Şike olayına döndü bu olay. Elinizde suçlamaya yönelik bir belge olana kadar Galatasaray suçsuzdur. Bu sözün benzeri '' Türk Futbolunda Büyük Soruşturma '' isimli başlıkta çok geçiyordu
Şike olayına döndü bu olay. Elinizde suçlamaya yönelik bir belge olana kadar Galatasaray suçsuzdur. Bu sözün benzeri '' Türk Futbolunda Büyük Soruşturma '' isimli başlıkta çok geçiyordu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ne zorlamış söylerseniz daha iyi olur.
biz akılsızız siz akıllısınız olay bundan ibaret.gördüğümüz belgelere rağmen bizi bitirmeye çalışıyorlar diyecek kadar da akılsız değiliz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Galiba son zamanlarda haklı bulduğun bir olayı inkar ettiğin için üzerine alınıyorsun. O senin problemindir.
Ben haklılığı olan bir ayartma olayına komplo teorisi diyecek kadar akılsız değilim. Haklılığına inanmıyorsam da kabul etmem. Yazılanları doğru yorumladıktan sonra cümlelerini doğru seçmeni tavsiye ediyorum. Artık ben tavsiye ettim.
Tabi aynı tavsiyeler Serkan senin içinde geçerlidir.
siz gelecek bir taraftar topluluğuna ima eder gibi onlar kadar akılsız değiliz diyeceksiniz ben evet siz çok akıllısınız diyeceğim. ve sonra suçlu ben olacağım. tavsiyeniz size kalsın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
tartışma yaşanacak diye mi toplantı bu 57 kişi?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Herkes Ayrı Teraneden Çalıyor Yine Hadi Hayırlısı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yigit ve Turgut Dogan icin son karari bugun yonetim vercekmis.
Daily Mail'e göre Galatasaray, Blacburn Rovers'ın Nijeryalı santraforu Yakubu ile ilgileniyor.
Skysports 24'e göre Galatsaray, Juventus'un Sırp kanat oyuncusu Milos Krasic ile ilgileniyor.
Yakubu Everton'dan kiralık değil mi ? Blackburn nasıl verebilir ki Galatasaray'a ? Ha gelirse fark yaratır orası ayrı da...
Belge olmayan suçlu , olan suçsuz.
Turgut Bursaspor'a gitti.
Sentugo.
keske alsaydik turgut"u...
Bu amrabat konusunda yanlış bilmiyorsam abdurrahim albayrak biz amrabatla anlaştık kayseri satmıyor demişti klüple anlaşmadan da oyuncuyla görüşmek benim bildiğim yasak
Ama aykut hocanında dediği gibi güç dengeleri değişti
BATDAL GERİ DÖNDÜ - Karabük'te A2 takımına gönderilen Mehmet Batdal'a GS sahip çıktı. Kiralık oyuncusunu geri çağırdı.
Benim bildiğim Amrabat'a sadece sorulmuş.Amrabat'ta seve seve gelirim demiş.Ardından Kayserispor yönetimine teklif götürülmüş.Eğer bu suçsa dünyadaki bütün büyük kulüplere transfer yasağı konulmalıdır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Panathinailkos'a yakın olan bu internet sitesine göre Pana, GS'ın Leto için yaptığı 6 milyon euroluk teklifi reddetti.
http://www.leoforos.gr/article/35477/hulopita-se-galata
Leto 6 milyon euro etmez bence. Galatasaray kazık yemekten kurtulmuş
Galiba Yeteri
Amrabat için bir yorum da Abdürrahim Albayrak’tan geldi. Başarılı yönetici, Cim Bom’un 1 ay önce Kayserispor’a resmi teklifte bulunduğunu yineledi. Albayrak, “Biz Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a teklifimizi yaptık. Amrabat’ın yapmış olduğu açıklamaları duydum. Ancak bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum. İlgilendiğimiz doğru. Teklifimiz hala geçerli. Kayserispor’dan haber bekliyoruz” dedi.
Shaqiri transferi bitmiş haberleri gelmeye başladı.Kanımca cumaya kadar açıklanacak ve pazar günü transferi bitirmiş olarak lige konsantre olacağız
Shaqiri"yi istiyoruz arenayi sallamasini istiyozzz![]()
SON DAKİKA | Galatasaray devre arası transferinde Yiğit Gökoğlan ile anlaşmaya vardı. (Kaynak: NTVSpor)
Hayırlı olsunSağ kanatı güvene aldık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Güzel transfer , Kazım'ı rahat keser bence![]()