1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Boğazın Martıları Dünyanın Efendileri Olma Yolunda - SARIYER/5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dostlar takip edin göreceğiz ne kadarı olacak ne kadarı olmayacak bu arada teşekkürler

Son 2 hazırlık maçımın sonucu... Kadroma kattığım bedelsiz oyuncular Ali Yılmaz ve özellikle Eren Şen hazırlık maçlarında sergilediği performanslar ile yüzümü güldürdü. Bakalım lig de neler yapacaklar...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Evet beklenilen an geldi ve SARIYER FUTBOL TAKIMIMIZ Alanya ile karşılaşmak için takım otobüsüne bindiler ve konaklayacakları otele gittiler.

Maç saaatine kadar oyuncularıma Alanya'nın zayıf yönleri hakkında bilgiler vererek ona göre taktiğimi hazırladım ve maç vakti geldi... Sonuç;

Lige çok iyi bir başlangıç yaptık ve deplasmanda güçlü rakibimize karşı üstün bir oyundan sonra 3 puanımızı hanemize yazdırdık

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Benim yönetimim de ilk defa taraftarı karşısına çıkacak olan Boğazın Martıları Sarıyer kulübünün araftarı takımını desteklemek için sokaklara döküldü ve maç saatini beklemeye başladı...

Bu arada bende Sarıyer taraftarının önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım. Ve soyunma odasında oyuncularıma hazırlık maçlarında ve ligin ilk maçında aldığımız galibiyetleri hatırlatarak kendilerine güvenmelerini ve sonucunda otomatik olarak geleceğini söyledim. Maç saati geldiği zaman oyuncularımın özgüveni gözlerinden okunuyordu ve maç bittikten sonra özgüven farkının futbol da ne kadar önemli olduğunu oyuncularım bir kez daha anladı... Hazılık maçlarının yıldızı Eren Şen bu maçta da 2 gol atarak kazanmamızın baş mimarı idi...

Not: Bundan sonra 3 maç aralıklar ile maçlarımı paylaşacağım

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Len 3 maçta da berabere kaldık iyi mi?

Mesaj Yetkileri