Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Lütfen orası yetiştirdi, mantıklı olan onları seçmesi gibi laflarla saçmalamayın.Fransa'da doğup, büyüyüp, futbol eğitimini tamamen burada almış; üstelik Fransız vatandaşlığıını seçse Fransız Milli Takımı'nda banko oynayıp, dünya futbolunda çok daha sükseli yerlere gelebilecek Afrika'lı oyuncular var bir sürü.Bu adamlar Fransa vatandaşlığını seçmeyip, afedersiniz kendi 2. sınıf ülkesinin Milli takımını seçip, formasını gururla giyiyorsa kusura bakmayın bizim çocukların bu işi hayli hayli yapması gerekiyor.Ha arada birkaç istisna çıkar.Özil gibi "Ben kendimi Alman gibi hissediyorum" deyipte Almanya'yı seçiyorsa buna lafım yok.Hatta isminide Hans olarak değiştirse memnun kalırım.Ama kalkıp 2 gün sonra bir maçta Türkçe küfür edip, SS'de de görüldüğü gibi kendi hür iradenle ellerini açıp dua ettiğin formanın müslüman bir ülke (üstelik senin ana vatanın) olmasını seçebilme imkanın varken, başka nedenlerden dolayı o ülkeyi seçtinse; o zamanda Capello'nun dediği yere geliriz işte.Acaba kendini Alman gibi mi hissediyorsun?Yoksa bir takım dayatmalar yada aklında kendi kurup oynadığın Ali Cengiz oyunları mı?

Şu U-17deki Türk oyunculara baksanıza yahu?
Tek solukta okudum abi. İşte benimde demek istediğim bu. Güzel özetlemişsiniz olayı.