Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bikaç sezon önce saraçoğlunda koro halinde küfrediyolardı kuddüsiye neden lan diyodum şimdi anladım haklılarmışa
    Değil mi yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aaa dizine top çarpınca çırpınarak dakika çalmaya çalışan kişinin sırtına çarparak girmiş sanırım gol aygün Allah'ın sopası yok ki işte...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni yine kritik yerde attı golünü tebrikler

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    90+3+2+5+4+2 Fenerbahçe gol atana kadar devam...
    uzatmanın uzatması diye birşey var. kuddusi hiç beklemediğim bir şey yapıp, kronometresini durdurdu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Abi kusura bakma böyle deneceğini biliyodum da, Manisasporluların neler yaptığını görmüyosunuz sahad, hakem uzatmaya ekleyince böyle diyosunuz.. O da güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olsun o kadar istersen Manisalı oyuncular uzatmalarda yerden kalksaydı zaten uzamazdı o kadar.

8. Default

Şu şans bi bizim Bursaspor'da yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Allah Fenerbahçelilere sabır versin.

Uzatmaların 2dksı zaten baraj ayarlamayla gecti. 30sn Yigit yerde yattı. Musaade et de hakem uzatsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilahi adalet...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

sonuna kadar hakettik. caner'e diyecek söz bulamıyorum. mükemmel oynadı. tartışmasız en iyisiydi. manisalı oyuncularda bir türlü kalkamadı yerden. adalet yerini buldu. bana kalırsa recep-bienvenu değişikliği yanlıştı. recep forvette ne yapacak ki o fizikle. eğer öyle bir değişiklik yapıyorsan mehmeti çek forvete. hatta ben olsam yobo yu bile düşünürdüm

Tebrikler Fenerbahçem
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

3 ya da 4 dk oyun oynanmış siz gelip burada Fenerbahçe gol atana kadar devam diyorsunuz. art niyetli olmama olasılığınız sıfır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Maci izlemeyenler zor kazandigimizi dusunebilir ama farkli skorla ayrilmamamiz mucize bu mactan. Henri sagolsun ama cikmasi da sacmaydi bana gore, o fizikle recepten medet ummak cok yanlis bi karardi. Henri icin de bu degisiklik yikim olmustur. Umarim pozitif yonde etki eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Allah Fenerbahçelilere sabır versin.

Uzatmaların 2dksı zaten baraj ayarlamayla gecti. 30sn Yigit yerde yattı. Musaade et de hakem uzatsın
    Barajda zaman geçiren de F.Bahçe'ydi işin ilginç yanı da iyi ki zaman geçirmişler ki ekstra süre olarak kendilerine gol olarak geri döndü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.
    böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guzel macdi iki takimada tebrikler manisa biraz sakin olsa gol veya goller atardi. tebrikler fenerbahce.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nası yendik ama ya of of of derbi kazanmış gibi mutlu oldum
    Last edited by LaigLeNoiR : 17.Ocak.2012 at 00:08 Reason: Özenle seçilmemiş kelime düzeltildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İddianamede adı geçen bi takımın taraftarlarının da Fenerbahçe kümeye diye bağırması da güzel bi enstantane oldu 1-1'den sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.
    Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.

Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Verilmeyen penaltıyı değil,90 +5'de gelen golü konuşacağız

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Balın da bu kadarı arkadaş
    Kaçan gollerden sonra bal mıdır bilemicem

Uzatma dakikaları içerisinde maçın kaç dakika durduğunu görememek ayrı bişey tabi .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O kadar pozisyonda sesleri çıkmayanlar fb lehine bi hata olduğunda hemen buraya doluşuyorlar yeter artık ya
    Last edited by LaigLeNoiR : 17.Ocak.2012 at 00:11 Reason: Düzeltme

Fenerbahçe çatır çatır oynamış, haketmiş maçı... Tebrikler Fenerbahçe'm... Bienvenu'nun sakatlanıp sezonu kapatması dileklerimle...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.

Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.
    Hakemler maç içinde kronometreyi her zaman durdurmuyor zaten o sürede kronometreyi durdurmadığı zamanlar için veriliyor yani 3 dk normal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi eğer 3 dk maç sabote edilmişse 3 dk oynatılır. ve o hakeme verilen yetkidir. minimum 3 dk diye. ona katılmak zorunda değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Allah rızası için 1 kere de Fenerbahçe kazanınca yok şöyle oldu yok böyle oldu diyip çıkmayın karşımıza nolur.. Hakkaten sinir bozuyosunuz bi süre sonra.. Hatta mümkünse Fenerbahçe maçları için başka bi başlık açın siz kendiniz orda kendi egolarınızı tatmin edin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Verilmeyen penaltıyı değil,90 +5'de gelen golü konuşacağız
    konuşacağız değil Görkem konuşuyoruz her zamanki gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

golden sonra manisa atak yapıp, fenerbahçe püskürtmedi mi?

neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    nerdeydiniz hakem fb aleyhine o kadar hata yaparken ya bırakın bu saçmalıkları vallahi billahi içimden çok şey söylemek geliyo ama neyse
    Yarım saat önce hakeme sövüyordunuz ama maç bitti hakeme bir şey demediniz.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri