DEDIKODU - Galatasaray, Semir Stilić (Lech Poznan) icin 2.5M € teklif etti. Tribundergi
Stilic bildiğim kadarıyla ortasahada oynuyor bize kanat oyuncusu lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Manispor’un kilit isimlerinden Yiğit Gökoğlan Galatasaray’da.
Kulübü ile 2013 yılanda sona erecek olan fgenç futbolcu için. Galatasaray dün yapılan antlaşmada futbolcu ile 2 milyon Euro'yu gözden çıkarıp, sarı kırmızı takımda alt yapıda bulanan iki genç de Manispor'a verilmesi kararlaştırıldı.
KAYNAK : DHA
Football is simple,but Football Manager is not
Yiğit iyi olur açıkcası Kazım'ın yerine hep o oynatılsın valla daha çok mutlu olurum...
Yiğit iyi olur da şu alt yapıdan verilecek 2 genç biraz sıkıntı. Fatih Terim'in gelişiyle Emre'nin ve Semih'in takıma yerleşmesi, Mertan, Berk İsmail, Okan gibi isimlerin sıkça konuşulması son olarakta 16 yaşındaki Berk Yıldız'ın A takımla antremana çıkması alt yapıya bakışımızı gözler önüne seriyor. Gönderilecek bu 2 ismin çok dikkatli seçilmesi lazım gerçekten.
Screw you guys, I'm goin' home
Kesin birşey yok. İnşallah altyapıdan iki oyuncu falan göndermeyiz.
Alt yapıdan 2 oyuncu gitse bile bu Fatih Terim'in seçeceği oyunculardan olur.Sonuçta alt yapıdaki bütün oyuncular a takıma çıkıp seviye atlayamıyor.Bu konuda Fatih hocaya güveniyorum.
Yiğit içinse gelirse fena olmaz.Fatih hoca parlatır diye düşünüyorum.
2 milyon + Serkan Kurtuluş teklif edilmiş, Manisa reddetmiş.
yigit gelirse iyi olur kazimdan hizli ve hizi ile adam gecebiliyor kazim bildigin kalas.
Bence yeterli bir teklif. Daha fazla verilmesin...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen.Katılıyorum.Artık gereksiz paralarda harcamamamız gerekiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence mevcut kadronun transfere ihtiyacı yok . Riera'yı forma sokabilirsek açık ara şampiyon oluruz ...
Takıma kanat oyuncusu alınmalı. Maçı dikkatli izlerseniz sanki 4 tane MC ile oynuyormuşuz gibi duruyor. Eboue'nin bindirmeleri dışında kanatlardan hiç atak yapamıyoruz.
Kazım'ın yerine kimi alırsak alalım , ''gık'' bile çıkarmam![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Benim kişisel görüşüm,Yiğit'e para harcamak yerine bu sezonu bitmesini beklemeli ve Avrupa'yı da düşünerek adam almalı.
Yiğit gelsede pek bişey değişmeyecek,Kazımdan daha iyi oynar ancak yaratıcı bir oyuncu değil,yapabildikleri kısıtlı ve şuan ki kadro ile sezon sonu getirilmeli,gideceği yere göre Avrupa kupalarındada takımı sırtlayacak ve çalım özelliği yüksek bir kanat alınmalı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kazım oynamak isterse çok iyi oyuncu. Ben kalmasından yanayım. Gol atıyor ve attırıyor. Bazen bencillik yapıyor ama bu toleransı tanımalıyız.
Kazım yetenekli ama yeteneğini maçın hangi anlarında kullanması gerektiğini bilmiyor. Baros'u fena kızdırdı mesela son İ.B.B. maçında. Bomboş pozisyonda bencillik yaparak Baros'un da moralini bozdu. Takım oyununa zarar veren bu bencilliği ve mental eksiklerini giderirse zaten kalitesi ortaya çıkacaktır. Fakat bunun için ona her maç 90 dk katlanmak yerine, takıma ona rakip olacak kalitede bir sağ kanat kazandırmak lazım diye düşünüyorum.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kazım yerine Mertan gibi alt yapıdan oyuncular oynatsun Fatih HocamHiç değilse oyuncu kazanmış oluruz.
Amrabat kendi sitesine yazmış 5 milyon'a Galatasaray'la anlaştım diye...
aynen amrabat resmi sitesinde yazmis klubum Galatasaray ile 5m"a anlasti diye
5 milyon ne yaww? Eder mi bu adam bu parayı ?
kanada yabancı bir oyuncu almak Galatasaray için pek mantıklı bir şey değil bence Ambarat oynarsa hangi yabancıyı kesecek Fatih Terim.
Şu sitenin linkini verin de bizde bakalım![]()
Rieira gireceğine Amrabat girecek sanırım. Yani yabancıların sakatlık, ceza ya da milli takımlarda olması dışında mevcut 6 yabancıyı keseceğini zannetmiyorum![]()
Fatih Terim'in takımlarında adı olan değil iyi olan formayı kapar.Biz sıkıntı yapmayalım.
Tek forvete de dönülebilir böyle bir şey olursa ama hiç iyi olmaz öyle.En iyisi Amrabat gelirse sonradan girmesi olur.Olur da Baros,Elmander sakatlanır cezalı duruma düşer falan anca o zaman değişiklik yapılmalı sistemde.