-
Arsenal'in gözü Van Persie'nin oğlunda
17 Ocak 2012 11:09 | NTV Spor
Arsenal, Van Persie'nin ardından futbolcunun 5 yaşındaki oğlunu da renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. Hollandalı yıldız, Arsenal akademisinden oğluna teklif geldiğini belirtti.

Bu sezon kaydettiği gollerle Arsenal'i hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde taşıyan Robin Van Persie, Londra kulübünden oğluna transfer teklifi yapıldığını açıkladı.
5 yaşındaki oğlunun Arsenal akademisine katılması yönünde kırmızı-beyazlı kulüpten talep geldiğini belirten Hollandalı futbolcu, buna karşın oğlunun futbol yerine golfü tercih etmeye daha yakın olduğunu kaydetti.
"Dürüstçe söylemek gerekirse Shaqueel'in futbola büyük bir yatkınlığının olduğunu düşünüyorum. Onda kendimden birçok özellik görüyorum. Arsenal ona birkaç kez altyapısına katılması yönünde çağrıda bulundu, ama o bunu sürekli reddetti" ifadelerini kullanan Robin Van Persie, oğlunun kendisinden daha iyi golf oynadığını dile getirdi.
Hollandalı futbolcu oğlu için, "Shaqueel, golf oynamayı daha çok seviyor. Hatta bazen golfte benden daha iyi vuruşlar yapabiliyor" dedi.
Arsenal'deki futbol hayatından memnun olduğunu kaydeden Robin Van Persie, Barcelona'nın futbol anlayışını çok beğendiğini dile getirdi. Tecrübeli forvet, "Eşsiz futbol oynuyorlar. İzlemeye doyamıyorsunuz. Ancak sadece güzel futbol oynayarak maçları kazanacağınızı düşünüyorsanız yanılırsınız. Arsenal'deki takım arkadaşlarıma da bu noktada uyarılarda bulunuyorum" dedi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri