Sayfa 223 / 483 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
6,661 ile 6,690 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

eğer 58. madde değişirse kulübüm(Galatasaray) umarım ligden çekilir. Bu böyle olmaz... Bana bunu tartışmak bile komik geliyo.Ne hale getirdiler...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Nihat Özdemir konuşur, Fenerbahçe taraftarı "Artık bırakıp gitsin" şeklinde tepki verir, Ali Şen düşündükleri doğruları söyler taraftar "Artık Ali Şen gitsin" şeklinde tepki verir. Aziz Yıldırım "Biz temiziz diyenden daha temiziz" diyince tarftarlar "Helal sana büyük başkan" diye omuzlara alır Antu.com da Fenerbahçe aleyhine yazan herhangi bir Fenerbahçe taraftarına "Hadi ordan kedicik" , "Senin de rengin belli oldu" , "Gidip kendi forumunda yazsana" gibilerinden tepkiler yağıyor ama ben bunu oradaki fanatizmden gözü kör olanlara özgü olduğunu zannederdim... Camiada "Bence şike yapılmış olabilir, ben bu kanıya vardım" diyen herkesi dışlamaya kararlı bir Fenerbahçe taraftarı oluşmuş durumda. Yarın çıkıp Ömer Çavuşoğlu "Bence Aziz Yıldırım ve yandaşları hapishaneden çıkamayacaklar çünkü bu suçları işlemişlerdir" dese, ona bile bu tarz tepkiler yağar...
    Bırakın Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçelilerden iyi tanımayı tüm camiayı daha iyi tanır hale geldiniz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Aralık.2011 at 18:19

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yazarken bir bakın bakalım o isimlerin amacı ne ? Fenerbahçe mi ? güldürmeyin beni... Ali Şen hala o koltuğun peşinde ama bilmiyor ki; bir daha geçemeyecek. Nihat Özdemir'i süreç başında Fenerbahçe'nin yanında sanmıştık, meğer o yakın olduğu diğer tarafı seçmiş.

neden Fenerbahçe ile ilgili birşey geldiğinde direkt atlıyorsunuz da diğer takımlarla ilgili birşey konduğunda sessiz kalmak işinize geliyor ? ben söyliyim; Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsunuz ve bu takımı kıskanıyorsunuz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ben söyliyim; Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsunuz ve bu takımı kıskanıyorsunuz.

Bu bölüm beni güldürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    neden Fenerbahçe ile ilgili birşey geldiğinde direkt atlıyorsunuz da diğer takımlarla ilgili birşey konduğunda sessiz kalmak işinize geliyor ? ben söyliyim; Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorsunuz ve bu takımı kıskanıyorsunuz.
    Bir sorum olacak.

Diğer takımlar eleştirildiğinde neden gelip savunma hakları vardır, suçları ispatlanana kadar masumdurlar demiyorsun. Bunun cevabını verirsen ki yukarda vermişsin. Demek ki sende bu takımlara düşmanlık edip kıskanıyorsun.

Kendin yaparken milleti niye ayıplıyorsun senin üzerinden bunu iddia edenlere de sesleneyim. Neden ayıplıyorsunuz. Cevabı var mı? Kesinlikle gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Burak abi ben hiç diğer takımlar suçlu demedim. bizim için olan iddialar gibi TS içinde var dedim onları paylaştım. benim söylediğim onlar suçludur değil, Fenerbahçe için verdiğiniz tepkileri TS için neden vermiyorsunuz ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir sorum olacak.

Diğer takımlar eleştirildiğinde neden gelip savunma hakları vardır, suçları ispatlanana kadar masumdurlar demiyorsun. Bunun cevabını verirsen ki yukarda vermişsin. Demek ki sende bu takımlara düşmanlık edip kıskanıyorsun.

Kendin yaparken milleti niye ayıplıyorsun senin üzerinden bunu iddia edenlere de sesleneyim. Neden ayıplıyorsunuz. Cevabı var mı? Kesinlikle gelmez.
    Arkadaş şimdi 2 olay arasındaki farkı anlatacak falan.Heyecanlı gözüküyor.

Edit.Zaten anlatmış.Bu kadar bariz olması hayal kırıklığına uğrattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Burak abi ben hiç diğer takımlar suçlu demedim. bizim için olan iddialar gibi TS içinde var dedim onları paylaştım. benim söylediğim onlar suçludur değil, Fenerbahçe için verdiğiniz tepkileri TS için neden vermiyorsunuz ?
    Trabzonspor'la ilgili birşeyler bırakıldığında neden bu yapılanlara tepki verilmiyor diyorsun. (Hakem ayarlama konusu örnek verilebilir.)

Fenerbahçe ile ilgili birşeyler bırakıldığında neden tepki veriliyor diyorsun. Bunun nedenini de kıskanmaya bağlıyorsun. (Aynı hakem ayarlama konusu örnek verilebilir.)

Ben yazdıklarından bunu anlıyorum.

Bende diyorum ki;

Fenerbahçe'ye eleştiri geldiği anda burada savunma hakkı diyorsun, masumluk diyorsun.

Trabzonspor'a, Beşiktaş'a, İstanbul BB.'ye, Sivasspor'a bir eleştiri geldiğinde neden savunma hakları vardır, masum olabilirler demiyorsun. Düşünce olarak bunları düşünebilirsin de neden yazmıyorsun diyorum. Belki insanlarda Trabzonspor'u düşünce olarak eleştiriyor ama yazmıyorlardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

225. sayfaya geldik. Ama hala tartışıyoruz. Karar açıklansa Aziz Yıldırım' ın suçluluğu veya suçsuzluğu açıklansa bile burada kimse birbirine birşey ispat edemeyecek. Çünkü YARGI' ya kimsenin güveni yok. Ne Fenerliler Aziz Yıldırım' ın suçluluğunu kabul edecek ne de diğer grup tam tersini. Maalesef bu iş böyle yapacak birşey yok.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben anlatamıyor olabilirim. sizin doğrularınızdan gidiyorum. orada kendi içerinizdeki tezatlığı eleştiriyorum.eğer gelip Fenerbahçe'yi eleştirdiysen o olanlar için , TS yi niye eleştirmiyorsun diyorum. ve bunu Fenerbahçe düşmanlığına bağlıyorum. gelip 2 sine tepki verseniz ya da 2 si içinde savunmayı bekleyelim deseniz tutarlı davranmış olursunuz. ve bana göre 2 taraf içinde savunmayı beklemek doğru olandır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Senin neden böyle bir yaklaşım getirdiğini sorgulamıyorum. Söylediğin haklı olabilir. Dediğim gibi bunu tartışmıyorum. Sen sürekli bunun üzerinden cevap veriyorsun.

Ben eleştirdiğin şeyi kendin niye yapıyorsun diyorum. Eleştirdiğin şeyi yapanları kıskanmakla suçluyorsun. Dediğim gibi eleştirdiğini sende yapıyorsun. Senden bunun cevabını bekliyorum. Acaba sende mi kıskanıyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben neyi yapıyorum onu anlamadım sizin Fenerbahçe yi mi eleştirdiğiniz gibi Trabzonspor'u mu eleştirdim? eleştirdiğim nokta tutarsızlığınız. bu yani başka bir şey söylediğim yok..

cevabını beklediğiniz şeyi yapmıyorum. yapıyor olsam; Trabzonspor bunları bunları yapmış, futbol zevkimizi alıp götürdü derdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Senin buradaki anlayışına göre her suçlunun savunma hakkı vardır, ispatlanana kadar da masumdur. Yaklaşımlarını buna göre yapıyorsun. Bunun örneklerini de Fenerbahçe'ye yönelik yapılan suçlamalara karşı gösterdiğin savunma çabasıyla gördük.

Galatasaray'ın 1 milyon doları için haberler konduğunda ve şike için kullanıldığı iddia edildiğinde "arkadaşlar kesin konuşmayalım, Galatasaray'ın da savunma hakkı vardır" demedin.

İbrahim Akın için tonlarca şey yazdım, yazıldı. "arkadaşlar, iddianamede yer alsa da savunma hakkı vardır, iddiaları tek tek çürütür" demedin.

Trabzonspor için telefon konuşmaları koyulurken "arkadaşlar, bu konuşmalar olsa da savunmayı dinlemedik daha" demedin.

Fenerbahçe'ye birşey yazıldığı an da "savunma hakları var, kesin konuşmayalım, suçları ispat edilmedi ve masumdurlar" dedin.

Senin bir doğrun varsa herkese olması lazım. Hadi biz yamuğuz sen eleştiriyorsun da kendin niye yapıyorsun. Her şey bir tık uzağımda. Takımların suçlandığı konuşmalar sonrasında attığın tüm mesajları buraya koyayım. Birde Fenerbahçe suçlanırken attıklarını koyayım. İstersen yapayım. Gerçi iddianamede yazanı inkar eden bunu mu etmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hadi biz yamuğuz sen eleştiriyorsun da kendin niye yapıyorsun.
    işte işin ilginç yanı burada. ben sizin gibi gidip eleştirmedim karşı tarafı. o yüzden yamuk olan tarafta olmuyorum. susmama takılmışsınız herşeyin savunmasını benim yapmamı beklemeyin. eğer susmayıp sizin gibi eleştirmiş olsaydım kendimle çelişir olurdum.

ve ben de şunun cevabını alamadım bir türlü. neden eleştiriler sadece Fenerbahçe üzerine. cevaplarsanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

işte işin ilginç yanı burada. ben sizin gibi gidip eleştirmedim karşı tarafı. o yüzden yamuk olan tarafta olmuyorum. susmama takılmışsınız herşeyin savunmasını benim yapmamı beklemeyin. eğer susmayıp sizin gibi eleştirmiş olsaydım kendimle çelişir olurdum.
    Her şeyin savunmasını sen yapmayacaksan her şeyin eleştirisini bizim yapmamızı niye bekliyorsun. Daha burada tekerin patladı.

Ben Fenerbahçe'yi eleştiriyorum, diğer takımlarda susuyorum. Sen Fenerbahçe'yi savunuyorsun diğer takımlarda susuyorsun.

Eleştiriyorsam herkesi eleştirmemi bekliyorsun. Bende sana herkesi savun o zaman diyorum. Araca değil amaca bak. Sen işine geleni savunuyorsun yani sadece Fenerbahçe'yi bende işime geleni eleştiriyorum demek ki.

Sen bunu yaparken sorun olmayacak başkası yapınca kıskanma diyeceksin. O zaman sende kıskanıyorsun.

Ben diğer takımları da eleştiriyorum. Fenerbahçe'nin vukuatı fazla olunca ve sizde savunmaya geçince haliyle karşılıklı konuşuyoruz. Çoğunluk Fenerbahçe üzerinden dönünce algıda hep Fenerbahçe konuşuluyor gibi kalıyor. Tabi daha önce defalarca belirttiğim gibi Giresunspor şike yapar ayrı tepki çeker, Galatasaray yapar ayrı çeker.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben kendi takımım olduğu için onu savunuyorum , peki siz hangi kimlikle sadece Fenerbahçe'yi eleştiriyorsunuz, aynı iddialar diğer takım için de varken ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dediğim gibi İbrahim Akın'ı defalarca yazdım. Savunma hakkına ve masumiyet karinesine ömrünü adamış olan sen tepki koymayınca yazdığım o tek mesaj arada kaynadı gitti. Trabzonspor'a yazdığımda savunma hakkına ve masumiyet karinesine ömrünü adamış olan sen yine tepki koymayınca yazdığım o tek mesaj arada kaynadı gitti. Belki onları da savunan birisi çıksaydı saatlarce, sayfalarca tartışacaktık.

Fenerbahçe'ye yazınca savunma hakkına ve masumiyet karinesine ömrünü adamış olan sen müthiş bir tepki koyunca uzun uzadıya yazışıyoruz. Bak kaçıncı mesajımız bu. Böyle olunca haliyle sürekli Fenerbahçe'yi konuşuyor gibi oluyoruz.

Tabi Fenerbahçe ile bağlantılı olan kişilerde Fenerbahçe'yi konuşalım diye ellerinden geleni arkalarına bırakmamışlar. Sürekli bir telefon konuşması, bir aşk, entrika çıkıyor. 10 tane konuya 1 mesaj yazınca 10 mesaj eder. Gelen savunmalara karşı 3-5 mesaj atsan bu sayı katlanarak gidiyor. Bak yine sürekli Fenerbahçe'yi konuşuyor olduk. Çünkü bu yönde ispatlı bizden yazılmış mesajlar var.

Diğer boyutuna bakınca bu ligde Galatasaray ve Fenerbahçe vardır. Diğer takımları tutan arkadaşlarımız kusura bakmasınlar. Bugün Galatasaray ve Fenerbahçe dışında hangi takım tek başına bu işlerde olsaydı ligden çoktan düşmüştü. Durum böyle olunca benim yarıştığım takımın yaptıkları daha çok ilgimi çekiyor. Çünkü bu iddianame olmadan öncede ben bir işler çevirdiklerine inanıyordum. Telefon konuşmalarıda beni %100 haklı çıkardı. Gün benim günüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

aziz yıldırım suçsuz olsa içerden çıksa birçok takım taraftarı hadi be ordan işte ellerinden geleni yaptılar diyecek Fenerbahçe gene şikeci olarak kalıcak çıkmasa bu sefer Fenerbahçe taraftarı başkalarının oyunu diyecek Aziz yıldırımı savunucak bu iş bitmeyecek anlayacağınız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Savunma hakkına ve masumiyet karinesine ömrünü adamış olan sen
    2 defa aynı yerde bunu okuduktan sonra gerisini okuma gereği duymadım, kusura bakma.
    ömrü adamışlık nedir ya. bir de bunun için tartışmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben kendi takımım olduğu için onu savunuyorum , peki siz hangi kimlikle sadece Fenerbahçe'yi eleştiriyorsunuz, aynı iddialar diğer takım için de varken ?
    Boşver, görmek istedikleri gibi görüyorlar, Fenerbahçe'ye kin kusma fırsatı yakalamışlar, nefretlerini göstermeseler olmaz. Fenerbahçe'nin birlik olması, başkanına inanması, dağılmaması, taraftarın takımına sahip çıkıyor olması ve tarihinin en kötü zamanlarını yaşarken bile çok iyiyiz denilen bir takımla şampiyonluk yarışı veriyor olması onları geriyor olsa gerek, o sebeple birşeyler anlatmaya çalışma, Fenerbahçe sevgisi bizlere yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonuç olarak herkes yaptıklarını önce bir düzeltsin sonra eleştirsin. Bunu yapmadığımız zaman ortaya atacağımız her şeyde tek cevap vardır; insan kendinden bilirmiş. (kıskanma)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vFor View Post
    aziz yıldırım suçsuz olsa içerden çıksa birçok takım taraftarı hadi be ordan işte ellerinden geleni yaptılar diyecek Fenerbahçe gene şikeci olarak kalıcak çıkmasa bu sefer Fenerbahçe taraftarı başkalarının oyunu diyecek Aziz yıldırımı savunucak bu iş bitmeyecek anlayacağınız
    Bu kadar sistemsiz ve hukukun gücün elinde olduğu bir ülkede.Hiçbir zaman güven ortamanın olmadığı bir ülkede aynen bu dediğin yaşanacak.

İşte tepeden tırnağa yanlış bir memleketteyiz.Bu olayda onlardan biri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çıkardığınız sonuca hayran kaldım. suçu kendimde buluyorum , sizde değil. sonuçta; anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır..

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Boşver, görmek istedikleri gibi görüyorlar, Fenerbahçe'ye kin kusma fırsatı yakalamışlar, nefretlerini göstermeseler olmaz. Fenerbahçe'nin birlik olması, başkanına inanması, dağılmaması, taraftarın takımına sahip çıkıyor olması ve tarihinin en kötü zamanlarını yaşarken bile çok iyiyiz denilen bir takımla şampiyonluk yarışı veriyor olması onları geriyor olsa gerek, o sebeple birşeyler anlatmaya çalışma, Fenerbahçe sevgisi bizlere yeter.
    haklısın abi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

En azından anlatılanlara karşı anlayabildiğim kadarlık bir kapasitem var. Ya o da olmasaydı. Birde bizim karşımızdakilerle olan mağduriyetimizi düşün. Haline şükret.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

demek ki siz de tam anlatamıyormuşsunuz her ne anlatmaya çalıstıysanız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İletişimde kendini suçlu buluyorsan diyeceğin söz budur; "Ben kendimi ifade edemiyorum."

Suçu kendinde bulmuyorsan anlattıklarım karşıdakinin anladığı kadardır dersin. Yani karşındakinin zekasını aşağı gördüğün anlamına gelir. Çünkü sen ne kadar anlatırsan anlat kapasite yetmediği için yettiği kadarını alır manası vardır. Hakaretin nazikçesidir.

Birde benim anlattıklarımı istediğin gibi anlıyorsun vardır. Burada kişinin anlama bölümüne hakaret yoktur. Herkes her şeyin farkında olacak kapasitededir ancak bir taraf gerçeği bildiği halde işine geldiği gibi algılar.

O yüzden ne sen ne ben suçu kendimizde görmedik. Sen bu lafı böyle biliyorsan en azından düzeltmiş oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

"Herkesin diline dolanan bir helikopter ihalesi var ya, işte o kesinlikle doğru. Ama Aziz Yıldırım'ı bu ihale yüzünden suçlayamazlardı ve bir bahane bulmaları gerekiyordu. Farkındaysanız şike ile girdiler silahlı örgütten çıktılar. Bir sürü iddia attılar ortaya ama hepsi asılsız. O kadar uğraştılar Aziz Yıldırım'ı içeride tutabilmelerini sağlayacak hiçbir şey bulamadılar. Biz daha önce tahliye olan kişilerin isimlerini vermiştik ve görüldüğü gibi onlar tahliye edildi... Tapelerde hiçbir şey yok. Aziz Yıldırım, dediği gibi 'suçsuz'. Ki zaten devlet de Aziz Yıldırım'ı içeri alarak başına büyük bela aldı, şuan oyalama çabaları var. İlk davadan sonra yani 14 Şubat'ta Aziz Yıldırım serbest bırakılacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3 maddelik rest!

Türkiye Federasyonu’nun (TFF), şike ve teşvik suçlamalarına hedef olan takımların durumunu görüşmek amacıyla TFFGenel Kurulu’nu 26 Ocak’ta olağanüstü toplantıya çağırmasının yankıları sürüyor. Bu suçları işledikleri öne sürülen takımların bir defaya mahsus küme düşürülmeyeceği söylentisi, Galatasaray, Trabzonspor,Bursaspor ve Orduspor kulüplerinin tepkisini çekti. En sert çıkış da sarı kırmızılılardan geldi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; başkan yardımcısı Adnan Öztürk, önceki gün kısa bir açıklama yaparak, küme düşmenin kaldırılması görüşünün desteklenmesi halinde Birlik’ten çekileceklerini duyurdu. Dün, Öztürk’le konuştuk ve bundan sonra izleyecekleri yol haritasını anlatmasını rica ettik. Bakın neler anlattı...

“İmzalıyor musunuz” diye soracağız

Galatasaray Kulübü adına bir deklerasyon hazırlıyorum. Bu deklerasyonda, “Kulüpler Birliği şikeye karşıdır, fair-play ister ve 58. maddenin değiştirilmesine destek vermez” diye yazacağız ve bütün kulüplere, “İmzalıyor musunuz?” sorusunu yönelteceğiz. “Hayır, imzalamıyoruz” derlerse, “Galatasaray olarak bu Kulüpler Birliği’nde olamayız” diyerek çekileceğiz. Türk futbolunu, içinde bulunduğu kaos ortamından çıkaracak kurum Kulüpler Birliği’nin ta kendisidir. Onun için de bu olaya bakış açısını, duruşunu net bir şekilde ortaya koymalı ve kamuoyu ile paylaşmalıdır. Bu konuda kimin ne düşündüğünü herkesin bilmesi gerekir. Bizim en baştan beri duruşumuz belli. Galatasaray olarak biz “6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önlemeye Dair Kanun’da yer alan hapis cezaları çok ağır” dedik ve değiştirilmesi için herkesten çok çaba gösterdik. Ancak, işin bu noktası kurallara göre olmalı. Şike yapanlara küme düşürülmesinin kaldırılması doğru bir yöntem değil.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

- Galatasarayın 58.madde için verdiği tepki hakkında ne düşünüyorsunz amaç fenerbahçe düşmanlıgı mı yoksa gündemde kalmak mı

Ömer Temelli: denizli macinin gundemini degistirmek

Mesaj Yetkileri