1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sadri başkan reddetti sanırım isteğimi.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sadri başkan reddetti sanırım isteğimi.
    hangi isteği?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    hangi isteği?
    Junior Coaching istedim ama kabul etmedi.Genç antrenmanı ıstedim kabul etti anlamadım nasıl çelişki.Birine para yok diyor diğerini yapıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Junior Coaching istedim ama kabul etmedi.Genç antrenmanı ıstedim kabul etti anlamadım nasıl çelişki.Birine para yok diyor diğerini yapıyor
    Çıkan seçeneklerden hangisini seçtin bilmiyorum ama asağıda ki seçenekleri seçmemen gerekiyor. Bu arada oyununun ingilizce olduğunu en azından bu kısmının böyle olduğunu varsayıyorum. Aşağıda ki seçenekler de ikisi de aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor. Yani youth recruitment network gelişimini bir alta indirerek oradan para kazanıyorsunuz eğer mali durumunuz çok kötü ise. Belki karşınıza çıkmıştır oyun esnasında. Ankaragücü para kaynağı yaratmak için trainning facilities veya junior coachingi veya youth recruitmenti satmaya karar verdi diye. İşte bu satışları yapmak için bu seçenekleri kullanıyoruz. Cümlelerin 2. ve 3. kelimelerinin SHOULD CUT olması gerekiyor.

Diğer taraftan bunları yükseltmek için cümlenin içinde improve, improving, improved gibi kelimelerin 1 tanesinin olması gerekiyor. Trainning facilitiese şimdi baktım da orada daha çok seçenek var ama siz dediğim gibi sadece improve kelimeleri ve türevlerine dikkat edin.

Başka bir seçenekte oynadığın takımın junior coaching özelliği belki iyidir şu an ondan dolayı da kabul etmemiştir. istersen facilities kısmını bir SS le bakalım

Mesaj Yetkileri