Sow gelicek o olmazsa el arabi rahat olun![]()
eğer sow alınmazsa nobre gelirse pardon filmindeki "be rıfat abi" li bi replikle cevap veririm inşsow da gelir de SÖWmeyiz yöneticilerimizin ardından![]()
tribünler yıllar önceki sesi kulaklarımda.Nobre nobre nobre nobre narcio nobre.
Hoşgeldin Nobre
Bir Dost
Hellbells
Alex bi 3-4 yıl daha kalır artık. Eşi hayatta ayrılmaz İstanbul'dan![]()
ama transfer hiçbi yerde geçmiyo bi nobrenin twitterinde bide turksportalda fbnin haberi yok mu bu transferden![]()
hayirli olsun nobre sow"da gelse aslinda iyi ikili olurlar![]()
Twitter'a güvenmiyorum ben arkadaş, Resmi site yazsın inanalım artık o noktaya geldik (: Nobre faydalı olur ama bu geçici bir fayda sağlayacaktır.
...
Radyospor'a konuşan MİY Başkanı Ali Kahramanlı: Nobre'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda büyük bir aşama kaydettik.
Ali Kahramanlı: Büyük ölçüde anlaştık. Zaten Nobre bu transferi istiyordu. Biz de Nobre'ye karşılık Semih'i istedik.
Ali Kahramanlı: Semih + para şeklinde bir önerimiz oldu. Büyük ölçüde anlaştığımızı tahmin ediyorum; ama henüz kesinleşmedi.
Semih + Parayı verecek taraf Fenerbahçe miYolunacak kaz mı arıyorlarmış ?
...
Şaka yapmışlardır heralde![]()
Kime niyet kime kısmet![]()
semih + para çok fazla olur nobre için
Son dakika..Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı:" Semih Mersin'e gelmeyi kabul ederse Nobre'nin transferi gerçekleşecek"
NTVSPOR
bunun anlamı ''semih'i verirlerse alırız, vermezlerse fazla para isteriz.''
asıl amaç fiyat yükseltmek bence. muhtemelen vazgeçeriz.
(/s)
Semih gitmek istemediğini açıklamış.
Aziz Yıldırım'a yönelik tek adamla yönetiliyoruz eleştirilerinin ne kadar haksız olduğunu Nobre-Semih takasını gündeme getiren mevcut yönetim kanıtlamıştır. Aziz Yıldırım böyle adamların içinde tabi ki tek adam yönetimi sergiler, çünkü bunların fikrini almaya kalksa Veysel Cihan'a karşılık Gökhan Gönül'ü bile verebilirler. Semih bu sezon kötü diyoruz, formsuz diyoruz da Nobre 6 gol attı diye mi kral oldu başımıza. Beşiktaş'ta ne yapmış bu 31'lik Nobre ? Yazıklar olsun Nobre'ye karşılık Semih'i teklif edenlere. Allah'tan Semih mantıklı adam da gitmek istememiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih'i bu takımdan yollayacak adam daha doğmadı.. O Fenerbahçeli Semih'tir öyle de kalacaktır.. Onu bu bizden ne olursa olsun ayırmaya kimsenin hakkı yoktur.. Akıllarını başlarına alsınlar..
Mersin'e Bilica'yı verelim bişey istemeyelim/almayalım onlara büyük sevap kazandıralım (:
...
eğer cidden doğruysa bu teklif yazık ki ne yazık. Semihe yapılan saygısızlık daha da büyük. biz zaten bu seneyi silmemiş miydik. Semih-Nobre takasıyla bu sene şampiyon olacaksak varsın olmayalım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lille'in Senegalli golcüsü Moussa Sow, transferi konusunda açıklamalar yaptı
Sporx.com dış haberler
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Moussa Sow, "Bir gün Liverpool'da oynamak istiyorum" dedi.
İngiliz Sky Sports'a konuşan başarılı golcü, "Şu anda Lille'in futbolcusuyum ama hepimizin bildiği gibi bir gün Liverpool'da oynamak istiyorum. Liverpool benim hayallerimdeki kulüp. KOP tribünü önünde goller atmak herkesi mutlu eder. Kariyerin zirve noktası diyebiliriz" dedi.
Senegalli'yle ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe ve Tottenham'ın da olduğunu belirten Sky Sports, golcü transferi yapmak isteyen Liverpool'un Sow'u, şu anda Lille'de kiralık olarak forma giyen Joe Cole'u da takasta kullanarak satın almak istediğini ve önümüzdeki günlerde iki takımın masaya oturacağını iddia etti.
Tamam gelsin biz onu sonra Liverpool'a göndeririz (: Anelka geldiğinde ölmüş bitmiş dediler bizde tekrar milli takıma kadar yükseldi, Chelsea'ye gidecek kadar yeniden bir çıkış yakaladı.
ama işte elin adamlarına 3-5 milyon € maaş verirsek dışarıda Türkiye denilince "futbolun son durağı Avrupa'nın Katar'ı" düşüncesi oluşur kaybetmemizin sebeplerinden biri.
...
Takıma 1 değil 2 forvet transferi gerekli olduğu fikrindeyim ve Nobre'nin alınması da, bu dönemde takıma olumlu yansır ama karşılığında Semih'in verilmesi, verilmesinin düşünülmesi akıl almaz. Semih ne kadar formsuz olursa olsun, Semih Fenerbahçe'dir. 90 dakika oynayacak bir oyuncu olmadığını düşündüm hep, bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum ama ayrılmasını hiç düşünmemiştim.
Nobre transfer gerekli, bu dönemde herhangi bir forvet bile olsa gerekli, Semih gönderilmeden.
"YÜCE ATATÜRK"
@OmerTemelli nobrenin transferi halinde sow dan vazgeçilecek mi ?
@OmerTemelli Hayır
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ersin Düzen
semih sentürk: " 2 gün önce nurullah hoca aradi. beni takiminda görmek istedigini söyledi.burda çok mutlu oldugumu söyleyip tesekkur ettim"
semih senturk: "yönetimimizden bana mersin'e gider misin seklinde bir teklif gelmedi. kimseyle bu konuda görüsmedim, arayan olmadi"
semih senturk:" 13 yildir fenerbahçe'ye hizmet ediyorum. bu sürede galatasaray ve besiktas da dahil olmak üzere çok takimdan teklif aldim"
semih senturk: " 1 gün bile fenerbahçe'den ayrilmak aklimdan geçmedi. ama hocamiz veya yönetim beni göndermek isterse boynum kildan ince"
semih senturk : "bana sorulmadan mersin'e teklif edildigimi sanmiyorum, bu kadar emegime ve sevgime haksizlik yapilacagini dusunmuyorum"
Valla ne sorsak cevap veriyor böylece yalan haberleri öğreniyoruz
Kanka olduk adamla zaten![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!