1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Kupada 3.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Kupada 3.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!

Kupada eşleşmeler belli oldu!

Bu yıl 50'ncisi düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. tur kura çekimi yapıldı.

Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde TFF Yönetim Kurulu üyesi Akif Üstündağ ile kulüp temsilcileri katıldı.

Tek maçlık eleminasyon sisteminde oynanacak, 32 takımın katıldığı bu turda, 2. eleme turundan gelen 14 takım, 2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de ilk 14 sırayı alan takımlar ile eşleşti. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 15. sırada tamamlayan Sivasspor ile aynı sezon Bank Asya 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3 takım olan Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Orduspor da birbiriyle eşleşti. Maçlar, kurada küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak. Normal sürenin berabere bitmesi durumunda 15'er dakikalık 2 devre uzatılacak. Burada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.

10-11-12 Ocak'ta oynanacak maçlarda, turu geçen 16 takım bir üst kademeye yükselecek.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmeleri şöyle oluştu:

Samsunspor - Orduspor
    Mersin İ.Yurdu - Sivasspor
    Adanaspor - İBB
    A.Gücü - Kasımpaşa
    Karabükspor - Ünyespor
    Akhisar Bld. - Kayserispor
    Fenerbahçe -Konya Torku
    Ç.Rizespor - G.Antepspor
    Eyüpspor - E.Şehirspor
    G.Osman Paşa - Antalyaspor
    Galatasaray - A.Demirspor
    Beşiktaş - G.antep B.B.
    Buğsaşspor - Manisaspor
    Trabzonspor - Güngörenspor
    Boluspor - G.Birliği
    Bursaspor -Şanlıurfaspor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine Gaziantep :] rahat geçeriz bu turu. Geçen sene ilk maç şoka uğratmışlardı bizi ama bu sene aynısı olmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adana Demir sporun gelmesi çok manidar olmuş. Zamanında Fatih Terim'in forma giydiği takım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konya Torku ile eşleşmişiz.Zaten alamıyoruz şu kupayı , bırakın geçsin adamlar turu ya
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Renkdas bir takimla eslestik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu neden biz G.B.B. sürekli kupada eşleşiyoruz,şansa bak.Geçen senenin gruptaki maç gibi ciddiye almamazlık yapmazsak geçeriz turu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Aralık.2011 at 18:13
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben olsam 1.Torba takımlarını en azından Ligde şampiyonluk yaşamış büyük takımları çeyrek finale kadar deplasmanda oynama kuralı getirirdim, bu sayede Konya,Adana,Urfa,Bolu vs gibi Süper lig'de takımları olmayan illere bir renk gelirdi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konya sürpriz yapmaz sanırım bize.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben olsam 1.Torba takımlarını en azından Ligde şampiyonluk yaşamış büyük takımları çeyrek finale kadar deplasmanda oynama kuralı getirirdim, bu sayede Konya,Adana,Urfa,Bolu vs gibi Süper lig'de takımları olmayan illere bir renk gelirdi.
    Katılıyorum. Zaten 10-15 bin kişi zor oluyor Fenerbahçe'nin stadında(Türkiye Kupası maçlarında). Deplasmanda olsa maçlar en azından o bölgede bulunan renktaşlarımızda Fenerbahçe'yi izlemiş olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yine mi GBB yahu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

trabzona sıkıyosa gelsene güngörene demek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunca sene alamamışız, 50. yılına özel alalım bari, sonra 50 sene almasak da olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu sene alalım artık şu kupayı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öncelikle belirtiyim amacım kimseyi küçüksemek değil ama Adana Demirspor taraftarları baya bir hevesli.Hırslarından gözleri kör olmuş.Bank Asya liderini yendik Süper Lig liderini de yeneriz falan diyorlar.Tamam yenebilirler ama bu Galatasaray'ı değil.Takımlarını çok seviyorlar tamam ama bu kadar gözü kör olmamak lazım.

Maça gelirsek fazla zorlanmayacağımızı handikaplı bir sonuçla kazanacağımızı düşünüyorum.Adana Demirspor büyük ihtimalle kontra ataklarla etkili olmaya çalışacaktır.Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncuyu defansif oynatmak gerekir.Maç kadrosu ise şu şekilde olabilir.

GK-Ufuk
    DR-Ujfalusi
    DL-Çağlar
    DC-Gökhan
    DC-Semih
    MC-Ceyhun
    MC-Selçuk
    AML-Riera
    AMR-Mertan
    ST-Sercan
    ST-Elmander
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Öncelikle belirtiyim amacım kimseyi küçüksemek değil ama Adana Demirspor taraftarları baya bir hevesli.Hırslarından gözleri kör olmuş.Bank Asya liderini yendik Süper Lig liderini de yeneriz falan diyorlar.Tamam yenebilirler ama bu Galatasaray'ı değil.Takımlarını çok seviyorlar tamam ama bu kadar gözü kör olmamak lazım.

Maça gelirsek fazla zorlanmayacağımızı handikaplı bir sonuçla kazanacağımızı düşünüyorum.Adana Demirspor büyük ihtimalle kontra ataklarla etkili olmaya çalışacaktır.Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncuyu defansif oynatmak gerekir.Maç kadrosu ise şu şekilde olabilir.

GK-Ufuk
    DR-Ujfalusi
    DL-Çağlar
    DC-Gökhan
    DC-Semih
    MC-Ceyhun
    MC-Selçuk
    AML-Riera
    AMR-Mertan
    ST-Sercan
    ST-Elmander
    Küçümseme değilde adamlar ne yapsınlar yani. Biz kesin yenileceğiz boşuna heveslenmeyin mi desinler. Maç 90 dakika top yuvarlak. Klasik bir laf ama herşey olabilir. Dün gördük işte Beşiktaş galip gelemedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Küçümseme değilde adamlar ne yapsınlar yani. Biz kesin yenileceğiz boşuna heveslenmeyin mi desinler. Maç 90 dakika top yuvarlak. Klasik bir laf ama herşey olabilir. Dün gördük işte Beşiktaş galip gelemedi.
    Kendilerinden çok eminler diyorum.Hırs yapabilirler ve maçı kaybettiklerinde bu hırs çok küçük bir olayla kavgaya dönüşebilir.Biraz gerçekçi olunmalı yani Doğrudur maç 90 dakika ama şimdi bir yerde 2.lig takımı var bir yerde Süper Lig.Amacım yine küçümsemek değil ama bu yıl ki Beşiktaş'la Galatasaray arasında fark yok mu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yedeklerle oynayacak Terim...Mertan'ı merak ediyorum doğrusu bakalım neler yapacak...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bana göre fark yok Beşiktaş sıkı bir fikstürden geçiyor genel olarak Ankaragücü maçıda arada olabilecek şeylerden biri

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri