ekşi sözlükten buldum ya yarıldımya gençler şu fm'de adam akıllı taktik verin lan bana. manchester city'yi napoli'yi şampiyon yapıyorum takımdan kovuyorlar. yok mu bunun bi hilesi bilmemnesi ? drogba'yı transfer ettim kendi kalesine 4 gol attı bi sezonda. garip garip şutlar çekiyor forvetler. falso da veremiyorum. kupa alınca normalde kovulmamam lazım bence oyunda hata var. bi akıl verin. fifa pes fm. ronaldinho , messi , zubizaretta , babangida , babayaro. her neyse kızlar çoktan okumayı bırakmıştır asıl soruma geçiyorum: olm bu xhamster'dan başka site yok mu lan ? bi o açılıyor bende.![]()
Gerçekten çok fenamış.
Çok iyi![]()
Üyeliğim olsa detaylı bir bilgilendirme yapardım abi![]()
Faturalı Avea hattından faturasız Turkcell hattına nasıl TL transferi yapılıyor bilen var mı ? Bugün arkadaşa göndermem lazım da. Yardımcı olursanız sevinirim
Ya bendemi sorun var bu millette mi?2 tane kız açmış telefonda arabeks rap dedikleri zımvırtıyı son ses yolda gidiyorlar.Bu nasıl bir mantık ve zevktir anlamıyorum ben ya.
Once Brother's belgeselini izledim NtvSpor'da. Çok sağlam çok... Hayatımda izlediğim en etkileyici belgesel kesinlikle,kesinlikle. Hele ki en sonunda Divac'ın,Petrovic'in mezarına çiçek bırakırkenki hali,boynunu büküşü... Resmen ağlayacaktım bende,gözlerim doldu. Fırsatı olan mutlaka izlesin arkadaşlar,olağanüstü bir belgesel.
STV geleceği gören kanal olarak dünya tarihine geçti helal olsun.
Ne ülkede yaşıyoruz.
Mevzu nedir Fransız kaldım?![]()
noldu ki? noldu ki?
ben o grubun müridi falan değilim ama satırları da iyi okumak lazım. ama hz alinin de dediği gibi kişi bilmediği şeyin düşmanıdır bu konu biraz uzar kafanızı böyle şeylere takmayın takılacak o kadar şey var zaten mesela fm nedne türkçe değil sne olmuş 2012Samanyolu Haber, Odatv davasında tüm rakiplerine fark attı! Mahkeme heyetinin, sanıkların tahliye talebini görüşmek üzere toplanmasının ardından tutukluluğun devamı kararı 21.48'de sanık avukatlarına bildirildi. Ancak Samanyolu Haber, tam 21 dakika önce mahkemenin kararını son dakika olarak izleyicilerine duyurdu.![]()
zaten sıkıntı hep böyle şeylere kafa yormamızdan dolayı oluyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.