...
...
Yönetim Kurulumuz, spor kamuoyunu yakından ilgilendiren konular hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere 15 Ocak 2012 Pazar günü basın toplantısı düzenleyecektir.
Basın toplantısı, saat 13:00’te stadyumumuzun 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilecektir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Ben de buna bakacaktım, böyle bir liste çıkarayım diyecektim, zaten çıkarılmış. 17'ye 1 deyince kızıyorsunuz sonra, bakın 17 takım dengeli bir tarafta, Fenerbahçe diğer tarafta.
Lig sonuna doğru dengelenir mi, hiç sanmıyorum ve bu tabloya bakıp da ne yorum yapacağımı da bilmiyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
A2 takımını çalıştıran Hakan Tecimer Genç Milli Takım'a teknik direktör olmuş. A2 takımımızın başındaki yeni isim ise eski futbolculardan Hasan Özdemir.
Buyrun daha ayrıntılı bi şekilde yazılmış..
![]()
Fenerbahcesiz bir lig icin alistiriyorlar herhaldeYavas yavas takvimden de cikicaz bu gidisle
![]()
fenerasyon, tu kaka...
(/s)
En yakın rakibine 6 fark atmış Fenerbahçe, zirvedeyiz açık ara.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hadi Avrupa kupasi oynayan takimlar ve rakipleri icin bu denge bozulsun diyelim de Galatasarayin nerdeyse butun maclarini haftasonu oynamasi ilginc.
Haftaiçi oynayınca ne oluyor anlamıyorum.Kılıf uydurmamak lazım her şeye.Federasyona laf söylemek için olmayacak şeyler araştırıyorsunuz.İBB de haftaiçi 5 haftasonu 15 maç yapmış.Yer arıyorsunuz cidden federasyona laf söylemeye.Bu arada Alex yokmuş Manisa maçında.
Hafta içi ile hafta sonu oynamak arasında, taraftar açısından büyük önem var, pazartesi günü ortalama 30 bin seyirci gelirken pazar günü 40-45 bin seyirci gelir. Haftasonu maça gelecek olanlar, daha erken çıkarlar, alış veriş yaparlar, günü değerlendirirler hafta içinde ise, iş çıkışı ancak maça yetişebilmeye çalışırlar.
Az buz değil, tabloya bakıldığında, sadece Fenerbahçe'ye olması garip değil mi? Şu tabloya bakıp da ben burada gariplik göremiyorum, ne var bunda diyen birisinin gözlerini aşırı şekilde fanatiklik bürümüş diyebilirim. Kasıtlı ya da değil, orasını bilmem ama bu tabloda gariplik olduğu gerçek aynen sezon başında, avrupada oynamamamıza rağmen sıkışık maç trafiği, ne olacak her takıma zamanla bu şekilde maçlar koyulacak diyerek geçiştirildi ama nedense göremedik avruada oynamayıp, o kadar sıkışık maç yapanları.
Burada anlaşılması gereken asıl olay aslında, federasyon Fenerbahçe'yi kolluyor inanışının doğru olmadığı, federasyon Fenerbahçe'ye karşı denemez belki ama kolluyor hiç denemez.
"YÜCE ATATÜRK"
Lefteri kaybetmişiz arkadaşlar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
chemedya Ahmet Ercanlar
Lefter'in hayatını kaybettiğine dair bir bilgi yok arkadaşlar. Araştırıyorum ama doğrulatamadım. Kötü bir haber olsa mutlaka duyardık...
lubeayar Lube Ayar
maalesef haber doğru.. saat 20.00'de efsanemiz lefter küçükandonyadis hayatını kaybetti.. başımız sağolsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Allah rahmet eylesin, gerçekten bir efsaneydi, belki canlı izleyemedik kendisini ama benim aklımda hep yaşayan efsane Alex ile bir araya geldiğinde çektirdikleri fotoğraf kalacak. Unutulmayacaksın Lefter...
"YÜCE ATATÜRK"
Taraftar konusunda haklısınız.Haftaiçi maçı evde izlemek bile sorun olabiliyor.Play-offun en büyük kötü yanı olsa gerek.
Hayır Türk futbolunu şikeden,şaibeden,haksızlıktan arındırmaya başlayınca.
Bu seneye kadar federasyonla arası çok iyi olan sizdiniz biz değil
Tıpkı sizin federasyon düşmanlığı yaptığınız gibi
Abi bazı şeylerin daha açıklaması yok ama yapıyorsunuz aylardır.
Lefter Küçükandonyadis vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Türk futbol camiasının başı sağolsun. Büyük kayıp.
Alp Disiplini Kayak Yarışları için Erzurum’da bulunduğu sırada antrenmanda geçirdiği kaza ile genç yaşta hayatını kaybeden Aslı Nemutlu’nun vefatı Türk Spor Kamuoyunu ve binlerce sporcuyu bünyesinde barındıran biz Fenerbahçe Spor Kulübü’nü derinden yaralamıştır.
Milli Kayakçı Aslı Nemutlu’ya Tanrı’dan rahmet; kederli ailesine, dostlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.
Nur içine yat, Aslı Nemutlu...
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aslı'yı da unutmayalım, nur içinde yat Aslı...
"YÜCE ATATÜRK"
Allah rahmet eylesin.
Efsane formayla çıkalım maçlara lefterin anısına