Sayfa 665 / 1204 İlkİlk ... 1655656156556636646656666676757157651165 ... SonSon
19,921 ile 19,950 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?
    Aynen Bende Bunun İçin Paylaştım ve Yazdım Dayanamadım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sözde Olcan'ı da ayartmıştık.Ayarttık da neden Trabzonspor'a gitti ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

almanca bilenler cevirsin gokhan tore haberi cok ciddi bild gazeteside bosuna vermez..

http://www.bild.de/sport/fussball/go...3496.bild.html

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasarayin oyuncuyu cok istedigini fakat hsv nin oyuncunun sözlesmesini uzatip maasina zam yapacagini yazmislar

Nesil
    2007

Bu FM'de bile başımıza gelmiyor mu?Büyük kulüp en iyi oyuncularınızdan biriyle ilgilenir o da gitmek ister mutsuz olur Benim çok oluyor.

Amrabat olayı da bundan ibaret olabilir, böyleyse problem yok.Kayserispor'un dediği gibi ilk önce oyuncuyla görüşmüşsek, biz haksızız.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

eğer ilk oyuncuyla görüşseydik gitsinler şikayet etsinler
    Eğer ilk oyuncuyla görüşmüş olsaydık emin olun kayserispor galatasaraı'ı heryere şikayet etmişti.Kayserispor bu fırsatı kaçırmaz Ali Turan mevzuundan dolayı.
    Problem Amrabat'ın olayı fazla büyütmesi.Bilmiyorum neden bu kadar fazla şiddetli tepki verdi.A2 inde oynarım daha iyi diye.Şaşırdım gerçekten..
    Umarım amrabat'ı alırız.

Mevlüt konusunda bi gelişme var mı bilgisi olan?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    eğer ilk oyuncuyla görüşseydik gitsinler şikayet etsinler
    Eğer ilk oyuncuyla görüşmüş olsaydık emin olun kayserispor galatasaraı'ı heryere şikayet etmişti.Kayserispor bu fırsatı kaçırmaz Ali Turan mevzuundan dolayı.
    Problem Amrabat'ın olayı fazla büyütmesi.Bilmiyorum neden bu kadar fazla şiddetli tepki verdi.A2 inde oynarım daha iyi diye.Şaşırdım gerçekten..
    Umarım amrabat'ı alırız.

Mevlüt konusunda bi gelişme var mı bilgisi olan?
    zaten federasyona şikayet etti kayseri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

LİGTV : Gökhan Töre bu akşam İstanbul'a gelicek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lig TV'ye inanmıyorum.Genelde yalan haber yapıyorlar.Ama doğruysa güzel olur hani

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eğlenmeye geliyodur adam belki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Hamburglu Gökhan Töre, sarı kırmızılı kulüple masaya oturmak için bu akşam İstanbul'a geliyor.

(LİG TV)

menajeride geliyor dogrudur umarim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben bu adamda öyle büyük bir yetenek göremiyorum. Bazen topluca gereksiz adamları istemiyormuyuz?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben bu adamda öyle büyük bir yetenek göremiyorum. Bazen topluca gereksiz adamları istemiyormuyuz?

Kazimdan iyi oldugu kesin ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Gökhan Töre'de büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum.Ona Fatih Terim gibi bir hoca lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maksat işin sohbetindeyiz. Yoksa herkesin beğendiği oyuncu farklı olabilir.

Sadece belli dönemlerde oyuncular ortaya çıkıyor. Almanya'dan olabilir, Galatasaray'ın altyapısından olabilir derken biz bu oyuncuları ortaya birşey koymadan göklere çıkarıyoruz. Dediğim gibi herkesin beğenisi farklı olabilir ama Gökhan Töre transferi şaşılacak, aman aman dedirtecek bir transfer değil. Bana göre üretken gibi görünen ama sıfır katkı sunan bir oyuncu. Mevlüt Erdinç deniyor ama Mevlüt'te mükemmel bir oyuncu değil. 10 tane gönlüm olsa derler benimde 10 tane forvet bölgem olsa birine koymam.

Yönetim transfer yapacaksa gidip Trabzonspor'dan Burak'ı alsın, Arsenal'den o hazır adam kimse onu alsın. Onun haricinde devre arası transfer hep sorun getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben Burak'a katılıyorum. Yani Gökrhan Töre'yi begeniyorum ama bal yapmaz arı gibi olmasından korkuyorum. Mevlüt'ü oldum olası sevemedim zaten. Ara transferde alınacaksa kendini ispat etmiş adamlara yönelelim ve 2 vereceğimize 8 verelim 1 tane alalım.Yoksa Mertan ve Okan gibi gençleri deneyelim 2. devrede. Özellikle Mevlüt'ü hiç istemem Geçen akşam TV de Hasan Kabze de çıktı ve "Türkiye'ye dönmek istiyorum,teklif eden olursa düşünmeden gelirim"e bağladı olayı. Birkaç gün içinde onunla ilgili de gelişmeler olabilir. Bence alınacaksa kesinlikle ilk 11'e girecek adam alınsın. Genç alacaksak da uygun fiyata olursa gelsin.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Gökhan Töre farklı bir oyuncu.Hem daha çok genç.92 li bir futbolcuya göre müthiş yetenekleri var.Fatih Terim'le çalışırsa eksiklerini de gidereceğini düşünüyorum.İki kanatda da oynaması da ayrı bir artısı.Gökhan'daki tek eksi topu alıp yardırması onuda gençliğine bağlıyorum.Gökhan'ı kaçırmamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

nevzatdindar Nevzat Dindar
    TÖRE GELİYOR AMA.. / GS'nin listesinde bulunan Gökhan Töre, Münih üzerinden İstanbul'a geliyor..Mesut gibi tatile!

ahaha yukarda dedim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geldiği zaman kesinlikle fayda sağlamaz demiyorum. Bazı oyuncular takımını bulduğu zaman döktürebiliyor. Sadece Gökhan Töre mi? Aman Allahım inşallah transferi doğrudur yaklaşımını anlayamadım.

Yıllarca her sektörde aynı anlayışımız var. Tişörtü 10 lira diye alırız ve ilk yıkamada nakavt olur. Sonra bir tişört daha alırsın. Halbuki başta 25-30 verseydin sağlam bir tişörtün olurdu. Riera'ya para verildi, şimdi bir başka kanat için verilecek. Halbuki başta iyi bir tane alınabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Rieira ve Kazım'a verilen paraya acıyorum ben açıkcası. Özellikle Rieira transferi resmen diğer oyuncularla anlaşılamadığı için "bari bunu alalım" mantıgıyla yapıldı ve sonuçları ortada.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi

TRANSFER - Gökhan Töre Galatasaray ile prensip anlasmasina vardi. (TRT3)
    Beylerr !!
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TRT Spor'da Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardığımızı yazmışlar...Valla inansak mı ?

24. Default

Zannetmiyorum , Gökhan'ın Avrupa'da kalıp yükselme potansiyeli varken Galatasaray'a gelmez .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hamburg'un göndereceğini sanmıyorum. Ama işin diğer tarafına bakarsak Gökhan topçudur. Orası ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi bi transfer olur gerçekleşirse

Hamburg'un Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edip Töre'yi ayartmakla suçlamasını bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hamburg'un Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edip Töre'yi ayartmakla suçlamasını bekliyorum.
    Aynen katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre konusunda da herkes farklı birşey söylüyor. Yönetime yakın kişiler tatile geliyor yok öyle şey diyor. Lig TV - TRT Spor anlaşma var diyor. TRT Spor Selçuk İnan'ı önceden söylemişti ama aklıma birden Arda haberi de geldi. O kadar güvenilir kaynaklar değiller. bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam tatile gelmiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri