-
Bakanların böyle saçma sapan açıklamalar yapmasına da alıştık. Bakan dediğin bu ülkenin tüm vatandaşlarına eşit yaklaşması gereken insandır. Bursa'yla çekişirken Faruk Çelik, Trabzonspor'la çekişirken Erdoğan Bayraktar Fenerbahçe'nin rakibi durumuna geldi. Bu adamlar memleketlerinin veya seçim bölgelerinin bakanı değil; Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı olduklarını unutuyorlar herhalde. Sözde siyaset spora bulaşmamalıymış da falan filan. Köküne kadar siyasetle-spor içiçe geçmiş durumda.
Ömer Çavuşoğlu eğer başbakan Bayraktar hakkında gereğini yapmazsa, Fenerbahçe kongre üyesi olan başbakan kulüpten ihraç edilmelidir. Eğer edilmezse ben istifa ederim dedi. Bu çok doğru bir tavır. Ak Parti genel merkezini arayarak tüm Fenerbahçeliler şikayetini iletmeli. Bu şikayetleri basit görmeyin, önem veriyorlar. Ben öğlen aradım; şikayetimi kayıt altına aldılar. Akşama doğru arkadaşıma da arattım, artık şikayetleri direkt Çevre ve Orman Bakanlığı'na yönlendiriyoruz diyerek oraya yönlendirdiler. Tahminim fazlasıyla şikayet gelmiş olmalı. 0312 204 50 00
Mesaj Yetkileri