1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: [12.0.0] Veysel Sarı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Default [12.0.0] Veysel Sarı

Profilini paylaşabilir misiniz acaba?
    Last edited by perpetua : 19.Ekim.2011 at 00:25

Yeni çıkıcak olan patchla fiziksel özelliklerinde bir artış olmasını bekliyorum, Long Shots kesinlikle minimum 12 13 olmalı, Creativy +1 Tackling +1. Tabiki oyun çıkarken Veyselin bu çıkışını bilemezdiki ama yeni patchla iyi bi kıvama gelmesini bekliyorum.

Özellikle finishing değerini komik buldum şu ana kadar izlediğim Veysel ceza sahasından çok net ve düzgün gol vuruşları yapabiliyor ve birçok golünü de bu şekilde attı . Bitiricilik değeri 11 verilse oldukça uygun olur diye düşünüyorum . Bunun dışında teknik 1 puan artırılıp 12 , top kapma 13 , dayanıklılık 14 ' e çıkarılıp pozisyon alma 8'e düşürülürse ilk yarıda izlediğimiz box-to-box veysel ortaya çıkacaktır . Tabi birde DC doğal pozisyondan çıkarılıp DM ya da MC doğal pozisyon olarak ayarlanmalı . DC oynarken vasıfsız vasat bir stoper olan Veysel , ön libero , merkez orta saha olarak büyük bir gelişim kat etti . Eskişehirspor araştırmacısının Veysel konusunda ki görüşlerini bizle paylaşması iyi olur yeni patch'dan önce . .

Mesaj Yetkileri