Beyler Sınav'ın Ygs 15'li Deneme setinin cevap anahtarı elinde olan olan varmi? Çok acil lazım.. YGS sınavına girecek arkadaşlar yardımcı olsun![]()
Beyler Sınav'ın Ygs 15'li Deneme setinin cevap anahtarı elinde olan olan varmi? Çok acil lazım.. YGS sınavına girecek arkadaşlar yardımcı olsun![]()
4 çeyrek bilete 106 lira çıktı ama zarardayım 26 civarı bi para alacağım![]()
eto'o bitmiş.
Cihan 8 Ocak günü Samsunspor - Galatasaray maçı varya GS Store maç günü mü açılacakmış bilgin varmı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Firmayı ara bence bi. Bende bi ayakkabı almıştım nette bol geldi aradım eğer göndrerirseniz yarım numara daraltabiliriz dediler.
eto'o bitmiş.
Arayıp bigi alabilirim ama geri gönderemem çünkü ürünü markafoniden aldım.Onuda iade ettiğimde verdiğim ücreti geri ödüyorlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
5 Biletten 3 Amorti 1 60 Lira çıktı. 1 pas geçtik. Eh fena değil
Sağ gözüm 2-3 gündür seğiriyor. Yok mu bi çözümü![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Başladı bizim agresif eleman![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Agresiflik yok kanka Cihan'ı sevdiğimden dolayı bu tür olaylarda olabildiğince önceden uyarmak istiyorum sadeceHem kendisi hemde sevdiği arkadaşlar zarar görmesin sonuçta.
Her Taraf Kırmızı Beyaz Çok Sıkıcı Olur Yahu Değişiklik İyidir Arada![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok o tür reklamları bu sene yapmıyoruz verilen cezalardan dolayı![]()
Çünkü Millet 15-20 dakika ana avrat küfür ediyor ceza yemiyor , biz forumda bile yazılması kimi zaman uygun görülen argo kelimeyi kullanınca ceza yiyoruz.O yüzden bu sene o tür şovlar bizden uzak.
Ama başka renk olmasınada karşıyız![]()
Adamın niyeti iyi sana noluyor ki murat abi ?!![]()
Murat senin linç olmanı istiyor Cihan çaktırma dedi bana söyleme o tür şeyleri diyo![]()
Valla şu finaller başlamasaydı bende gelip Samsun tribününde büyük destek verecektim ama kısmet olmadı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla Ben Trabzon'un Samsun'u Kuşatmasından YanayımAyrıca Bir İstanbul Çıkarmasıda Fena Olmaz
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Senin istediğin o ilk madde şuna benzer baga '' Tekeköy Belediye Spor'un Şampiyonlar Ligini Almasını İstiyorum '' gibi birşey olur sadece istemekle kalır![]()
O değilde ben Karadeniz klüplerinin çekişme içinde olmasını anlamıyorum.
Bolu,Samsun,Ordu,Giresun,Trabzon, Rize vs bir sürü şehir var orada birlik beraberlik olsa bu ligin tozunu atarlar.
Kanka bizim durumları biliyorsun Bolu,Ordu,Giresun,Trabzon, Rize koyu içine aldığım Trabzonspor ile dayanışma içinde olma imkanımız yok söz konusu bile olamaz.
Sadece Futbol için değil bu çatışma o yüzden imkansız diyorum.Futbol için olsa bi nebze düzelme şansı olabilirdi ama söz konusu sadece futbol değil
Bence çekişme olması daha iyi. Daha zevkli hale geliyor (Tabi taraftarlar birbirine zarar vermediği sürece)
"telefonunuzun alarmını "ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" yapın
her sabah işe ve okula zamanında gidin .)"
facede gördüm zekice![]()