Oyuna yeni girdim hemen maçları yapıp eklemeye başlıyorum![]()
Oyuna yeni girdim hemen maçları yapıp eklemeye başlıyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -4.Maç-
Rekorlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz , Şampiyonlar Liginde 8-1'lik müthiş zafer elde ederek , gruptan çıkmayıda garantiliyoruz , ancak bu maçta fazlasıyla şanslıydık kaleyi tutan bütün şutlarımız golle sonuçlandı , Selçuk'un sakatlığı ise moralleriimizi bozdu 1.5 ay sahalardan uzak kalacak.
Spor Toto Süper Lig
-10.Hafta-
Spor Toto Süper Lig
-11.Hafta-
Ligdeki derbilerimizden alnımızın akıyla çıkıyoruz , iki derbiyide evimizde oynamanın verdiği avantajla rakipleri sahadan sürklase ederek farklı galibiyetler ile amacımıza ulaşıyoruz , Gregoristch , Fierro , Vukcevic ve Mevlüt'ün inanılmaz uyumu gün geçtikçe meydana çıkıyor müthiş bir oyun oynuyoruz , Allah nazarlardan saklasın.Bir sonraki Kayseri maçımızı 10 gün sonra oynacağız bu bizim için iyi bir dinlenme fırsatı.
Spor Toto Süper Lig
-12.Hafta-
Lige verilen uzun süreli aralar bize yaramıyor , dönüşümüzde Kayseri'de az daha maçı kaybediyorduk , Kayseri bizden daha iyi oynadı daha çok pozisyona girdi ancak tam tersine biz tutuktuk ve pozisyon üretemedik , Vukcevic'in füzesi ve Ceyhun kornerden gelen topa kafası ile zorlanarak 3 puanı alıyoruz.
Şampiyonlar Ligi
H Grubu -5.Maç-
Bizim için anlam ifade etmeyen bir maçtı , çıkmayı zaten garantilemiştik ama taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterken henüz 6.dakikada 10 kişi kaldık , buna rağmen Fierro tek başına bizi galibiyete taşıdı ikinci yarı çok iyi kapandık ve kontralar yakalamaya çalıştık , başarılı olduk 3 puanımızı aldık.