Farkındayım Aygün bilerek yazdım zaten ama anlamak istemiyorlar daha öncede aynı muhabbet oldu yine oluyor.
Sadri Şener'i hala ciddiye mi alıyorsunuz ? geçen söylediği şeyi hatırlamıyor musunuz; tüm kulüpler toplansın kupanın kime gideceğine karar versinne içtiyse artık
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
FB sohbet alanında Sadri Şener'in işi neBen Aziz Yıldırım'dan tiksiniyorum.Sadri Şener'den de tiksiniyorum.Beni bu futboldan soğutan herkesten tiksiniyorum.
22 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Kayserispor ve 29 Ocak Pazar saat 19.00 Fenerbahçe - Mersin İY maçlarına beraber gidecek arkadaş arıyorum.Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz tribün farketmez.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bienvenu, Dia, Yobo Afrika Şampiyonasına çağrıldımı ?
eto'o bitmiş.
Kayseri maçı için bende gelebilirim arkadaşlar
Kayseri de değil de Mersin maçı olabilir. 20-27 arası sınavlarım var.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Topluca gidelim o zaman uygun bir maç ayarlayıp.
Derbiye gidelim hep beraber![]()
Aynen topluca bir maç belirleyelim işte.Ben ara tatilde hepsine gideceğim siz karar verin.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kayseriden başlıyalım o zaman
Zaten 20 Ocakta bitiyor dönem benim.Mecbur Kayseri'yle başlıyorumKayseri maçına gidecek varsa özel mesaj atsın bana 'örgüt'lenelim.
Önceden de dediğim gibi sivas maçıyla bende katılıyorum..
şşşşttt örgüt felan deme teknik takibe takılmayalım![]()
sen dön gideriz![]()
barahir , senin methini ben de duydum . Mutlaka beraber gidelim![]()
Berahir kocaelinin neresindensin
Nijerya ve Kamerun Afrika Kupasında yokmuş saydıklarımdan sadece Dia gidiyormuş![]()
eto'o bitmiş.
Yaşasın (!) 7 haftalık süreçte 2 defa Pazar günü(hafta sonu) maç yapacaz, teşekkürler eyy ulu tffYarın(Çarşamba) Orduspor maçı
9 Ocak Pazartesi:
20.00 Fenerbahçe-Gaziantepspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
16 Ocak Pazartesi:
20.00 Manisaspor-Fenerbahçe (Manisa 19 Mayıs)
22 Ocak Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Kayserispor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
25 Ocak Çarşamba:
20.30 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe (Atatürk Olimpiyat)
29 Ocak Pazar:
19.00 Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)
2 Şubat Perşembe:
18.00 Samsunspor-Fenerbahçe (Samsun 19 Mayıs)![]()
...