O kariyerde bir adamı üst düzey maçlarda da göremedik. En azından bu maçta gösterseydi diyorum. Ne zaman motivasyonu yakalayabilir.
O kariyerde bir adamı üst düzey maçlarda da göremedik. En azından bu maçta gösterseydi diyorum. Ne zaman motivasyonu yakalayabilir.
Adaşı beğendim bugün iyi kurtarışlar yaptı. Fakat maçın en iyi oyuncusu bence Ayhan'dı. Harika bir oyun sergiledi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bugün maçtaydım.Rahat bir galibiyet aldık.Pek söylenecek bir şey yok maç hakkında.
Adana Demirspor seyircisi gerçekten iyiydi bugün.Maç boyunca susmadılar.Bilmiyorum tvden sesleri nasıl geliyodu ama Arenayı salladılar.
Meşaleleri gördük![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dün tribünlerde olay olmuş 1 kişi bıçaklanmış lakin olaydan ziyade bunun yansıtılması benim garibime gitti.
Kimi gazete 1 kişi bacağından bıçaklandı 4 kişi gözaltına alındı yazmıış
Kimi basın yayın kaynakları bu olayı es geçmiş haberini bile yapmamış.
Kimi gazete Ufak arbedeler yaşandı yazmış
Kimi gazete Tırnak makasının törpüsüyle yaralandı yazmış
Orada bir bıçaklanma olayı yaşanmış ama inanın basının izlediği şu yol o bıçaklama olayından daha vahim.
...
Arenayı inlettik resmen. Babam yüzünden gidemedim maalesef orda olmak isterdim ama :/ Süper de bir futbol oynadık ama maçta tecrübe faktörü ön plana çıktı.Yedek ağırlıklı bir kadromuz olsa da kaleye metin aktaş geçmeliydi bence en azından tecrübesi vardı. Herneyse , biz futbolumuz ve taraftarımızla istediğimizi fazlasıyla aldık.Hele ki 60. dakikalarda falan Napiim cebimdeki milyon doları sen şampiyon olmayınca sesleri gelince TVden ben de evde bağırdımHer zaman dediğim gibi ADSli olmak şeref , onur ve gururdur ve bu gururu dün fazlasıyla yaşadım
ADS elinden geleni yaptı fakat GS tecrübesiyle maçı ve turu götürdü. Berk Yıldız'ı beğendim girdikten sonra. İnşAllah önümüzdeki seneden itibarende Burkay'ı Türkiye Kupası maçlarında izleyeceğiz.( Burkay bu sene A2 takımına seçildi,bizim okuldan arkadaşım
)
Alın bütün marşlarımız sizin olsun yeter ki böyle hakkını verinÇok iyilerdi gün akşam gerçekten.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Allah korusun böyle bir olay yani böyle bir vahşet stadda yaşansaydı , basın bas bas bağırıp , 1.gündeme taşırlardı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir