Takviye şart. Shaq olur bir başkası olur farketmez ama kesinlikle takviye yapılmalı.
Fatih Terim : "Şakiri,Suarez,Gille gibilerini istediğimi biliyorsunuz"
Fatih Terim "Ronoldinho'yu çok isterim ve son klübü Milan olduğuna göre bir istişarede bulunmam gerekir."
Fatih Terim : Ronaldinho'ya kimse bir şey diyemez.Bende diyemem.
Fatih Terim : Başkan'a Ronaldinho ve Keita için 24 saat içinde döneceğim dedim.
Ali Dürüst : Şuanda transferde bir gelişme yok.Teklifimizi yaptık. (ntvspor)
Fatih Terim : "Playoff ve istikbali düşünerek takviye yapmayı düşünmüştüm, yönetimimiz hangi oyuncuyu alırsa sorun yok."
Ali Dürüst:'Alper Potuk'la bir ilgimiz yok...Söz konusu değil..Shaqiri için kulübüne başvurduk..Teklif yaptık..Basel'den haber bekliyoruz'
Fatih Terim : Keita gündemimizde yok! Bundan sonra biz teknik ekip olarak fikir beyan etmeyeceğiz.. Yönetimimiz kimi alırsa onu oynatırız..
Fatih Terim : "Mehmet Batdal'ı geri çağırdık, ihtiyacımız olabilir."
Fatih Terim : Şakiri, Suarez ve Gillet var istediğim oyuncular arasında. Ronaldinho ile de başkanımızdan süre istedim ve istişare yapacağız!
Konu çıktı beyler saldırın![]()
Ronaldinho mu![]()
Şakiri gelirse faydalı olur bu sistemde gs ye
Ronaldinho'ya hiç gerek yok.. Klasik 4-4-2 sisteminden oldukça memnunum, Ronaldinho gelirse yine saçma sapan 4-2-3-1 filan oynamak zorunda kalırız..
Shaqiri umarım gelir Kazım hiç çekilmiyo kanatta.
Beyler biraz ayık olun söz konusu oyuncu RonaldinhoTamam şu anki sistem de çok gerek duyulmayabilir ama her yönüyle bir artı Galatasaray için.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu görüşe katılmıyorum.. Ronaldinho'nun kariyeri oldukça düşüşte ve gelirse takımdaki her türlü dengeyi alt üst edecek.. Fiziksel olarak eski gücünde olması zaten beklenemez, üstüne bir de bir kamyon para alacaksa, oturmuş sistem de alt üst olacaksa hiç gerek yok.. Bu saatten sonra adama göre sistem kuramayız, o yüzden sisteme göre adam alınsın isterim..
Ronaldinho'ya Fatih Terim bir şey demiyorken senin diyor olman da ilginç![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Terim'in de pek istediğini sanmıyorum ben.. Ben de Ronaldinho'yu severdim zamanında, ancak maalesef bize katkı sağlayacak durumdan oldukça uzak görünüyor, bu durumda da takımımda görmek istemem..
Alınırsa da bir bildikleri vardır diyeceğiz, doğruyu da zaman gösterecek tabii..
Ben Ronaldinho'dan korkuyorum açıkçası. Şu anda nasıl oynadığını bilmiyorum ama eskisi gibi oynamadığı aşikar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fantezi transferlere gerek yok bence. Bir kanat oyuncusu alınsın şöyle adam akıllı o yeter bize
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ronaldinho bence dünyanın en yetenekli oyuncusudur. Galatasaray'a faydalı olur ama geleceği olan bir oyuncu almak daha mantıklı. Artık 2. yüz yılımızda 2. levele geçip para kazanmamız gerekiyor.
İlk tercih Shaqiri olmazsa Ronaldinho da gelebilir.Kanatta oynasın nolucak![]()
Suarez mi? Hangi Suarez'le ilgileniyormuşuz biz yahu?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ronaldinho takım içi dengeleri bozar mozar ama sonuçta bahsettiğimiz adam Ronaldinho yapmayın. 5,5M€ garanti para 7-8M€'da bonservis ödenecekmiş eğer gelirse, minimum 3 yıllık bi sözleşme imzalanacak. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=105648
Screw you guys, I'm goin' home
ronaldinho'yu getirirlerse büyük is yapmis olurlar türk futbol tarihinin en büyük transferi olur
matias suarez sanırım.
evet baktım da öyleymiş. anderlecht'in forvetiymiş sanırım
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ronaldinho yeni Hagi olur. Sotre patlama yaşar.
ronaldinhonun yeni hagi olacağını hiç zannetmiyorum brazilya liginde fizik yok türkiyede çok hırpalanır
Ronaldinho'nun geleceğini sanmıyorum...Flamengo'da bırakır futbolu...
Ronaldinho Ronaldinho'dur ama bana deseler Fenerbahçe'ye Shaqiri mi Ronaldinho mu gelsin, hiç düşünmeden Shaqiri derim. Ronaldinho'nun yaşı kemale ermiş, Shaqiri çok genç. ve Ronaldinho'nun alacağı para hem kulübü zor duruma sokar hem de dengesizlik yaratır. geleceğini sanmıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Terim Ronaldinho'nun alacağı parayı göz önünde bulundurarak onu istemez zaten...Her zaman diyor zaten kulübü zor durumda bırakmak istemiyorum...Shaqiri de pahalı bir isim ama alınınca 2-3 yıl sonra daha pahalıya satılabilecek bir isim yeterki şovunu yapsın...Ronaldinho'da öyle bir olay yok işte...Shaqiri daha iyi olur Ronaldinho'ya falan gerek yok...
bi oyuncunun kariyerine bakıp onu almak ne kadar doğru.iyi peki o zaman gidip rivaldo'yu alalım.adamın kariyeri ortada...ronaldinho'nun takıma yararı olabilir ama ona verilecek parayla shaqiri'yi alalım.yada genç bi başkasını alalım.Ronaldinho 4 4 2 nin oyuncusu değil.alınmaz umarım.
ayrıca terim'in orda anlatmak istediği ronaldinho yu istediği degil.basının yalan haber yazdığı.
Ronaldinho falan gelmesin yaww. Terim'in başarılı şekilde yansıttıgı sistem 4-4-2 ve roni buna uygun değil. Alınacaksa bir sağ kanat ya da sol kanat alınsın yeterli şu anda.Gelecek sezon Ujfalusi'nin yedeğe çekilme ihtimali yüksek, o yüzden bence Ömer Toprak,Serdar Taşçı ya da Serdar Aziz gibi türk stoperler için bir çalışma başlatsın bizim yönetim. Semih'in yanına bir türk stoper alırsak muslera-eboue-melo-baros ve elmander'in yanına bir yabancı daha sokarız.