Takımı dinlendirseydin keske
Takımı dinlendirseydin keske
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
UEFA Avrupa Ligi
Yarı Final -İlk Maç-
Rusya'da muhteşem bir oyun sergiliyoruz , Fierro orucunu bozuyor5 tane karşı karşıya net pozisyona girdik bunların üçünü değerlendirmeyi başardık , rakip takımın kalecisi inanılmaz oynadı önemli olan gol atmakta ama biz iyi ve harika oyunun neticesinde deplasmanda 3-1 gibi muhteşem bir skor avantajı ile Türkiye'ye dönüyoruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam o zaman geri aldım sözümüGüzel galibiyet
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
vallaha alicanım başından beri okudum takip ettim ,cok heyecanlı adrenalinli hoş bi anlatımın var .aynı gerçek gibi hissederek oynuyorsun .begendim açıkçası , merakla bekliyoruz bakalım daha neler göreceğiz .bu arada başarılar...
Diğer yarı final eşleşmesinde kimler var Alican?
Çok teşekkür ederim dostum duyguların için , elimden geleni yapmaya çalışıyorum hoşunuza gidiyorsa ne mutlu bana
Real Madrid-Valencia , Berklay Madrid ilk maçı 3-0 kazandı.
Güzel demi
Bu arada dün gece çok yorgundum hiç fmye giremedim , bugün 1-2 gibi oynamaya başlayacagım oyunu![]()
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -4.Maç-
Rusya'da ki fiziksel savaştan sonra çöküntü içine gireceğimiz kaçınılmazdı , ezeli rakibimize deplasmanda 2-1 kaybediyoruz ve Play-Off'ta ki müthiş avantajımızı kaybediyoruz , geriye kalan iki maçımızı da kazanırsak şampiyonuz , maça gelirsek söylenecek fazla birşey yok oynayan kazandı.
UEFA Avrupa Ligi
Yarı Final -Rövanş Müsabakası-
Rusya'da 3-1 yendiğimiz Zenit'i , İstanbul'da çimlere gömüyoruz 5-1 gibi farklı bir skor ile finale çıkıyoruz.Şimdi ligimizde çok önemli bir maça çıkıyoruz , evimizde Trabzon ile oynacağız.
Final'de Rakip ''Valencia''
3-0'ın rövanşında , Real Madrid'i resmen ezmişler , 90 dakikanın Bernabau'daki gibi 3--0 bitmiş ancak Valencia lehine bu sefer , penaltılarla rakibini elemişler.
Real Madrid gelmesinden daha iyi oldu Valencia'nın gelmesi, ama rakibin Balotelli , Acosta , Soldado , Berbatov , Albiol gibi etkili isimleri var , bakalım finalde neler olacak.
tebrikler, umarım Uefa finalini ve Playoff'ta son 2 maçı alırsın ancak Fenerbahçe şampiyon olursa sevinirim![]()
Valencia ne yapmış öyle yahu.Zor görünüyor ama umarım kazanırsın kupayı.
TEşekkürler ama Fener'in şampiyonluk şansı biraz zor , Trabzon bize daha yakın
İnşAllah , Berkay Valencia güçlü takım ancak Madrid'e tercih ederim yani
Bu arada Final ve Play-Off maçlarını oynayacagım ama şuanda sitedeki turnuva maçındayım o bitsin girip oynayacagım![]()
Al artık kupayı![]()
Futbolcu Bilgileri
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -5.Maç-
Evimizdeki kader maçını müthiş bir oyunla net bir skorla kazanıyoruz , inanılmaz oynadık Gignac sakatlanıp çıktıktan sonra açıldık goller ardı ardına geldi , şampiyonlugu garantiledik ligin son maçı Bursa'da artık o maç bizim için formalite.
Türkiye Kupası
-Yarı Final-
Konya'da finale çıkmak için oynadık yine bizim üstünlüğümüzde bir oyun ve yine kaçan inanılmaz fırsatlar yinede finale çıktık , finaldeki rakibimiz ise Beşiktaş.
Spor Toto Süper Lig
Play-Off -6.Maç-
Şampiyonluğu garantileyerek gitmiştik zaten Bursa'ya ancak tamami yedek bir kadro ile yine istedigimiz düzeyde bir oyun ve yine bir galibiyet , şimdi Valencia maçı var sırada.
-2014-2015 -
Spor Toto Süper Lig
---Şampiyonu Galatasaray---
Bir rekora daha ortak olduk 4 sene üst üste şampiyon olduk
UEFA Avrupa Ligi
-Final-
-2014-2015-
Uefa Avrupa Ligi
Şampiyonu Galatasaray
Söylenecek çok fazla şey yok gerek oynadıgımız oyunlarla gerek aldıgımız skorlarla bunu hak ettik maça gelirsek , defansif başladık kontr-atak futbolunu uygulamaya çalıştık rakip kaleye pek fazla gitmedik , Gre ve Mevlüt'ün ara paslarına müthiş yanıt veren Carlos Fierro iki gol atarak kupayı bize getiriyor , Sabri'nin gereksiz topla oynama sevdası hatalı pasları yüzünden yerine altyapımızdan çıkan Ömer Yılmaz'ı koyduk ,26.dakikada çıkardık Sabri'yi.Hedefledigimiz kupayı aldık ayrıca final Mestella'da oynandı yani Valencia'da , Valencia ev sahibi gibi birşeydi .
Tebrik ediyorum. Süper bir sezonu daha geride bıraktın, artık amacın Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olmalı.
Helal olsun dostum.
eto'o bitmiş.
Helal olsun, tebrikler Alican. Kadroyu, istatistikleri ve planlarını paylasırsın umarım.
Futbolcu Bilgileri
Türkiye Kupası
-Final-
Orta saha mücadelesi olsada başabaş bir oyundu Dann'in kendi kalesine ve Almeida'nın kornerden attığı golle İnönü'de şampiyon Beşiktaş oluyor , her ne kadar kazanmak istesekte bi yerden sonra fiziksel çöküntü yaşadık sezona kupa ile veda etmek istiyorduk olmadı , sağlık olsun.
3te kupa olmadıgına üzüldüm. Ama harika bir seneydi. Şimdi yıldızları toplarsın artık takıma![]()
Futbolcu Bilgileri
Taktiğimiz ;
Oyuncu İstatistikleri;
Fierro 40 gol attı ancak kenardan gelen Sercan,Mevlüt,Ozan,Gignac ve Kazım'ın katkıları tartışılmaz.Bu isimler 50 küsur gole imza attı.
Yeni sezon için Dann,Elm,Muslera ile ciddi ciddi ilgileniyor Avrupa Kulüpleri belki satabiliriz hiç belli olmaz , belki sağa Sabri'nin yerine birde orta saha alabiliriz yada Sağ açık hiç belli olmaz ince eleyip sık dokumak lazım.Altyapıdan gelen 2-3 çok sağlam gençlerimiz var muhakkak onlardan yararlanacağım.
Bu arada Napoli,Villarreal,Liverpool ciddi ciddi bizimle ilgileniyor , Schalke ise resmi teklif yaptı ama kabul etmedim , kulübümle 1 yıllık daha mukavelem var.
Sagolasın paylasımlar için. Oyuncu özelliklerini merak ettim tanımadıklarımızın.
Şampiyonlar Ligi'ni almadan ayrılma Galatasaray'dan![]()
Futbolcu Bilgileri