Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Manisaspor kazanır
-
Berabere biter
-
Fenerbahçe kazanır
-
Mükemmelsiniz, sezon başından beri girmediği kadar pozisyona girdi sanırım Fenerbahçe bu maçta. FM'de isyan edelir ya, işte o türden, 15'den fazla şut çekmişsin, rakibin tek şutu var o da kaleyi bulmamış, topun hakimi Fenerbahçe, paslaşmalar harika, mücadele güzel, rakip yarı sahada oynanan oyun, yüksek pas yüzdeli oyun ama gol yok.
Gol atacağımızı attıktan sonra da bu oyunu sürdürmeyip saçmalayacağımızı düşünüyordum ki öyle de oldu. Gerçi Mehmet topu atsa, fak olacak oyunu kendileri zora soktular.
Alex yok, Fenerbahçe gol atamaz mantığının öldüğü maç. Stoch'un zirve yaptığı maç, artık Alex'ten sonra ne olacak diye düşünmeye gerek yok, Stoch gerçekten o görevi fazlasıyla yapabilecek bir oyuncu.
Caner'e ayrı parantez açmak lazım, bugün enerjisine hayran kaldım, sağ ayakla vuramadığı pozisyon hariç, sağ ayakla hiç mi çalışmaz oyuncu?
Etkisiz kalınan bir maçı kaybetsek, bu maçta yaşanan puan kaybı kadar üzmezdi beni, ayrıca sanırım çoğu kişi öyle düşündü, ilahi adalet. Galibiyet golü zaman geçirmeye yönelik hareketler yapan oyuncudan geldi.
Orta sahadan aslında memnun değildim, neredeyse yürüyerek oynadılar. Eğer Emre ve Cristian daha hareketli olsaydı çok daha etkili bir maç olurdu. Eleştirilecek oyuncu yok, hepsi 5 yıldızlık oynadı. Tek tek teşekkür ediyorum tüm oyuncularımıza.
Bienvenu'nun kaçırdıklarına herhalde o kadar sinirlendi ki Aykut Kocaman, nasılsa işe yaramıyor bari Recep oynasın, hiç katkı yapmasa bile Bienvenu'den kötü olmaz diye düşündü sanırım.
Mesaj Yetkileri