Alt liglerde kaliteli oyuncuları etkilemek zor. Konuşmalarımı pek kaale almıyorlar. O sebeple 1 yenilgi beni kötü duruma soktu.
Goller tamamen defansın hatası. Hele bir golde hava topunu kontrol edip ayağından açtı ve rakip forvet topu kapı kaleye yuvarladı. 3 saniyede gol yedim. Ama tabii bu bahane olamaz. Geniş bir kadro kurmalıydım. İlk sene olduğu için takımı tamamen bozmak istemedim ama olurda seneye bir üst lige çıkarsak takımdan göndereceğim en az 8-9 oyuncu var.
npower League 2 | 17. Hafta (Ligteki 3. yenilgimizi alıyoruz. Fleming'in füzesi maçı çevirmeye yetmiyor)
Johnstone's Paint Trophy Kupası | Çeyrek Final (Bizden 1 üst ligte olan rakibize yenildik fakat ezilmedik. Belki formda olduğumuz zaman olsaydı rakibimizi eleyebilirdik. Sağlık olsun)
FA Cup | 1. Tur (Güzel bir galibiyet ile biraz olsun nefes alıyoruz)
Yeni Transferimiz (Gözlemcilerim pek iyi puan vermesede ben kendisine güveniyorum. Şimdilik U18 takımında olacak. 2 sene içinde gelişme gösterirse takıma katılabilir) (Tranfer sezonu henüz yeni bitti. 17. hafta transfer sezonu yeni bitiyor)
Son 5 maçımızda 3 Mağlubiyet, 1 Beraberlik, 1 Galibiyet aldık. Son maçta takım iyiydi fakat tekrar kötülerse taktik değişikliğine gideceğim.

6 tane yemiştir diye girdim konuya,ne iyi kalpli adamım yahu 

)