Yorumcu kim ya? Ne dediği belli değil.
Yorumcu kim ya? Ne dediği belli değil.
Güzel bir gol yedik 2-1 oldu
Yanlıs anlamayın ama harbi , Beşiktaşlılara rahat maç izlemek haram![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Niye yanlış anlayalım senelerdir biliyoruz bunu
Neyse öyle veya böyle tur atladık. Alves'e daha fazla şans verilmesi gerektiğine inanıyorum. Çok para getirecek bize bu oğlan.
Kupa maçıydı tamam ama insan adamını kovalar. Herkes yürüyordu sahada. Egemen ruhunu teslim edecek bir maç ama bakalım ne zaman.
Turgay Demir'di yorumcu.
eto'o bitmiş.
oyun -1 Disi Kartallar +1
Carvalhal:"Hicbir oyuncuya genc olduğu icin şans vermem..Kimseye kurabiye veremem.Hangi oyuncu iyiyse,formayı hakediyorsa, o oyuncu oynar."
Quaresma gelene kadar zorlanacagiz gibi, kanatlar onsuz çalismiyor. Hilbert'in olmamasi da kötü. Antrenmanlarda nasillar bilmem ama burak veya genç oyunculardan birine sans vermeliyiz kanatlarda.
O zaman bu maçta neden Alves'i sürdün sahaya hocam? Burak'ı neden Samsunspor ve A.Gücü maçlarında kurtarıcı diye aldın oyuna? Madem alıyorsun bu adamları oyuna, o halde neden ilk 11'de denemek istemiyorsun bir kez olsun. Bu maçta oynatmayacaksın da ne zaman oynatacaksın, merak ediyorum.
İlk 11'de oynayan futbolcuları gördük yani. G.Antep Bld. karşısında bile ölüp ölüp dirildik. Futbol çok kötüydü bu gece. Maçın tek artısı Dişi Kartallardı. Helal olsun hepsine. Yüreklerine, boğazlarına sağlık.
![]()
Bu nasıl bir anlayıştır yahu? Tamam zorlu lig maratonunda bu dediğine saygı duyuyorum ama GBB maçında da o adamları hala yedek kulübesinde tutacaksan artık pes derim. Ayrıca kafama takılan bir şey var; madem kurabiye dağıtmıyor, madem kim hakediyorsa o oynuyor ozaman neden İbrahim Toraman ligde hiç oynamıyor? Neden Holosko lig maçında oynamıyor? Neden Alves lig maçında sonradan dahi oyuna giremiyor da bu maç girebiliyor? Mehmet Akyüz bize ne umutlarla geldi garibim. Acıyorum adama. Hiç bir takımın hiç bir oyuncuya bence bunu yapmaya hakkı yok. Yahu adamı oynatmayacaksan ne halt yemeye alıyorsun o zaman? Yazık değil mi adam tam formdayken geldi bize. Madem oynatmayacaktın, madem Yedek takımlarla maça çıkaracaktın o zaman neden sene başında kiraya vermedin ya da satmadın? Ben yıllardır Beşiktaş'ın transfer politikasını yanlış buluyorum ve Fenerbahçe'yi bu konuda tebrik ediyorum. Herkes Aziz Yıldırıma onu der bunu der ama adam hiç değilse bir takım nasıl kurulur onu biliyor. Nokta transfer yapıyordu adam. Biz bunu nadiren yapıyoruz. Bizim takım yol geçer hanı. Her sene elli kişi gelir elli kişi gider. Neyse lafı nereden nereye getirdim. Düzelmesi gereken çok şey var bu takımda. Başkanından teknik ekibine kadar. İyi günde kötü günde elbet Beşiktaşlıyız, bekleriz. Ama bu bekleyiş uzun sürmese bari. Biz de artık mantıklı bir Beşiktaş istiyoruz. Gerek oyunuyla gerekse yönetim kararlarıyla.
FM Gazetesi
Carva nın yorumuna sonuna kadar katıLıyorum. Adam genç diye oynamak zorunda değiL. Sonuçta potansiyeL görmüyor ki oynatmıyor. Doğrusu da budur. Gerçekten potansiyeLi varsa zaten oynatır ve oynayacaktırda.
Maç hakkında konuşmaya gerek yok ama o yorumcuya hakikaten dakikaLarca saydırdım yani. Resmen Beşiktaş düşmanı. Bu kadar oLmaz. BöyLe tarafLı yorumcuLarı artık TV Lerde görmek istemiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Genç diye oynatmak zorunda değil görüşüne katılmıyorum. Arda da yedek takımda oynuyordu ve bir as oyuncunun sakatlığı onu nerelere getirdi. Ne malum Alves'in ya da Burak Kaplan'ın bir maçta harikalar yaratmayacağı? Adam o sahada kendini bulacak belki... Bunlar çok sık yaşanan şeyler. Yine GS'den örnek Semih mesela. O da birden pat diye çıktı. Belki yanılıyorumdur ama oda Servet'in sakatlığından dolayı oynadı zannediyorum. Yanılıyor olabilirim emin değilim. Ama Arda'yı hepimiz biliyoruz. Bunlar sadece 1-2 örnek. Ama spiker yorumuna katılıyorum. Almeida'yı alması yanlıştı ama bir yorumcunun o şekilde ön yargılı konuşması yanlıştı bence de. Almeida hiç bir şey yapamayacak dedi ya, inşallah yapar diye dua ettim. Kapak olsun diye![]()
FM Gazetesi
Yorumcu Turgay Demir. Nihat'tan özür diliyorum ben,onunla tartışma yaşadığında Nihat'ı eleştirdiği için. Ben olsam ağzını burnunu dağıtırdım.Bu ne antipatikliktir arkadaş ya. Sergen bile böyle yapmıyor. En az 22154 kez saçmaladı maçta,sessiz izleyecektim nerdeyse. Dişi Kartallara söyleyecek söz yok bu arada
YanLış düşünüyorsunuz. Arda daha Manisada oynarken GaLatasaray da oynamaLı deniLiyordu ve en azından başka takımda sürekLi oynuyordu. Semih için 2 yıLdır oynamaLı deniLiyor. Bu adamLarın zaten potansiyeLLeri beLLiydi. Bizim takımda ki oyuncuLar için bu geçerLi değiL. Burak KapLan ALmanya da kaç maç oynadı ? Ya ALves ? Yavaş yavaş hepsi zamanLa bunLar oturacaktır. Zaten Carva da az az oynatmaya çaLışıyor. Eğer bugün iLk yarıda farkı açabiLseydik ikinci yarı 3 tane genç oyuncuyu oyuna kesin aLırdı. Adamın düşüncesini eLeştiremeyiz. Adam işi sağLama aLmak adına tecrübeLi oyuncuLarLa başLadı. Sonuçta tek maçLı eLeme sistemi. İşin şakası yok. Geçen yıLLarda grupLar oynanırken genç oyuncuLar oynatıLmıyordu Türkiye kupaLarını topLadık kimsenin sesi çıkmıyordu. Bir gençLer oynasın sevdası başLadı nedense. Tamam oynasında, potansiyeLi varsa oynasın. Ben açıkcası Burak KapLanın da, ALves in de çok potansiyeLi oLduğuna inanmıyorum. Necip oynuyor, İsmaiL oynuyor, Pektemek oynuyor, VeLi oynuyor. BunLarda genç. Ama potansiyeLLeri de ortada. Tabi Necip dışındakiLer bizden yetişmediğinden doLayı genç potansiyeLinde sayıLmıyor.
Tamam peki. O zaman sana şunu soracağım; M.Pektemek'i oyundan çıkarıp Almeida gibi bir adamı o dakikada oyuna almasına ne diyorsun? Zaten ortasahamız oyundan düşmüş, Mustafa yapayalnız kalıyor. Almeida hızlı ve yaratıcı bir forvet mi ki onu alıyor? Buna nasıl bir yorum getireceksin?
FM Gazetesi
Mustafa oyundan düşmüştü. Zaten oyunda HoLosko yu tutmayı kafasına koyduğu için ALmeida yı aLarak iLeride daha fazLa top tutmayı pLanLadı. ALmeida oyuna girdikten sonra zaten 2 tane goL kaçırdı ve rakip savunmanın daha fazLa iLeri çıkmasını engeLLedi. Gayet yerinde bir hamLeydi. Maç 1-0 da. TehLikeLi bir skor. Mustafa çıkıp, Mehmet Akyüz mü girseydi ?
Almeida'nın oyuna girmesi demek rakip savunmanın ataklarda ileri çıkmaması demek. Fenerbahçe derbisini hatırlayın Mustafa Pektemek oyunda kaldığı sürece Yobo orta sahaya kadar çıkarak oyun kuruyordu ama Almeida oyuna girdi ne Yobo ne Bekir ileri çıkamadı. İş tek gol atmakla,pozisyona girmekle ve hızlı olmasıyla bitmiyor.
Mehmet Akyüz için konuşmuyorum ki. Mustafa'nın ileride pasif kalmasının sebebi Holosko'nun ve Simao'nun vasatlığındandır. Ki zaten bizim kanatlarımız çalışmadığı için Almeida bu takımda oynayamıyor gol atamıyor. Zaten takımda ortasaha kalmamış. Onun yerine mesela Oyunun başından beri düşmüş Necip'i alıp o Alves'i sokarak şansını Mustafa ile yine deyebilirdi.
FM Gazetesi
Bir de soyle bakiyorum ben olaya. Genc oyuncu cikip oynayip, eksik oldugunu gorebilmeli. Cok genc vardir, birisi ona suyun eksik, buyun eksik der ama bir kulagindan girer, digerinden cikar. Kendi gozleri/ayaklari ile gormesi gerekir eksiklerini anlamak ve uzerine gitmek icin.
Bu arada maca 30 dakika kadar baktim. GBB gecen yilki oyununun aynisini devam ettiriyor. Muthis yardimlasiyorlar ve sahaya yayiliyorlar hala. Samsun veya Ordu bu kadar iyi sahaya yayilmiyor/yardimlasmiyor. Buyuk eziyetti onlari izlemek ama arastirma yuzunden izlemis bulundum.![]()
En azından Almeida yerine Mehmet Akyüz girseydi,acaba turu mu kaybederdik.Bir Burak'ı 90 dakika seyretseydik ne olurdu yani bunu merak ediyorum.Şu da var,Carvalhal profesyonel birisi.Oyuncularla sürekli birlikte olan o.Benim buradan şu niye oynamıyor,bu niye oynamıyor diye sallamam önemli değil.Sonuçta bu işle yetkili kişi Carvalhal ve sorumluluk onda.Maçı seyretmedim.Tekrarını seyredecektim ama yorumlara bir göz attım.Kötü oynamışız yine.Canlı olunca bir nebze heyecan falan oluyor,katlanayabiliyorsun ama cansız olunca vazgeçtim seyretmekten.Önemli pozisyonlara baktım sadece.Kazasız bir şekilde turu geçmemiz güzel.Bu maçta dahi iyi oynamamamız kötü.Carvalhal ile iyi kötü devam ediyoruz,bu gidişin sonunda ya çok iyi yerlere geleceğiz,ya da çok kötü batacağız gibi geliyor bana.Sonumuz hayrolsun.Bir de bayan taraftarlar güzel destek vermişler.Ayaklarına,boğazlarına sağlık.
So what?
Saike
Dişi kartallardan gündoğdu.Devamında da Beşiktaş seninle ölmeye geldik var.
http://tvarsivi.com/player.php?y=1&z...-11%2021:45:00
Bu da taraftar kamerasından.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FifUHmZX1PM&feature=youtu.be"]Dişi Kartallar[/YOUTUBE]
So what?
Saike
Bir de şimdi aklıma geldi,yazmazsam ayıp olur.Fernandes dün ne güzel asmış frikikten.Türkiye'ye gelmiş en özel yabancı oyunculardan birisi kesinlikle.
So what?
Saike