Hocam, kadro ve diziliş bu olmak üzere tüm ayarlar verdiğin programla yapıldı. Konun geliştirilmesi ve eksilerin, artıların ortaya çıkması için resimleri ekledim. Malagayı yönetiyorum.
Kendi gözlemlerime gelince:
-Öncelikle çok stabil bir taktik anlayış oluşuyor ve bu takımın sahadaki yayılımını korumasına sebep oluyor. Bence bu önemli bir özellik.
-Kadroda bulunan oyuncuların tüm mental özellikleri taktiğe yansıtılabiliyor.
-Programı kullanırken oyuncularımı daha iyi tanıma fırsatım oldu. Kendi adıma söyleyeyim bu kadar takılmıyordum oyuncu özelliklerine.
-Transfer için de kullanılabilir bence. Kadroya dahil edeceğiniz oyuncunun takım oyunun ne kadar etkileyebileceğini analiz etmek için işe yarar.
-Düşük profilli liglerde, 2.ligler ve kuvvet dengelerini arasında uçurum olan ligler (Türkiye,Portekiz,Rusya) için kullanırken oyuncu profilleri genel anlamda düşük ama lig içinde iyi bir konumda olacağından yanıltabilir. Böyle durumlarda bence atak-defans dengesi takımın gücüne oranla çıkan rakamın üstüne çekilebilir. Aynı konu kadrolarında yüksek profilli oyuncular bulunan (İngiltere, İspanya) fakat lige göre yetersiz sayılabilecek takımlar için de geçerli. Bu sefer de bence çıkan değerler toplu olarak biraz daha aşağıda değerlendirilmeli.
Tek maç üzerinden söyleyebileceklerim bunlar. Bence çok kullanışlı ve taktik sıkıntı çekenler için güzel bir program. Bu değerleri girdikten sonra biraz tecrübe biraz yaratıcılıkla çok iyi sonuçlar almak mümkün.