1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Morecambe F.C. | Herşey "sir" Ünvanı İçin

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Berkay bu her kariyerde olağan bir durum , bendede mesela Lig şampiyonlugu veya Avrupa şampiyonlugu gelince oyuncular absürt rakam istiyorlar hatta ben bununla ilgini bir konu açmıştım.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104149

Burada arkadaşların söylediği yöntemlere bir göz at derim
    Bu konuya bende yazmıştım fakat alt ligte olduğumdan ve kulüp maaş olarak içerde(ekside) olduğundan bütçe ayarlanmıyor. Başkandan maaş bütçesi istedim reddetti. Bakalım artık bekleyeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ekonomik krizler takımı planlamayı çok zorlaştırıyor fakat o zorlukta maç kazanmanın keyfi de bir başka oluyor bence bilmiyorum bana katılır mısın? Böyle bir durumda üst lige çıktığın takdirde ilk sezonda hedefini düşmemek olarak ayarlarsın ve bunun için elinden geleni yaparsın. Tabii bu durum sezon sonu kimlerin ayrılacağıyla daha netlik kazanacak. Bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Ekonomik krizler takımı planlamayı çok zorlaştırıyor fakat o zorlukta maç kazanmanın keyfi de bir başka oluyor bence bilmiyorum bana katılır mısın? Böyle bir durumda üst lige çıktığın takdirde ilk sezonda hedefini düşmemek olarak ayarlarsın ve bunun için elinden geleni yaparsın. Tabii bu durum sezon sonu kimlerin ayrılacağıyla daha netlik kazanacak. Bekliyoruz
    Kesinlikle haklısın. Kariyeri zevkli yapan durum bu. Bu da olmasa zaten bir süre sonra sıkılır insan. Seneyede bir üst lige çıkınca verilecek para ile takımı yenilerim diye düşünüyorum. Birde parent kulüp bulursa yönetim, tadından yenmez.

npower League 2 | 23. Hafta (Carlton sen insan mısın? diye sormak istiyorum 2 Gol, 2 Asist ile maçı tamamladı)

npower League 2 | 24. Hafta (Bu maç için konuşacak birşey yok. 1 gün arayla maç yaptık ve takımın tamamı yorgundu. Yedeklerime helal olsun yinede. Oldukça iyi bir performans gösterdiler fakat rakibe değil kendi defans oyuncularımıza yenildik. Maç sonu kendilerini baya bir haşladım. İlk defa 4 gol atıp maç kazanamadım)

Yeni Transferimiz (Yaklaşık 1 ay önce anlaştığımız oyuncu geldi. İlk maçında vasatı aşamasada ben kendisinden çok şey bekliyorum. Finans olarak beni oldukça zorlayan bir transfer oldu. Acaba iyi giden takımı bu oyuncu ile değiştirmeseydim mi diyede düşünmüyor değilim)

npower League 2 | Puan Durumu

Mesaj Yetkileri