Sayfa 663 / 1204 İlkİlk ... 1635636136536616626636646656737137631163 ... SonSon
19,861 ile 19,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bence 5 milyon doları bir yerli oyuncuya vermek risk. Yaşı filan önemli değil. Arda, GG gibi istisnalar dışında tabi ki. Yanlış bilmiyorsam Topuz geldiğinde Fenere 26 yaşındaydı ve 5 ten çok yüksek bir rakama gelmişti. Başka da onun kadar yüksek maliyetli olup tutan oyuncu pek hatırlamıyorum malesef.
    Kanımca yanlış bir bakış açısı.

Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.

Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.

Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.

Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Antep'in İbrahim Akın ile anlaşıldığı söyleniyor hatta bitti bile deniliyor bu ihtimal varsa Olcan adım adım Galatasaray'a geliyor diyebiliriz
    İbrahim kanat değil yalnız Alican, forvet arkası ikinci forvet oynuyor. Olcan'ın yerine düşüneceklerini pek sanmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tamamda Aboo şimdiye kadar ne Alper'ler geldi geçti hepsine aynı yorumları yaptık hepside büyük takım kapısından geçtiler ama bunların kaçı istikrarlı bir şekilde oynayıp takımda kaldı? Biz aslında bu riskten bahsediyoruz, Abdülkadir, Oğuz Sabankay, Cafercan ve daha bunların yanına katılması muhtemel bir çok oyuncuda var. Bazısı büyük takımlarda oynuyor halen Sercan gibi. O yüzden bu tür oyuncuları transfer ederken çok fazla bonservis bedeli ödememk gerekiyor. 5 milyon euro Alper için çok fazla miktar değil elbette fakat 5 milyon üstü verilirse cidden ziyan olur o para
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kanımca yanlış bir bakış açısı.

Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.

Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.

Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.

Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.

İbrahim kanat değil yalnız Alican, forvet arkası ikinci forvet oynuyor. Olcan'ın yerine düşüneceklerini pek sanmıyorum.
    Bence tam tersi Sol açığa yada sol Forvete koyacaktır onu ben İbb'nin izledigim bütün maçlarında solda oynuyordu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Tamamda Aboo şimdiye kadar ne Alper'ler geldi geçti hepsine aynı yorumları yaptık hepside büyük takım kapısından geçtiler ama bunların kaçı istikrarlı bir şekilde oynayıp takımda kaldı? Biz aslında bu riskten bahsediyoruz, Abdülkadir, Oğuz Sabankay, Cafercan ve daha bunların yanına katılması muhtemel bir çok oyuncuda var. Bazısı büyük takımlarda oynuyor halen Sercan gibi. O yüzden bu tür oyuncuları transfer ederken çok fazla bonservis bedeli ödememk gerekiyor. 5 milyon euro Alper için çok fazla miktar değil elbette fakat 5 milyon üstü verilirse cidden ziyan olur o para
    Sercan, Abdülkadir gibi oyuncular aslında çok büyük potansiyel vaadetmiyorlardı bence. Keza Cafercan ve Oğuz da fizik problemi nedeni ile gelişime açık değillerdi. Araştırmacıların bir kısmı fizik olarak değerlendirmenin doğru olmayacağını, eksikleri kapatabileceklerine inanıyorlarken ben tam tersini savunuyorum. Elbette 18den sonra vücut geliştirme çalıştırılmaya başlanmalıdır ama vücut yapısı 18den sonra gelişime (belki 20ye kadar) açık değildir. Altyapıda fizik kuvveti öncelikli oyuncular tercih edilmesi gerekiyor bu yüzden. U17 Milli Takımlarında fizik kapasitesi yüksek, teknik kapasitesi ortalamala oyuncular 4-5 sene sonra büyük yıldızlara dönüşürken Avrupa'da, teknik kapasitesi çok yüksek ama zayıf fizikli U17 Milli Takımımızın oyuncuları sürünüyorlar.

Sercan'ın teknik kapasitesinin ve oyun zekasının sınırlı olduğunu uzun zamandır konuşuyordum yalnız.

Alper düzenli çalışmayarak, profesyonel bir oyun düzenli spor faaliyetlerini planlamayarak hayatını karartabilir. Yeteneklerini çok üstdüzeye de çıkarmayabilir ama şu halini az ölçüde geliştirse dahi iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Milli Takım orta saha alternatifi olarak düşünülen bir oyuncu kendisi, teknik kapasitesi iyi, fizik olarak da iyi seviyede sayılabilir. Dolayısı ile başta da belirttiğim gibi oyun zekasının gelişmesi çok daha kolay olacak. Oyun zekası çok hızlı kapatılabilir, Cristiano Ronaldo'nun geçirdiği 1 sezondaki mucize gelişim Sir Alex Ferguson gibi taktik-mental üstadın verdiği oyun mantalitesi dersleri sonucunda inanılmaz seviyeye gelmişti. Kimse Alper'den Ronaldo olmasını da beklemiyor tabi. Eğer Emre Çolak da fizik olarak geliştirmez ise kendisinden verim alamayabilir Galatasaray. Alper'in hızlı kademe atlayacağını konuşulan bir konuydu.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bence tam tersi Sol açığa yada sol Forvete koyacaktır onu ben İbb'nin izledigim bütün maçlarında solda oynuyordu.
    Sanırım denk gelmiş sana ama genelde forvet arkası oynamıştı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alper iyi transfer yanliz basarili olurmu bilmem fenerbahcede yonetim anlayisi degismeli genc oyunculara sans vermiyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Haklısın. Aslında oyuncu karakterinede bağlı, ne kadar istekli ve kararlı olduğuda bu ölçüde etkili. Bence fiziksel özellikler bir futbolcu için çokta sorun olmamalı. Eğer iyi bir tekniği olupta mental özellikleriyle bunları birleştirirse önünde sadece fiziksel özelliklerini geliştirmek kalacak ki, buda o kadar zor birşey değil. Ben mesela 16 yaşından beri Fitness ile uğraşıyorum. Günde 3-4 kere iyi bir antreman yapılsa bile 20 yaşına gelilndiğinde çok iyi bir fiziksel özelliklere sahip olunur. Herşey insanın karakterinde bitiyor. Ne kadar kararlı ve istekli olduğuna bağlı dediğim gibi.

Bende Sercan'ın pek fazla gelişeceğini düşünmüyorum, istekli bir futbolcu değil sadece yeteneklerine güveniyor ve bu doğrultuda ilerliyor. Alper hakkında ise net birşey söyleyemiyorum çok fazla izleyemedim kendisini.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, Uğur Uçar ve Turgut Doğan ile 5 Ocak'ta sözleşme imzalayacak. (trt 1)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ugur transferine cok sevindim . Sanırım Eboue'nin yedegi olarak aldık. Sabri böylece Kazım'ı yedekleyecek. Bir de Cem Sultan geri dönse takıma. Başka hiç bir şey istemem.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Uğur Uçar ve turgut doğanın gsde oynayacak potansiyeli olacağına inanmıyorum.Daha iyi yerlilere yönelmeliler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray transfer harekatını başlattı...Hedef Gökhan Töre ve Mevlüt Erdinç.. (DHA)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gökhan Töre süper olur ama zor ...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Mevlüt olabilirde Töre'nin gelmesini istemem.Burda olduğundan daha iyi seviyeye gelir orda.Buraya gelirse hayatı kayar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Töre sola Mevlüt , Elmander'in yanına off ki ne offf

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok iyi olur valla, inşAllah doğrudur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Transfer..Medical Park Antalyaspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş, yeniden Galatasaray'da oynamak gibi bir özlemi olduğunu açıkladı.(DHA)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Neco'yu takımda görmek isterim bizde özledik onu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Neco'ya gerek yok geçen seneki Neco'dan eser kalmamış...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sol aciga keske adeel taarbt"i alsak Championship"den beri izlerim sol acik sag acik vs oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Töre ve Mevlüt çok iyi olur yerliler açısından.Keşke ikisinde alabilsek.Başkada transfer istemez zaten bu kadro.Belki Uğur Uçar alternatif olarak alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Gökhan Töre ve Mevlüt yabancı sınırlaması konusunda elimizi çook rahatlatır. Umarım gelirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mevlüt gelebilirde Gökhan Töreyi Hamburg bırakmaz bence

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Töre'nin gelmesi çok zor görünüyor...Mevlüt gelebilir PSG'de doğru dürüst oynayamıyor umarım alınır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Turgut Doğan Şahin. Şimdiden saç baş yolmaya hazır olun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Turgut Doğan Şahin. Şimdiden saç baş yolmaya hazır olun
    Dan diye 11'de oynayamaz zaten alternatif için alında hee iyi olur iyi oynar değişilmez isim olur orası ayrı ayrıca saç baş yolmayız merak etme iso biz Aydın Yılmaz'ı da gördük , Aydın'dan ne kadar kötü olabilir ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Süleyman Hurma : ''Amrabat bu akşam 10 gibi aradı ve 'özür dilemiyorum, GS'a gitmek istiyorum' dedi.''
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haber dogru ise helal olsun rest cekmis adam resmen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu konuşmadan sonra A2 takımına yollanmış zaten.

Süleyman Hurma: " Bizde kadro dışı bıraktık ve A2 takımına yolladık "
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kayserispor yönetimini oyuncuyu satmadıkları için eleştirmiyorum. Perde arkasında dönen olaylar ne ise bunlar kızdırmışta olabilir. Benim eleştirdiğim nokta transfer konularındaki yetersizlikleridir.

Rahatlıkla anlayabiliyorum ki ellerindeki oyuncuları tutarak ligde öne çıkmak istiyorlar. Biraz hayal kurduğumda uyum tutturmuş bir Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un yanında Amrabat, Makakula onların gerisinde Serdar Kesimal diye düşünürsek ısrar ettikleri anlayışları haklıdır. Madalyonun diğer yüzüde beceremiyorsan ısrarcı olmayacaksın diyor.

Kayserispor'un oyuncuları tutma anlamında yetersiz kaldığını görüyoruz. Yani hemen hemen her oyuncu isteyen takım tarafından tavır koyuyor. Ben Kayserispor'da kalmak istiyorum diyeni duymadım. Takımımla anlaşın ancak öyle olur diyeni duymadım. Şartlar böyle ise iyi bir yönetici ya istiklal ya ölüm demez. Şartları kendi lehine çevirir. Takımlara rest çekmeden de oyuncuyu satmayabilirsin. Bu oyuncu satılacaksa satıldığı takım Galatasaray olmayacaktır demek yerine örnek olarak 12 milyon euro getiren her takımla görüşürüz denebilir. Böyle olunca oyuncuyu da kendine küstürmezsin, işlerde biraz düzgün gider. Oyuncu ben gitmek istiyorum derse fiyatı 8 milyona çekersin. Biz elimizden geleni yapıyor havası oluşturursun. Zaten Galatasaray ya da başka takım bu parayı ödemez. Sende oyuncuyu kaybetmeden işini görürsün.

Galatasaray Amrabat'ı almaz gider Olcan'ı alır, Keita'yı alır elindeki Emre'den yararlanır. Bir şekilde işini görür. Kayserispor olarak mutlaka Amrabat yerine adam bulursun da bu bulacağın yeni adamı bir daha büyük takımlar ister mi? Böyle keskin tavırlar alınınca kim karlı çıkar kim zararlı çıkar. Bana göre zararlı olan taraf Kayserispor.

Afederseniz Ama Galatasaray Eğer Oyuncuyla Kulübünden İzinsiz Görüşüyorsa ve Aklını Çeliyorsa Oyuncunun Kimse Galatasaray'ı Haklı veya Sudan Çıkmış Ak Kaşık Görmesin Eğer Öyle Olursa Ben Bile Sonunda Bu Kulübe Bitimi Bile Vermem.

Bugün Olcan ile İddia Edildiği Gibi Görüşmeler Varsa ve Gaziantepspor'un Başkanı İbrahim Kızıl'da Dertliyse Bundan Galatasaray'ın Savunulacak Bir Tarafı Yok...

OLCAN-Antep Başkanı İbrahim Kızıl: "Olcan için Trabzon'dan 4.5 milyon Euro istedik.. 2.5 verdiler.. Bu şartlarda transfer gerçekleşmez.."

OLCAN-2, İbrahim Kızıl: G.Saray ile hiç görüşmemiz olmadı. Olcan'la görüşüyorlarsa ayıp ediyorlar.. Kendi kendilerine gelin güvey olmasınlar.

@ibrahimseten

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim değişti ama Galatasaray'daki bu gelenek değişmedi, oyuncuyla görüşmeden önce kulüpten izin alman gerekir, kulüp ben satmak istemiyorum derse, oyuncuyla görüşemezsin, FIFA da bu durumu yasaklıyor zaten, kulübün bilgisi olmadan oyuncu ile görüşemezsin diyor.

Sen oyuncu ile görüş, onun aklını çel, sonra da oyuncu kulübünü zor durumda bırakacak şeyler yapsın, ucuza transfer yap. Başka konuda etikten bahsediliyordu, burada yer alan etik durumu nedir sizce, etik midir değil midir?

Mesaj Yetkileri