Unal Aysal: A.Yildirim'in basina gelenler benim basima gelmezdi. Ama gelseydi kendimi kulubumden soyutlardim ve mucadelemi kendim verirdim.
Ünal başkanın bu düşüncesini ben de çok begendim. Ben hala Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe kulübü ve camiası arkasına saklanarak kendini savunmaya çalıştığına inanıyorum.Ayrıca Ünal başkan Galatasaray taraftarını da iyi tanımış. Programda "Eğer bunu ben yapmış olsam taraftar 3 gün sorguladıktan sonra, yerime yeni başkan seçerdi" dedi. Gerçekten de öyle yapardık...Bir kişinin aklandıktan sonra tekrar eski pozisyonuna gelmesi çok zor bir olay değil. Fakat eğer aklanamazsa ve suçu kanıtlanıp ceza alırsa Aziz Yıldırım Fenerbahçe kulübü ve taraftarına ödettiği bu bedeli nasıl ödeyecek ?
Bir de bu programlarda çizilen iğrenç bir senaryo var. Bir seferlik küme düşürmeyelim kampanyası iyiden iyiye dillenmeye başladı. Önce play off öncesi puan silme verip sonra da temmuzda 58. maddeyi değiştirip yargı sonunda da 58. madde değişeceği için düşürmeme planları varmış sanırım. Şike,teşvik,teşebbüs hepsi de şu anda küme düşmeyi gerektiriyorsa ve kanıtlanırsa hepsi de düşsün arkadaş. Ondan sonra çıkan geri çıksın. Yoksa zaten kendi kendimizi kandırıp "bakın puan sildik, bakın para cezası verdik" diyerek ligi temizledik ayaklarına yatacaklar. Hiçbir kulüp ya da camia ( GS dahil ) türk futbolundan önemli değildir. Eğer bu iddaa edilen suçları işlemişlerse ve düşürülmezlerse bu kulüplerin taraftarları mutlu olacak mı ? ciddi soruyorum bu soruyu ? Mesela Fenebahçe ya da Trabzonspor'lu arkadaşlar şike ya da teşvik kanıtlanmasına rağmen ligden düşürülmezlerse mutlu olacak mısınız?