Şu zıkkım Stockportta sıkıntı var bi ondan uzaklaşsak 3-5 puanAdamlar maç kaybetmiyor.
Şu zıkkım Stockportta sıkıntı var bi ondan uzaklaşsak 3-5 puanAdamlar maç kaybetmiyor.
eto'o bitmiş.
Dayanamadım abi bende Blyth ile kariyer açtım forumda![]()
Blyth Spartans'tan bahsediyorsun değil mi, iyi yapmışsın kariyer açarakİngiltere alt ligleri bi başkaa
eto'o bitmiş.
Evet oDaha önce en fazla 1-2 hafta oynadım 6. ligde. Ama özellikler nPower 1 ve nPower 2 çok eğlenceli ligler.
Şu sezonda zirvede bitirsekte nPower'ı bi görsek artık
eto'o bitmiş.
Hocam önüne gelene 4-5-6 atıyorsun inşallah seneyede böyle atarız![]()
malatyAdana!
İyiyken kimse duramıyor karşımızda, kötü gitmeye başlayınca da lig sonuncusuna puan veriyoruz. Takım hala yetersiz para yok para![]()
eto'o bitmiş.
Şampiyonluk garanti gibi sanki
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha çok erken gibi sankibi 35.haftayı görelim
![]()
eto'o bitmiş.
Şöyle EPL'de kupa kaldıracağın günleri bir an gözümün önüne getirdim Ahmet abi![]()
'Katılmıyorum'Anıl Abi. Ahmet Abi kim EPL'de kupa kim.
Takip ediyorum. Çok zevkli bir kariyer oluyor, başarılar..
off 11 sayfa film tadındaydı![]()
Nerelerdesin hocam yoksun bu aralar![]()
Valla bende bi gözümün önüne getirdim heralde bi 15 sene var belki daha da fazla. Blue Square kupaları neyinize yetmiyor
Bu sefer katılıyorum Nedim sana
Çok teşekkürler, devam edecek inşallah bu şekilde.
Teşekkürler![]()
eto'o bitmiş.
Dönüşünü bekliyoruz, bu arada SI forumlarında 8 9 sezon oynadıktan sonra üst liglere çıkınca bu ligi kaldıranlar oyunda hata almışlar yani bu ligleri kurunca kaldırmak mümkün olmuyormuş sanırım, sen de de öyle bi durum var mı?
Bende bekliyorum valla
Nasıl bi kaldırma hata anlamadım ?
eto'o bitmiş.
O zaman yedek alıp denemek lazım eğer sıkıntı çıkarsa kapatmamak lazım![]()
eto'o bitmiş.
Uploaded with ImageShack.us
Valla kim başardıysa bu kadar kısa sürede EPL'ye çıkıp MANU'ya 5 atmayı tebrik etmek lazım![]()
eto'o bitmiş.