futbolcu, ''Şu anda kontratım var. Daha fazla gelecek hakkında da konuşmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum. Günümüzü yaşamak zorundayız. Hedefim takımımla başladığım ligi, özellikle şampiyon olarak bitirmek. Bu yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Kontratımın sonuna kadar en az burada olmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

-''Alex'in izni doğrultusunda frikik kullanıyorum...''-

Sezonun 34 maçlık bölümünün ilk yarısında 2'si frikikten olmak üzere 4 gol atan Cristian, kendisinin topa iyi vurabileceği bölgelerde pozisyonun oluşması durumunda, kaptan Alex'in de izniyle serbest vuruşları kullandığını kaydetti.

Frikik ve serbest vuruşların anlık olduğunu anlatan Brezilyalı, atışın yapılacağı yere göre kimin kullanacağının değişebildiğini belirterek, ''Benim attığım gollerde de Alex ile topun başına geldik. Alex de bana o anda 'Senin vurman daha mantıklı olur' dedi ve ne kadar doğru karar olduğunu da göstermiş oldu. Çok anlık olaylar bunlar. Yerine göre, özellikle kaptanımız Alex'in izni doğrultusunda ben de vurabiliyorum'' şeklinde konuştu.

-''Bizi ayakta tutan arkadaşlık ve dostluk oldu''-

Zor günleri, takım içindeki arkadaşlık ortamı ve dostluklarıyla atlattıklarını anlatan Cristian, takımdaşlık duygusunun ortaya çıktığını ifade ederek şunları söyledi:

''Bizi ayakta tutan şeyin arkadaşlık ve dostluk olduğunu düşünüyorum. Gerek camia olarak gerekse de takım içinde birbirimize olan bütünlüğümüz... Zaten bu tür bütünlükler zor durumlarda ortaya çıkar. Yine bu zor durumda bizim takımdaşlık duygumuz ortaya çıktı. Birbirimize destek olmaya başladık. Sonuç olarak da bu birlik bütünlük duygusu ve görüntüsü ortaya çıktı.''

-''2011 futbol adına güzel bir yıl oldu''-

Cristian Baroni, 2011 yılının futbol açısından hem kendisi hem de takımı adına gayet olumlu geçtiğini ifade ederek, ''2011 yılında yaşadığımız bir şampiyonluk var. Bu şampiyonluktan sonra da yine herkesin bildiği gibi bir soruşturma süreci başladı. Fakat biz kendi içimizde, şampiyonluğumuzu soruşturacak bir şey bulmuyoruz. Benim görüşüme göre sonuna kadar anlımızın teriyle, hakkımızla kazandığımız bir şampiyonluk oldu. 2011 senesi futbol adına güzel bir sezon oldu'' diye konuştu.

Sezonun ilk yarısında forma giydiği 16 maçta hiç kart görmeyen Cristian, bu durumu ''Oyun topla oynanır ve siz topa müdahalelerde bulunmak için hamlelerinizi yaptığınız zaman da faul problemi yaşamazsınız. Ben de istekli, mücadeleci, agresif olarak oyunumu ortaya koymaya çalıştığımda, bütün bu müdahalelerimde sertliğimi topa yapmaya çalışıyorum. Hem faul sıkıntım olmuyor, hem de kendime ve takımıma zarar vermiyorum'' şeklinde sözlerle açıkladı.

-''Play-off sistemi benim için ilk, ilginç olacak''-

Spor Toto Süper Lig'de uygulanacak tarzda bir play-off sisteminde ilk kez oynayacağını belirten Cristian, ''Benim için bir ilk, ilginç olacağını düşünüyorum'' diyerek, sistemle ilgili düşüncelerini şöyle aktardı:

''Futbol anlık bir oyundur. Belki de takım içerisinde bir anda çok şeyler değişebilir. 34 maçlık bölümde en iyi performansı göstermiş olan takım bir anda istediği performansı gösteremeyip, en kötü performansı gösteren takım da bir anda şampiyon olabilir. Ben açıkçası bu sistemi tercih etmem. Fakat böyle bir sistemde oynamamız gerekiyor. Bu sistemde de şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız.''

Son olarak yeni yıl mesajı veren Fenerbahçeli futbolcu, ''Bütün insanlara sağlık mutluluk ve barış dolu bir sene diliyorum. Aynı zamanda taraftarlarımıza da mesajım, desteklerini sürdürmeleri. Geçen sene olduğu gibi, hakkımızla, şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yaparak bu mutluluğu hep beraber yaşamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence bu sezon Cristian çok iyi ve gitmesi iyi olmaz bizim için.. Bu yıl hem ileri hem de geri oynuyor.. En azından 1 sene daha kalmalı..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence 1 sene kalıcaksa gerek yok orda gösterilen rakam harika.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Teklif varsa cristian hemen gönderilmeli.Ön libero oynamak için az mücadele ediyor daha ofansif oynamak için fazla enine pas yapıyor.İlk yarının ilk maçlarından sonra çok formdan düştü zaten modern futbolla hiç alakası olmayan bir oyun anlayışı var. Kısacası keşke böyle bir teklif olsa da gönderilse.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Alper Potuk Eskişehir'e dönüyor
    30 Aralık 2011 21:32 | NTVSpor.net
    Fenerbahçe ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

Fenerbahçe ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Mesaj Yetkileri