FM'deki ilgnç olaylar başlığındaki bazı olayların normal olduğunu anlatmaya çalışıyolar.
FM'deki ilgnç olaylar başlığındaki bazı olayların normal olduğunu anlatmaya çalışıyolar.
Caner golü kurtardı. Mükemmel müdahale.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Bienvenu gibi oyuncular bu ülkede para kazandığı sürece bu ülkenin futbolundan ümidim yok.. Yazıktır günahtır, alt yapıdan çıkaracağın genç bir oyuncu bu kadar oynar en azından..
Bienvenu'nun yerine Recep girse..radyoda dinlerken bile deli ediyor adamı ya.
Simpson ya da isaac falan olsaydi orda kacirmazlardi kesinlikle.
Maç nasıl gidiyor? Şifremi arkadaşa verdim bu hafta izleyemiyorum. Kim üstün oynuyor?
FM Gazetesi
kemal hoca bu dakkaya kadar kahe"ye nasil dayandi anlamak mumkun degil.
ayzek kacirdi.
bikaç sezon önce saraçoğlunda koro halinde küfrediyolardı kuddüsiye neden lan diyodum şimdi anladım haklılarmışa
Bienvenunun kafasi aut![]()
recep niyaz oyunda.
(/s)
Manisalı oyucuların hiçbiri ne yapmaya çalıştıkları hakkında bir fikre sahip değil.Çok telaş yaptılar böyle giderse Fenerbahçe golü bulur.
Allahım Recep gol atsın.
Ne olurdu yani şu adamı daha önce çıkarsan.
Adam eliyle kesiyor nereye bakıyor bu hakem acaba
Volkan top ile birlikte ceza sahası dışına çıktı. Son dakikalar.
iyi bir forvet olaydı, iyiydi.
(/s)
2 oldu baroni
Baroni![]()
![]()
Ilk yarinin sonunda kim yazdiydi, baroni caner 2-0 aliriz dedi cikti vallaama 2-1
olsun
Caner mukemmeldi bu gece, ondan cok sey bekliyorum sahsen, bu potansiyelini fazlasiyla gosterdi macta. Son dakkada kazanmis da olsak macin hakki galibiyetti zaten.
Böyle yenmemeliydik Henricim, şimdi maç bittikten sonra yendi olduk![]()
Balın da bu kadarı arkadaş![]()
Goooooooooooooool.... Bravo be, bu maçın hakkı buydu zaten..
sakatlıktan yerde kıvranan oyuncu 2 saniye sonra hemen oyuna girip tazı gibi oradan oraya koşturuyor.
Aykut hoca ordu karşısına forvet arkasında özer ile çıkacağına recep ile çıksaydın, bu maçta oyuna forvet diye almanın mantığı ne ?
Bu nedir ya.İki haftadır seviniyoruz Fenerbahçe puan kaybedecek diye olup olmadık yerde gol oluyor.Baroni'ye suikast düzenleyeceğim valla.KaşınıyorNeyse tebrikler Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
90+3+2+5+4+2 Fenerbahçe gol atana kadar devam...