1 ile 30 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Lig maçlarını merakla bekliyoruz
    bende çok merak ediyorm alicanım renkdaşım fb ile ilk maç bildigin gibi çok saglam çıkmamız lazım karşılarına %100 olması lazım oyuncularımınhepsi ilk maçda kazaya kurban gitmek istemem joker oyuncular dinlenmekde zaten oyüzden genc bir kadro kurdum pasaport sıkıntısı olacak tabi sınırlamaya takılcaz tabi :/ ama sariyer maçını iptal ettm hazırlık maçları bitiyor az kaldı fouginho gerçekden süper oynamaya başladı ya iyi performans bekledigim oyuncuydu beni üzmez inş böle devam eder :=) 1mdegeri olupda toplam 370k ya aldıgım oyuncu ekonomi şart tabi bir kanat oyuncusuda vardı aslında 1.5m idi sevillada 500k veriyordu ama almakda teredüt ettim alsım mı almasam mı derkene o öle kaldı alamadım işde

..:: KASIMPAŞA - GALATASARAY ::..

11Ler:

Sonuç:

HD MAÇIN GOLLERİ (Yeni Transfelerden Gol Var HEMDE 2ŞERTANE )

http://www.youtube.com/watch?v=0-G_7...=youtu.be&hd=1

23.Saniyede Attı Golü WİLFRİED Alper Uludağdan 2 Asisist henriqueden 2ggol ve 1assist 2sininde puanı 9.0 idi Ve Kafa Asistyle Gol Yedik Kafa Golü Ve Çok Güzel Bir Gol Daha Yedik

Maçın Yıldızı: WiLFRiED Puanı: 9.5

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MİLİ TAKIMIMIZ İYİ GİDİYOR :=) KAZAKİSTANI 3 0 YENDİLER.. 11 Tane Sarı Kart Çıkmış Maçda Ama Türkleri Sakatlıyamadılar Türkler Onların Bir Futbolcuyu Sakatladı TüRKİYE'NİN GENEL GÖRÜNÜMÜ

Mesaj Yetkileri