tamam aştık bu sorunu da
cskayı rusyada 5-2 inönüde 1-0 veya 2-0 yendim. şeytanın bacağını kırdık yani. çeyrek finalde juventus göçürttü ersan yüzünden ama olsun bu sene de yarı final inşallah
demem o ki dostum başarı gelebiliyor. juan adında bi regen keşfetmiştim sevilla menşeili oyundaki tüm genç poacherlardan daha iyi. fiziksel özelliklerinin tümü koyu boyu falan da var ayrıca 1.80den uzun. taraftarında favorisi oldu. tabi fenerbahçe maçlarını boş geçmemesi de etken bu konudayani şans işi biraz da. bi de özgür köse diye bi çocuk çıktı altyapıdan dünyanın en iyi santraforlarından biri olacak. tam bi complete forward. kaleyede gurbetçi bi regen buldum. o da şimdiden milli takım seviyesinde. sidney sami satılık listesindeyken almıştım. miralem sulejmaniyi keza öyle. ilicevici de free aldık. orta alanda da tongo doumbia var box-to-box olarak. onu da kendim aratmıştım oyunun içinde. bi de ibrahim toraman ve egemen ikilisinin senelerdir olan uyumunu ve istikrarlarını (sezon başına ligde 35-40 maç) göz önünde bulundurursak avrupada başarı çok da uçuk bi olay değil. dediğim gibi hile şart değil başarı gelebiliyor.