1 ile 30 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Hybrid View

Uzun süredir izliyorduk 10m peşin 5.5 i taksitli olmak üzere transferi gerçekleştirdik.

Yıllık 2 milyon dolar ücretle 4 yıllık sözleşme imzaladık sözleşme sırasında bayağı paramız gitti beklenti bu yüzden çok yüksek bunları karşılayamazsa bu benim için yıkım olur çünkü herkes çok güveniyor burada bana ins. güvenenleri boşa çıkarmaz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by grozny View Post

Uzun süredir izliyorduk 10m peşin 5.5 i taksitli olmak üzere transferi gerçekleştirdik.

Yıllık 2 milyon dolar ücretle 4 yıllık sözleşme imzaladık sözleşme sırasında bayağı paramız gitti beklenti bu yüzden çok yüksek bunları karşılayamazsa bu benim için yıkım olur çünkü herkes çok güveniyor burada bana ins. güvenenleri boşa çıkarmaz ...
    Hem bonservise hem de maaşa Biraz fazla para vermişsin gibi ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hem bonservise hem de maaşa Biraz fazla para vermişsin gibi ?
    Serbest kalma maddesi vardı ve fiyat çok düşüktü bu yüzden 1m maaş vereceğimize 2m verdik pahalıya patladı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Serbest kalma maddesi vardı ve fiyat çok düşüktü bu yüzden 1m maaş vereceğimize 2m verdik pahalıya patladı
    Adamın menejeri seni çok iyi oyuna getirmiş desene

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sağlık olsun belki iyi iş çıkarır da ileride daha fazla kâr edersin kim bilir (: Daha genç bireysel antrenmanlarla geliştirmeye bak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaş o oyuncuya o kadar para vermen kabullenemez gururlu bir antrenör gibi istifanı bekliyoruz

Mesaj Yetkileri