Bugün kulübümüzü tarihinde ilk defa Bank Asya 1. ligine çıkartan Enes YİĞİT konuğumuz.İlk önce ofspor maçından sonra bize verdiği sözü tuttuğu için ona çok teşekkür ediyoruz

- Hoş geldiniz ,sizi burada tekrar konuk etmek gerçekten çok güzel

E: Bende tekrar burada olmaktan mutluyum. Davetiniz için teşekkür ederim

- Harika geçen bir sezonun sonuna geldik. Neler söylemek istersiniz ?

E: Dediğiniz gibi harika bir sezondu. İmkansızı başardık diyebilirim. Futbolcularımı , yardımcılarımı , yönetimi ve emeği geçen herkesi kutlarım

- Böyle bir başarı bekliyor muydunuz sezon başında ?

E: açıkçası beklemiyordum. Oyuncularım beni gerçekten şaşırttı diyebilirim

- Peki bundan sonraki çalışmalarınız neler olacak ?

E: Transfer sezonuna gireceğiz. 1. lig zorlu bir mücadele. Orayı kaldırabilecek , orada da başarı kazanabilecek bir kadro kurmayı planlıyorum tabi şartlar uygun olursa...

- Transfer sezonu başlayacak yakın bir zamanda. hangi bölgelere transfer düşünüyorsunuz ?

E: Forvette zayıf kaldığımızı rahatlıkla söyleyebilirim öncelikli amacımız orası olacak. Kale içinde arayışlarımız olabilir. 36 maçta 38 gol yiyen Kerem İNAN biraz şüphe uyandırdı bende

- Birinci ligin kuralları gereği yabancı transferler yapabilirsiniz. Yabancı oyuncular almayı düşünüyor musunuz ?

E: Benim önceliğim yerli futbolculardan yana. Ama daha iyi özellikte yabancı oyuncu bulursak ve bize de uygun olursa niye olmasın alabiliriz

- Transfer çalışmalarına başladınız mı ?

E: Amacım Karsspor'u iyi yerlere getirmek bu yüzden hep çalışıyoruz. Bu yüzden transfer çalışmalarını hiç durdurmadık ki

- Kesin bir şey var mı transfer olarak ?

E: Kontratı biten bir kaç oyuncuyla önümüzdeki sezon için anlaştık. Ama şimdi kesin bir şey söylemiyeyim göreceksiniz zaten

- Yeni sezondaki hedefiniz nelerdir ?

E: Bu biraz da yapacağımız transferlerin kalitesine ve takımına uyumuna bağlı o yüzden şimdiden bir şey söylemeyeyim

- Son olarak yönetim stadın kapasitesinin arttırılması için çalışmalara başlandığını duyurdu. Neler söylemek istersiniz ?

E: Buradan yönetime teşekkür etmek isterim. Karsspor için ellerinden geleni yapıyorlar. Şampiyonluğumuzu da böyle ödüllendirdiler. Teşekkür ederim bir kez daha

- Bu hoş sohbet için teşekkür ederiz

E: Asıl ben davetiniz için teşekkür ederim