1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Herkese İnat Yeşil Beyaz Hayat (Bursaspor Kariyeri)

Threaded View

Default Herkese İnat Yeşil Beyaz Hayat (Bursaspor Kariyeri)

Uefa 3.Ön Eleme İlk Maçı

Maç sonunda açıklamalarda bulunan genç teknik adam Soytürk:

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

Karşılaşmadaki performanslarından dolayı oyuncularını tebrik ettiğini belirten genç çalıştırıcı,her türlü ortamda soğukkanlılıklarını korudukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız da bugün çok güzeldi. Onlara da çok teşekkür etmek istiyorum.Banguranın performansına değinen teknik adam : ''Bangura ya önemli meblağlar verdik bu tür maçlarda ortaya çıksın diye bugün yüzümüzü kara çıkartmadı bu performansını devam ettirmesini diliyorm'' diyerek söyleyeclerini bitirdi.

David ROCHET
    “OLMADI “

B.Yehudalı David ROCHET, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kazanmak istediğimiz maçtı. Yenmek istiyorduk. Olmadı. Bursaspor’a başarılar diliyorum. Baskılı başlayacaklarını biliyorduk. Direncimiz kırıldı. İkinci yarı çok iyi top oynadık. Sonuçta kaybettik. Yapacak birşey yok. Önümüzdeki rövanş maçına bakacağız” dedi.

Bursaspor Rövanş Maçını Kaybetmesine Rağmen Tur Atladı.

Maç Sonu açıklamalarda bulunan genç çalıştırıcı '' Maça kötü başladıklarını ve öyle devam ettiğini ve Yehudanın maçı hakettiğini belirtti.Bir üst tura çıktıkları için mutlu olduğu gözlenen çalıştırıcı , sırada ki rakibimizi bekliyoruz umarım kolay bir karip olur gruplara kalmak istiyoruz , şeklinde konuştu.

RAKİBİMİZ A.BİLBAO

Kura sonrası konuşan İbrahim yazıcı işlerinin zor olduğunu fakat imkansız olmadığını belirterek genç teknik adama göz dağı verdi.Bu konu hakkında konuşan Soytürk '' Rakip avrupada ve ispanya da saygı duyuşan bir ekip zor bir kura çektik tur şansımız zor gözüküyor ama ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum, gruplara kalmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi
    Last edited by gencteamsah16 : 03.Ocak.2012 at 16:42

Mesaj Yetkileri