1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İlhan Cavcav Trabzonspor ve Galatasaray'a gitsinler kumda oynasınlar manasına gelen bir açıklama yaptı. Okumanı tavsiye ederim.
    Valla şike muhabbetleri ilk çıktıgında ve FB şampiyonlar ligine alınmadıgında taraftarlar çıkıp " biz bundesliga'ya başvuralım, nasıl olsa bizsiz bu lig olmaz" gibisinden konuşuyorlardı. Fenerbahçe Almanya liginde oynayamaz ama Trabzonspor ,Galatasaray, Konyaspor ya da X spor kulüpler birliğinden ayrılabilir. Birlikten ayrılan ligden de ayrılır diye bir kural yok. Gerekirse Galatasaray'ın maçları GSTV'den yayınlanır dedi zaten yönetim. LigTV'ye verdiğimiz 50-60 liranın 5-10 lirası GS'ye gidiyordur. Galatasaray'ın maçlarını ben 20 lira verip GSTV'de izlemeye de hazırım. Hem Kulüpler birliğinden ayrılsın,hem de Digitürk'le masaya dahi oturmasın.Ben şahsım adına sonuna akdar desteklerim. Türk futbolundaki bu pisliğin üstüne kum atarak kapatmaya çalışanların yanında olacağımıza,birlikten de yayıncı kuruluştan da ayrı duralım,sorun yok
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Valla şike muhabbetleri ilk çıktıgında ve FB şampiyonlar ligine alınmadıgında taraftarlar çıkıp " biz bundesliga'ya başvuralım, nasıl olsa bizsiz bu lig olmaz" gibisinden konuşuyorlardı. Fenerbahçe Almanya liginde oynayamaz ama Trabzonspor ,Galatasaray, Konyaspor ya da X spor kulüpler birliğinden ayrılabilir. Birlikten ayrılan ligden de ayrılır diye bir kural yok. Gerekirse Galatasaray'ın maçları GSTV'den yayınlanır dedi zaten yönetim. LigTV'ye verdiğimiz 50-60 liranın 5-10 lirası GS'ye gidiyordur. Galatasaray'ın maçlarını ben 20 lira verip GSTV'de izlemeye de hazırım. Hem Kulüpler birliğinden ayrılsın,hem de Digitürk'le masaya dahi oturmasın.Ben şahsım adına sonuna akdar desteklerim. Türk futbolundaki bu pisliğin üstüne kum atarak kapatmaya çalışanların yanında olacağımıza,birlikten de yayıncı kuruluştan da ayrı duralım,sorun yok
    Ligtv'den çekilmek havuzdan çekilmek demektir. Bunu ilk biz düşündük fakat çok fazla tazminat ödeniyormuş sanırım. Ayrıca o iş kolay değil. Zamanında Aziz Yıldırım Ligtv kameralarını stada sokmadı diye maçın başlatılmayacağı söylenince almak zorunda kaldı. Sonrasında kabloları falan kopmuştu zaten.

Ha bunun o olayla bir alakası yok ama düşünün artık Ligtv'nin yetkisini.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hani diyoruz ya işine gelince başka konuşuyor Fenerbahçeliler diye.Bu ilk cümledeki eylemin 2-3 kişiden oluştuğunu tamamen saçma sapan bir çocuk kandırma seviyesinde bir manipülasyon olduğunu biliyorsunuz değil mi ?

Mesaj Yetkileri