BASIN TOPLANTISI
M: Hoccam öncelikle Kocaeli'ye hoşgeldiniz. Gündemdeki bir konu ile ilgili bir soru ile başlamak istiyorum. Transfer yasagımız varmıydı ? Eger vardıysa Muzaffer Özkaya transferi nasıl gerçekleşti ?
HH: Hoşbulduk. Transfer yasagımız ben takımın basına geçtigim gün başkan tarafından ödenen yüklü bir miktar ile kaldırıldı. Tabii inanmak isterseniz :P
M: Kocaelispor bu sene nasıl bir futbol oynayacak ?
HH: Ofansif futbolu her zaman defansif futbola tercih etmişimdir ancak zayıf bir kadromuz var. Muzaffer gelene kadar takımda bek oyuncusu yoktu. Hazırlık kampının ardından tam anlamıyla karar verecegim ancak degismeyecek bir şey hakkında bilgi vereyim. Dizilim olarak 4-4-2 dizilimini kullanacagız.
Amacımız kontra-atak sistemine dayalı kontrollü bir oyunla, hücumda hızlı cogalıp pozisyon bulan bir takım yaratmak.
M: Kocaelispor'u çalıştıracagınız için heyecanlımısınız ? Arjantin asıllı oldugunu ögrendik. Bu nasıl oldu ?
HH: Hayır heyecanlı degilim fakat takımın vasatlıgı beni korkutuyor. Tam anlamıyla ateşten bir gömlek giydim. Tek hedefim Kocaelispor'u dünyada söz sahibi olan bir takıma dönüştürmek. Arjantin asıllı olmama gelirsek; benim babam eskiden scoutmış. Bir keresinde Arjantin'e 'Lionel' denen genç cılız bir çocugu izlemeye gitmiş. Çocugu izlerken karşı tribündeki genç bir bayan dikkatini çektiginden çocukla alakasını kesip tüm ilgisini genç bayana yöneltmiş. Evlenmişler. Ben olmusum. O cocukta Messi olmus.
M: Vay canına.
HH: Hayat işte.........Hay bin tüfek. Altyapı seçmelerine geç kaldım arkadaşlar. Başka soru almıyorum, teşekkür ederim.