1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Tony Coton

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by sasa16 View Post
    oyunun başında alınabilecek en iyi antenör bence zenga dır.
    Walter Zengadan mı bahsediyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan o adam iyi değil Ben o kadar araştırma yaptım tabii ki bu adamdan daha iyileri var ama GS ye bundan daha iyisi gelmiyor bahsettiğin adamın skilleri sende farklı mı bilmiyorum bende ki skilleri şöyle 2015 senesinde

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Walter Zengadan mı bahsediyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan o adam iyi değil Ben o kadar araştırma yaptım tabii ki bu adamdan daha iyileri var ama GS ye bundan daha iyisi gelmiyor bahsettiğin adamın skilleri sende farklı mı bilmiyorum bende ki skilleri şöyle 2015 senesinde

bir kaç artı eksi özeellik var. ben yardımcı antrönrü taktik bilgisi ve motivasyona göre alıyorum. bilmem ne kadar doğru o yüzden iyi dedim.

Quote Originally Posted by wolffather View Post

italya liglerinden bi takımla oynuyorsan Walter Zenga'dan iyi adam bulmak zordur.

Mesaj Yetkileri