Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    90. dakikadan sonra Manisa'lıların yatmasıyla maç 2 dakika daha uzamaz. +3 verdiğinde. En fazla 1 dakika uzatırsın 94.10 küsürlerde top Manisa'nın ayağında ve orta sahadayken maçı bitirmeliydi bana göre hakem ancak bitirmedi ve 90+5 mi 90+6 'mı ne gelen karambol golüyle F.Bahçe kazandı.
    böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    böyle bir kural mı var. 3 verildiyse şöyle şöyle olmaz diye.
    Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.

Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabii ki de öyle bir kural yok. Sadece takıldığım nokta şu çoğu maçta yaşanan şeyler bunlar. Uzatmalar gösterilir örnek olarak 4 dakika uzattın. Bu 4 dakika uzatma içinde mutlaka 1 dakika zamandan çalınıyor bir şekilde ancak hiçbir hakem maçı tutup da 96. dakikada veya 95.40'larda bitirmiyor. En fazla 94.30'larda bitiriyor ki doğru olan da bana göre budur.

Sonuçta oynanan bir oyun var ve koskoca 45 dakika boyunca geçirilen zamanı sen 3 dakika olarak hesaplıyorsun ancak son 3 dakikada'ki uzatmları da 2-3 dakika daha uzatıyorsun. Bu mantıksız gelen taraf.
    Hakemler maç içinde kronometreyi her zaman durdurmuyor zaten o sürede kronometreyi durdurmadığı zamanlar için veriliyor yani 3 dk normal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

abi eğer 3 dk maç sabote edilmişse 3 dk oynatılır. ve o hakeme verilen yetkidir. minimum 3 dk diye. ona katılmak zorunda değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi eğer 3 dk maç sabote edilmişse 3 dk oynatılır. ve o hakeme verilen yetkidir. minimum 3 dk diye. ona katılmak zorunda değil.
    Tabii ki haklısınız benim söylemek istediğim şey şudur.

45 dakika boyunca geçirilen süre 3 dakika ancak o 3 dakika içinde yine 3 dakika geçirilmiş ki 96. dakika içinde gol geliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri