1 ile 30 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fm 2006 sonuç+kadro screenleri...

Hybrid View

buda benm kadrom beşiktaşla... uzun çabalar sonucu oluşturdum saglam bi kadroo!!! yorumlarınızı bekliyorum
    ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bozoo1903
    buda benm kadrom beşiktaşla... uzun çabalar sonucu oluşturdum saglam bi kadroo!!! yorumlarınızı bekliyorum
    ....
    kadron iyi ama sağ beke ihtiyaç var bence muslu yu al ileride kaliteli bir forvet al bence vucinic i şiddetle tavsiye ederim her oyunumda alırım süper ligde coşuyor adam pazzini,bojinov,kerlon da olabilir

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    kadron iyi ama sağ beke ihtiyaç var bence muslu yu al ileride kaliteli bir forvet al bence vucinic i şiddetle tavsiye ederim her oyunumda alırım süper ligde coşuyor adam pazzini,bojinov,kerlon da olabilir

sag bekte saglam olarak jakub var polonyalı... genç olarak hakan aslantası aldım aksarsa onlar devre arasında takviye ederim muslu... kusra bakma forvetlerime laf yoq ugur yildirim'ı anlatmaya gerek yok zaten 30mt den aşagısı kesmıyo.. guleç , burak , arada ibrahim akın forvet oynuyo ama dedigin gibi 1-2 yıl sonra vucunic gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by bozoo1903
    ....
    is yapmaz ..

Mesaj Yetkileri