Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 38.46%
  • Berabere biter

3 23.08%
  • Fenerbahçe kazanır

5 38.46%
1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: [20.Hafta] Manisaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Stoch, 1 oynar 2 oynar. Stoch ile Alex'i kıyaslamak ve Alex'in yerine koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Alex geçen sene tek başına şampiyon yaptı takımı. Şampiyonluğun mimarıydı Alex. Bu sene eskisi gibi formda olmayışı takımada yansıdı. Halen Alex'e bağlı Fenerbahçe.
    Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Stoch ile Alex'i kıyaslamak bana da mantıklı gelmiyor oyun stili olarak 2 farklı oyuncu ama Alex'siz de iyi oynayabileceğimizi gösterdik bu önemliydi bu maçta.
    Stoch'un sürekli hareket halinde olması, savunmaya da yardım etmesi, kanatlara inmesi elbette Alex ile örtüşmeyen özellikleri. Alex'in yerine Alex gibi birisi mantığıyla düşünmeyip, Alex olmadığında da bir şekilde oynayabilen bir Fenerbahçe var diye düşünmek gerekir.

Tabi Manisa'nın çok etkisiz oyununu da unutmamak gerekir, her rakibe karşı böyle 20 pozisyona giremez Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.

Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Stoch'un giderek yükselen bir formu var. Stoch sol çizgiden başka yerde oynayamaz diye düşünürken bugün oynayabileceğini gördük. Gösterdiği mücadelenin yanında çok güzel paslar da attı. Kendini bulmaya başladı, Alex artık bitti, Stoch oynasın mantığı yok, Alex bıraktığında, Alex olmadan Fenerbahçe ne yapacak diye düşünmeyi engelledi Stoch.

Alex bu takımın efsanesidir, alınabilecek etkili bir forvetle Alex'in 2. devre katkısı daha fazla olacak, yanında formda Stoch, formda Caner, bu şekilde devam ederlerse, daha ne olsun?

Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex bitmez. Sahada yürüse bile katkı yapar takımına. Tam bir profesyonel, pasör mükemmel bir oyuncu. Şu maçta Alex olsaydı Bienvenué gol atardı bence. Stoch'u ben daha çok Arda'ya benzetiyorum.
    Alex'in bittiğini söyleyen yok ki, ya da Stoch Alex'ten daha iyi diyen yok. İkisini kıyaslamaya girmeye bile gerek yok, farklı tarzda oyuncular ve şu dönemde Alex'in yokluğunda Fenerbahçe etkisiz olur mantığının, Stoch ile bu dezavantaj fazla yaşanmaz, en azından etkili bir forvet alınana kadar Alex'in olmaması çok sorun değil. Yoksa Alex sakat ve cezalı değilse, kadroya yazılacak ilk isim, takımın kaptanı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kıyaslayan yok ki,Alex'siz oynayabiliyoruz buna dikkat çekilmiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Stoch ile Alex karşılaştırılamaz zaten Alex seninde dediğin gibi harika bir pasör,Stoch o yokken oradada bişeyler yapabileceğini gösterdi bize

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri