Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.

Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar

3-1 kazanacağız tahminim.

--------- Bienvenu - Semih ----------

Stoch - Emre - Cristian - Mehmet

Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan

----------------- Volkan ----------------
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray'ın haftaya puan kaybetmesi muhtemel. Dolayısı ile kazanılması çok önem arzediyor.

Bir kaç haftaya kadar tekrar liderliği alacağımızı düşünüyorum. Emre'nin olması çok önemli, Alex yoksa bile Emre varken kazanabiliyoruz. Durum vahim değil, abartmayı çok seviyor insanlar

3-1 kazanacağız tahminim.

--------- Bienvenu - Semih ----------

Stoch - Emre - Cristian - Mehmet

Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan

----------------- Volkan ----------------

Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Lafınız bana sanırım, ancak ortada abarttığım bir durum yok.. Fenerbahçe bu sene zaten gol yollarında oldukça sıkıntılı, üstüne bir de gol yollarındaki en verimli adamınız eksik olunca sıkıntılı bir maç olabileceği net bir şekilde ortada.. Bu olayın en yakın örneği de Orduspor maçı.. Ancak aşılamayacak bir sorunun olmadığını da belirttim zaten üstteki mesajımda, büyük takımlar böyle zor durumlarda da kazanabildikleri için büyükler zaten..
    O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.

Hafta Baros'un eksikliğinin ne derecede etkileyeceğini göreceksiniz.

Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.

Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O kadar çok eksik var ki bu gibi sıkıntılar yaşanması muhtemel. Bu kadar ilk 11de eksik oyuncu ile oynasaydı Galatasaray, üstüste mağlubiyetlerden kafasını kaldıramaz halde olurdu.

Santrafor transferi yakında olabilir, hatta haftaya ilk 11 başlayabilir. Olmasa bile maçın favorisi Fenerbahçe'dir ve kazanacaktır eminim ona.

Söylenen bütün görüşlerin abartı olduğu gerçek. Şu an ligde çok iyi olan takım ya da çok kötü durumda olan bir takım yok üst sıralarda.
    Biz zaten maçların yarısını bazı eksiklerle oynadık, ideal sistemimize Fenerbahçe derbisiyle ulaştık.. Sabri, Melo, Engin, Baros, Semih, Emre Çolak gibi oyuncular zaten maçların bir kısmını kaçırdılar, Eboue 2 maçtır yok ve bir süre daha olmayacak, Yekta rotasyonda kullanılacaktı o da uzun zamandır yok.. Nasıl kafamızı kaldıramayacakmışız hakikaten merak ettim.. Zaten Fenerbahçe çok kötü oynuyor veya biz çok mükemmeliz gibi bir söylemim olmadı, sadece gol yollarında sıkıntılı bir sene geçirdiğinizi söyledim, ki istatistikler ortada..

Onun dışında konu Fenerbahçe'nin maç konusu, ısrarla neden Galatasaray'ı karıştırmaya çalıştığınız anlayamıyorum..

Fazla da uzatmak istemiyorum, maç konusunu Fenerbahçe-Galatasaray kıyaslamasına döndürmenin lüzumu yok bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herşeyi Galatasaray ile niye kıyaslıyorsun ki ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri