1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    Abi kalecinin işi zor.Canı sıkılıyordur maçta.Kaleci yerine forvet koy abi daha güzel olur
    Bende düşünmüyor değilim , kalecilere bosuna ücret ödüyoruz

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    devam devam
    Durmak yok

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Valla ligi domine etmişsin. Pek sarmıyordur. Sen bırak bak gel benim gibi 4. lige.
    Birazdan ekliyeceğim ss'ler ile ikinci yenilgimizi aldık , Trabzon'dan , ara sıra yenilelim tadı cıksın niyetim var benimde alt liglerden bir takım almaya.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Gidişat cok iyi. ŞL'yi al da baska bi takıma geç artık Alican.
    Teşekkürler Taylan , ŞL'yi alana kadar pes etmeyeceğiz ama bakalım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi
    1.Tur -İlk Maç-

Spor Toto Süper Lig
    -28.Hafta-

Spor Toto Süper Lig
    -29.Hafta-

Maçları dün gece oynadım ancak siteye girerken hata veriyordu bende ekleyemedim şimdi ekliyeyim , yorumlamaya gelirsek , Şampiyonlar Liginden başlayalım Almanya deplasmanında Elm,Wilson,Vukcevic cezalı Ceyhun,Rausch sakat ve Fierro'da Milli Takım Kampındaydı , yaklaşık 6 as oyuncumuzda yoksun çıktık stopere mecburiyetten 35'lik Servet'i koyduk buna rağmen gol pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik 89.dakikada 2.golü yedik , Almanlar bizden oyun olarak daha iyiydi.

28.Hafta maçında Kayseri ile oynadık maçın 3.dakikasında 10 kişi kaldık , rakipte hemen yanıt vererek 11.dakikada 10 kişi kaldı ve bizim hakimiyetimizde geçen bir maçta Fierro'nun dönüşü hissedildi attığı iki golle yıldızlaştı.

29.Haftada ise Trabzondaydık futbolcularımızı bazı bölümünü dinlendirmek istedik , kaleye Sinan Bolat'ı koyduk sağolsun Trabzon maç boyunca 3 şut attı kaleyi bulan şut sayısı 2 , Sinan Bolat ikisinide içeri aldı hatta azmetti birini kendi attı , tamamen şansızlık kokan bir maçtı ligdeki 2.yenilgimizi almış olduk böylelikle.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri