Sağol Serkan abi senin bittimi halen devam ediyormu askerlik ?
Sağol Serkan abi senin bittimi halen devam ediyormu askerlik ?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Bitti benim çok şükür, döndüm eve, İzmir'deyim.
Burak hayırlı olsun Kütahya ve havacı iyidir. Oradan da muhtemelen gidebileceğin yerler Diyarbakır, İstanbul, Antalya ya da Kayseri falan olur gibi. Ya da orada kalırsın. Hayırlısıyla bitirir dönersin inşallah.
Yaşar İstanbul'a gelmişsin Lüleburgaz'dan iyidir. Bir derdin sıkıntın olursa ulaş yardımcı olalım. Özel mesajdan telefon numaramı yolluyorum. Çarşı iznine çıkınca falan görüşürüz.
Yalnız bu adama mesaj gönderilmiyor.
Serkancım bi el atıver bebeğim.
Sen bana ben ona yapacağız o zaman.
Benim 2012'nin ilk günü tecilim bitiyor.
92liler le gideceğim askere. Merak ettiğim Tecil bozulduktan sonra 92'ye 1 mi giderim yani ilk tertipte götürürler mi?
Birde yılbaşında tecilim biteceği için şu günlerde şubeye gidip yapmamız gereken bir şey varmı?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Yarın silüs alacağım inşallah. Daha önce yoklama kaçağı durumuna düşüp beraat etmiştim 2011'de. 31 Aralık 2011'de tecilim bitti. Tahminim Şubat'ta 92'nin ilk tertipleriyle giderim. Ocak'ta gitme durumu olur mu bilmiyorum ama yoklama kaçağı değilim yasal olarak. Çünkü beraat ettim. Şubeye gittim 15-16 gün önce Ocak'ta geleceksin felan dedi. Galiba silüs için dedi o. Halbuki ben adama ne zaman giderim anlamında bir soru sormuştum
Bugün silüsümü aldım ve askerliğim başlamış oldu. 4 Ocak 2012 saat 5'e kadar yol iznim var. İnşallah 4 Ocak'ta Antalya 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'na askerlik hizmetimi yapmak için teslim olacağım. Tüm arkadaşlar hakkını helal etsin. Benden yana helal olsun.
Duyduğuma göre Usta dağıtımlarında %70 Kıbrıs kalan Tr geneli olarak dağıtım yapılıyormuş. Hayırlısı diyelim
Hayırlısı olsun Sait, sağ salim gider gelirsin umarım, şimdiden hayırlı tezkereler diyeyim sana yolun uzun.
Hepinize teşekkür ediyorum. 20 küsür gün acemilik yapacağım orada. Herkes rahat diyor. Zaten eğitim temel düzeyde veriliyormuş. Sineması felan bile varmış. Hayırlısı diyelim
Hayırlı olsun
eto'o bitmiş.
Hayırlı tezkereler kardeşim.Umarım sorunsuz bir askerlik olur.
Ulen Hani Beraber Gidecektik, Kısmetse Bende Yaz Döneminde Gideceğim
Artık Senden Sonra Giderim Senden Önce Gelirim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
4.5 Ay Sağolsun Hadi En Kötü 5
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Öyle olsun. Neyse benden kurtuluyonuz, yokum 1 yıl
Hayırlı tezkereler Sait abi.
Screw you guys, I'm goin' home
Eyvallah kardeşim. Sağolasın
Topçularda mı bu birlik
1 yıl rahatız Hayırlı tezkereler abi.Darısı 30'una gelip de gitmeyenlerin başına
Migros Reyüz gitmeyeydin iyidi Açay idik gollarımızı,getme deyeydik
Aynen Topçulardaymış. Acemi eğitimi 28 gün deniyor. Bakalım kalırsak daha iyi olur Antalya'da dağıtım zamanında ama nerde o şans
Bunun Ctesi Pazarı var internet kafesi var yani öyle kolay değil... Tepenizdeyim
Darısı amcalarımın başına
Antalya'da alışveriş arabalarının tekerlekleri monte edilecekti onuda aradan çıkarırız hazır gelmişken, Yani hem askerlik hem iş
Hayırlı olsun Sait.
So what?
Saike
Hayırlı Tezkereler , Allah'a emanet Sait .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Teşekkürler arkadaşlar. Kendinize iyi bakın..
24 günlük acemilik dönemi bitti, bügün 11.00'de yemin ettik. Usta birliğim, 7. ana jet üs komutanlığı erhaç / malatya oldu.
Kütahya maceram fena geçmedi, TSK benden 24 gün çaldı olarak düşünüyorum şu anda. Yine de şanslıydım, en ballı bolüğe düştüm, ellerim yere değmeden yani şınav sürünme falan gibi şeyler olmadan acemilik tamamladık.
Çavuş olamadım, bakalım usta birliğinde ne gibi şeyler olacak 2 gün yol iznim var, perşembe günü teslim olacağım, şimdilik bu kadar. Malatya'da olan varsa forumdan ziyarete beklerim.