Bol handikaplı maçlar bekliyorum.
Edit:Bu arada handikap yok mu türkiye kupası maçlarında yoksa ben mi göremedim :S
Bir edit daha:Harbiden handikap yokmuş tüh be parayı kırmayı umuyordum handikaplı maçlarla ama nasip değilmiş.Normal maç sonucuna da hiç oran vermiyorki.Peh
Eskisehirspor 10 kisi ile 2-0'dan 2-3 yendi
Es-Es sağlam vurgun yaptı harbiden. Tebrik etmek gerek.
Manisa elenmiş Bugsaşspor'a. Büyük sürpriz.
FM Gazetesi
Bugsaş için sağlam gelir olmuştur şimdi
^ Aynen
Boluspor son dk golü yedi ve uzatmalara gitti ve suan 2-1 öndeler
Gençlerbirligi beraberligi uzatmalarda yine yakalamisti fakat Boluspor öne geçmeyi bildi ve 3-2 yendi![]()
Antalya zorlu Gaziosmanpasa deplasmanından galip ayrılmıs.![]()
ÇAYKUR RİZESPOR: 3 - GAZİANTEPSPOR: 2
Stat: Yenişehir
Hakemler: Süleyman Abay, Serkan Akal, Arkın Akgöl
Çaykur Rizespor: Ramazan, Osman Fırat (Dk. 14 Murat Hacıoğlu), Aytek, Sezer, Engin, Fahri, Zeqiri, Şahin Ali, Cenk Ahmet (Dk. 69 Erkan), Bikoko, Jallow (Dk. 81 Çağrı)
Gaziantepspor: Mahmut, Bekir Ozan (Dk. 85 Yasin), Dany, Şenol Can (Dk. 26 Augustin), Serdar, Alper (Dk. 46 Muhammed), İsmael Sosa, Orhan Gülle, Mehmet Yiğit, Sapara, Cenk Tosun
Goller: Dk. 19 Jallow, Dk. 58 Zeqiri, Dk. 76 Fahri (Çaykur Rizespor) Dk. 48 Muhammed, Dk. 88 Cenk Tosun (Gaziantepspor)
Sarı Kartlar: Dk. 12 İsmael Sosa, Dk. 57 Augustin (Gaziantepspor)
STSL takımları teker teker eleniyor
Rize maçını izledim , maçın başından veri hak edecek bir oyun oynadı Rize ve istediğinide aldı takım olarak müthiş bir futbol ortaya koydu uşaklar ancak Sezer çok aksadır bugün 2 goldede net hataları vardı.Bikoko , Jallow ve özelikle Fahri Tatan muhteşem oynadı , Fahri cuk diye oturdu kadroya.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir