Originally Posted by Alicanfmfan Teşekkürler , açılırsın Avrupa'ya yahu daha zamanı var Önceliğimiz gol yememek zaten kontralara etkili çıkan takımız bunun avantajını kullanmaya bakacağız. biraz fazla oyuncu aldım kimi nerede oynatsam ençokverimi alırım bu konuda yardımın lazım
Originally Posted by Gratel biraz fazla oyuncu aldım kimi nerede oynatsam ençokverimi alırım bu konuda yardımın lazım kadronu göster yardım edelim
Originally Posted by Bekq PSG'nin kadrosu iyi mi bu sene? En son Arap Şeyh'i aldı diye hatırlıyorum kulübü. Oyuna finans yönünden bu yansıtılmış mı? Evet , para gani adamlarda bi sürü milyon dolarlık regenleri var , Gameiro ve Pastore'de cabası Originally Posted by Gratel biraz fazla oyuncu aldım kimi nerede oynatsam ençokverimi alırım bu konuda yardımın lazım Yardımcı olmaya çalışırım , ne demek Originally Posted by wolffather kadronu göster yardım edelim Aynen .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kadroyu oturtmuşsun..Ligde ara ara kayıplar var ama onlarda tuzu biberi
Originally Posted by wolffather kadronu göster yardım edelim kadronun fotosunu hemen koyam alicanım kadro fotosunu koyacam ordan bakıp fikirilerini yazarsın artık)
Forum Rules