Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?
Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?
Sözde Olcan'ı da ayartmıştık.Ayarttık da neden Trabzonspor'a gitti ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
almanca bilenler cevirsin gokhan tore haberi cok ciddi bild gazeteside bosuna vermez..
http://www.bild.de/sport/fussball/go...3496.bild.html
galatasarayin oyuncuyu cok istedigini fakat hsv nin oyuncunun sözlesmesini uzatip maasina zam yapacagini yazmislar
Bu FM'de bile başımıza gelmiyor mu?Büyük kulüp en iyi oyuncularınızdan biriyle ilgilenir o da gitmek ister mutsuz olurBenim çok oluyor.
Amrabat olayı da bundan ibaret olabilir, böyleyse problem yok.Kayserispor'un dediği gibi ilk önce oyuncuyla görüşmüşsek, biz haksızız.
eğer ilk oyuncuyla görüşseydik gitsinler şikayet etsinler![]()
Eğer ilk oyuncuyla görüşmüş olsaydık emin olun kayserispor galatasaraı'ı heryere şikayet etmişti.Kayserispor bu fırsatı kaçırmaz Ali Turan mevzuundan dolayı.
Problem Amrabat'ın olayı fazla büyütmesi.Bilmiyorum neden bu kadar fazla şiddetli tepki verdi.A2 inde oynarım daha iyi diye.Şaşırdım gerçekten..
Umarım amrabat'ı alırız.
Mevlüt konusunda bi gelişme var mı bilgisi olan?
LİGTV : Gökhan Töre bu akşam İstanbul'a gelicek.
Lig TV'ye inanmıyorum.Genelde yalan haber yapıyorlar.Ama doğruysa güzel olur hani![]()
Eğlenmeye geliyodur adam belki![]()
G.Saray'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Hamburglu Gökhan Töre, sarı kırmızılı kulüple masaya oturmak için bu akşam İstanbul'a geliyor.
(LİG TV)
menajeride geliyor dogrudur umarim![]()
Ben bu adamda öyle büyük bir yetenek göremiyorum. Bazen topluca gereksiz adamları istemiyormuyuz?
Ben Gökhan Töre'de büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum.Ona Fatih Terim gibi bir hoca lazım.
Maksat işin sohbetindeyiz. Yoksa herkesin beğendiği oyuncu farklı olabilir.
Sadece belli dönemlerde oyuncular ortaya çıkıyor. Almanya'dan olabilir, Galatasaray'ın altyapısından olabilir derken biz bu oyuncuları ortaya birşey koymadan göklere çıkarıyoruz. Dediğim gibi herkesin beğenisi farklı olabilir ama Gökhan Töre transferi şaşılacak, aman aman dedirtecek bir transfer değil. Bana göre üretken gibi görünen ama sıfır katkı sunan bir oyuncu. Mevlüt Erdinç deniyor ama Mevlüt'te mükemmel bir oyuncu değil. 10 tane gönlüm olsa derler benimde 10 tane forvet bölgem olsa birine koymam.
Yönetim transfer yapacaksa gidip Trabzonspor'dan Burak'ı alsın, Arsenal'den o hazır adam kimse onu alsın. Onun haricinde devre arası transfer hep sorun getirir.
Ben Burak'a katılıyorum. Yani Gökrhan Töre'yi begeniyorum ama bal yapmaz arı gibi olmasından korkuyorum. Mevlüt'ü oldum olası sevemedim zaten. Ara transferde alınacaksa kendini ispat etmiş adamlara yönelelim ve 2 vereceğimize 8 verelim 1 tane alalım.Yoksa Mertan ve Okan gibi gençleri deneyelim 2. devrede. Özellikle Mevlüt'ü hiç istememGeçen akşam TV de Hasan Kabze de çıktı ve "Türkiye'ye dönmek istiyorum,teklif eden olursa düşünmeden gelirim"e bağladı olayı. Birkaç gün içinde onunla ilgili de gelişmeler olabilir. Bence alınacaksa kesinlikle ilk 11'e girecek adam alınsın. Genç alacaksak da uygun fiyata olursa gelsin.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bence Gökhan Töre farklı bir oyuncu.Hem daha çok genç.92 li bir futbolcuya göre müthiş yetenekleri var.Fatih Terim'le çalışırsa eksiklerini de gidereceğini düşünüyorum.İki kanatda da oynaması da ayrı bir artısı.Gökhan'daki tek eksi topu alıp yardırması onuda gençliğine bağlıyorum.Gökhan'ı kaçırmamalıyız.
nevzatdindar Nevzat Dindar
TÖRE GELİYOR AMA.. / GS'nin listesinde bulunan Gökhan Töre, Münih üzerinden İstanbul'a geliyor..Mesut gibi tatile!
ahaha yukarda dedim ben![]()
Geldiği zaman kesinlikle fayda sağlamaz demiyorum. Bazı oyuncular takımını bulduğu zaman döktürebiliyor. Sadece Gökhan Töre mi? Aman Allahım inşallah transferi doğrudur yaklaşımını anlayamadım.
Yıllarca her sektörde aynı anlayışımız var. Tişörtü 10 lira diye alırız ve ilk yıkamada nakavt olur. Sonra bir tişört daha alırsın. Halbuki başta 25-30 verseydin sağlam bir tişörtün olurdu. Riera'ya para verildi, şimdi bir başka kanat için verilecek. Halbuki başta iyi bir tane alınabilirdi.
Rieira ve Kazım'a verilen paraya acıyorum ben açıkcası. Özellikle Rieira transferi resmen diğer oyuncularla anlaşılamadığı için "bari bunu alalım" mantıgıyla yapıldı ve sonuçları ortada.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Beylerr !!![]()
Screw you guys, I'm goin' home
TRT Spor'da Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardığımızı yazmışlar...Valla inansak mı ?![]()
Zannetmiyorum , Gökhan'ın Avrupa'da kalıp yükselme potansiyeli varken Galatasaray'a gelmez .
Hamburg'un göndereceğini sanmıyorum. Ama işin diğer tarafına bakarsak Gökhan topçudur. Orası ayrı.
Hamburg'un Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edip Töre'yi ayartmakla suçlamasını bekliyorum.
Gökhan Töre konusunda da herkes farklı birşey söylüyor. Yönetime yakın kişiler tatile geliyor yok öyle şey diyor. Lig TV - TRT Spor anlaşma var diyor. TRT Spor Selçuk İnan'ı önceden söylemişti ama aklıma birden Arda haberi de geldi. O kadar güvenilir kaynaklar değiller. bekleyip göreceğiz.
Adam tatile gelmiş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir